HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (679/1125) > >>

Schmatzy:
Már le is mentettem a 4chan mappámba! (Az orromat meg megtartom magamnak. A vasbeton lemezem leadási határideje két hete volt, és még el se tudtam kezdeni...)

cressains:
huh, azért vannak ijesztő ötletek a dologban... pölö ez a bevásárló kocsis, hát el sem tudom képzelni, nagyon offra vágott...  

talgaby:
A szárítgatásig bírtam hangos röhögés nélkül.  Ez már annyira morbid...

Gabe:

Gabe:
Hát, a főoldalra azért nem akarom kitenni a dolgot  Még csak az kéne, hogy mindenki fejetlenül nekiálljon beírni, oltári káosz lenne blőle. Egyszerű a dolog egyébként: nekiálltunk(tam egyelőre) feljavítani és retusálni a képregényeket, így a vállalkozó kedvűeknek csak annyi dolga van jóformán, hogy a betűket beírja a bubikba. Nameg ha valaki akarja, akkor persze a spéci felíratokat is megcsinálhatja. Elvileg a borítóval sem kell foglalkozni (persze a lehetőség meg van rá...). Egyelőre még nincs sok cucc készen, de ha valakinek támadna kedve a dologhoz, akkor tudunk pár régi Spidertomos pókember újrabeírásával szolgálni. Ha meg van némi gyakorlata is az illetőnek, akkor szívesen a nyakába sózzuk a Metal Gear Solid - Sons of Libertyt is  ... Vagy ha esetleg valakinek a póklányra támadna gerjedelme (kinek nem?  ), az is megoldható,- na nem úgy  .
A dolog a mindenki által látható fórumrészbe nem fog kikerülni (egyelőre), így ha kedvet kapnátok a dologra, akkor jelezzétek, aztán a további instrukciókat privátban elintézzük.

És amiért eredetileg írni akartam:

"anime -tuning", beszarás, hogy milyen "fura" ízlésű emberek vannak:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése