Na és, hogy halad azonak a vol3-as Hulkoknak az olvasása?
Rosszul eddig háromszor kezdtem neki a 24-esnek mindháromszor valami elromlott pl most is 2 órás áramszünet volt. Hát igen ilyen az én szerencsém.
Addig ha nem bánod az eddig olvasott vol 3-makat értékelném.
12-13. Nagyszerű történet jó rajzokkal. Brucenak van egy kis gondja a Hulkkokkal. De nem értem miért a Professort és Fixitet kötözte a fához miért nem az eredetit ha már elszabadul akkor legalább az okos Hulk szabaduljon el. Az egyezmény pedig nagyszerű ötlet volt. És egyet értek Dr Samsonnal szerintem Paul Jenkinsnek benne kéne lennie az első tízben.
14-20. Szintén egy nagyszerű történet lényegében azért is tettszett mert nem csak egy Hulk volt jelen.
Ez a Ryker aztán tud problémát okozni nem is kicsit főleg amit szegény Bennel tett. Kicsit sem sajnáltam ezt a Rykert a végén.
24-28 és a 35-ös még nincs elolvasva egyszer csak összejön az a 24-es.
Hulk világa. 88-91. Hogy őszinte legyek annyira nem nyerte meg a tettszésemet a bevezető rész de hát a történet szempontjából fontos volt.
92-95 Ez már inkább tettszett Hulk mint Gladiátor jó ötlet volt sok új karakter lett nekem a kedvencem Korg volt majd jött az Ezüst Utazó először megrémültem hogy azzal hogy felszabadította az utazót felajánja neki hogy hazaviszi és Hulk beleegyezik de szerencsére nem ez történt.
96-99. Ugyanúgy tettszett mint az előzőek Miek átalakulása Hulk és Caiera harca jóra sikerült a Tüskéknek szintén örültem és Caiera Átállásának is.
100-103. Itt már annyira nem tettszett a történet de így is nagyszerűre sikerült. A vörös Király meghalt de Hulkot mint uralkodót kicsit nehezen tudtam elképzelni. Mindent összevetve jó volt. Legalább a Tüskék is megkapták amit akartak.
104-105. Hogy őszinte legyek maga a történet jó volt de nem értem miért kellett már megint tönkretenni Hulk életét végre megkapta amit akart Bruce is elfogadta a sorsát erre meg már megint jön valami.
Hulkot megértem hogy bosszút akar ezért állni. Majd kiderül mi sül ki belőle.
Utószóul pedig szeretném megköszönni Dr Samsonnak és a vele dolgozó beíróknak ezt a sok Hulk képregényt remélem sok ilyen nagyszerű történetet olvashatok még.