Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 273174 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Azuu

• Mulder ügynök
  • *
Hulk
« Válasz #1120 Dátum: 2009. Szeptember 05., 12:41:45 »
Ultimate Wolverine vs. Hulk-ra lehet számítani a közeljövőben? (bocsi ha már kérdezték, csak nem volt kedvem sokat visszaolvasni)

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #1119 Dátum: 2009. Augusztus 20., 11:25:29 »
Hát, az első részt szeptember végén. A másik kettő, mint mondtam attól függ, hogy mikor jön meg a cucc az USA-ból.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Hulk
« Válasz #1118 Dátum: 2009. Augusztus 20., 10:30:21 »
Köszönöm a válaszokat Dr Samson.
Remélem hamarosan olvashatom is a kigyógyulás történetét.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1117 Dátum: 2009. Augusztus 19., 15:55:30 »
A betegségből való kigyógyulás a következő 3 részes sztoriban lesz.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Hulk
« Válasz #1116 Dátum: 2009. Augusztus 19., 13:24:20 »
Hát sajnálom hogy elmegy de legalább az alatt a rövid idő alatt emlékezetes történeteket írt.
Szóval 50-től Hulk Világáig, az több mint 40 szám akkor lesz mit olvasnom.  Viszont ha 50-ig már csak két szám lesz akkor lenne egy kérdésem. a 13. számban szó esett arról ha Bruce-nak kritikussá válik az állapota akkor a Hulkok veszik át az irányítást, ez azokban a kimaradt számokban bekövetkezik esetleg Bruce kigyógyul a betegségéből, vagy ugyanez a kettő közül valamelyik az 50-es szám után valamikor történik meg?

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1115 Dátum: 2009. Augusztus 19., 13:19:57 »
Idézetet írta: dr samson
Utána viszont egy piszok nagyot fogunk ugrani és a Bruce Jones korszak teljes első felét kihagyjuk és jövőre az 50. számtól folytajuk a sorozatot, de a jó hír az, hogy onnantól kezdve már nem lesznek válogatások és egész a PH-ig minden le lesz fordítva. Legalábbis reményeim szerint...

Az 50. számtól nem lesz válogatás? Vagyis végig ,megyünk egészen a PH-ig, amit mondtál? Ez egy nagyon jó hír! A comicvine.com-on láttam, hogy az 50 számtól igazából nem nagyon van egy-egy részes történet, hanem vannak azok között 4, 5 vagy 6 részes történet. Egy részesekből csak 5 darab van. Ha jól láttam.
Akkor a jövő évtől az 50. számtól követjük a sorozatot kihagyás nélkül. Sok sikert kívánok neked dr samson.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1114 Dátum: 2009. Augusztus 19., 13:08:59 »
Hát, rossz hírem van. Már csak 3 szám erejéig, de ott is már csak társíróként...  Most egy számot ugrunk, aztán jövő hónapban jön a 30. szám, utána vagy október-novemberben, vagy november-decemberben az utolsó kettő. (ez attól függ, hogy az aug végi rendelésem mikor jön meg az USA-ból és mikor tudom szkennelni azt a két számot).
Utána viszont egy piszok nagyot fogunk ugrani és a Bruce Jones korszak teljes első felét kihagyjuk és jövőre az 50. számtól folytajuk a sorozatot, de a jó hír az, hogy onnantól kezdve már nem lesznek válogatások és egész a PH-ig minden le lesz fordítva. Legalábbis reményeim szerint...

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Hulk
« Válasz #1113 Dátum: 2009. Augusztus 19., 13:02:28 »
Igen. Csak azt sajnálom hogy két hétig halogattam ennek a történetnek az elolvasását. Remélem egy darabig Jenkins lesz az író. Ő aztán tud Hulkot írni.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1112 Dátum: 2009. Augusztus 19., 12:40:40 »
Idézet
27-28. Az eddigi legnagyszerű történet amit Jenkins remekül kitalált, akinek ezek után már az első háromban a helye.
Ugye, hogy ugye?  Nekem is hatalmas kedvencem ez a sztori, örülök, hogy más is ugyan úgy látja, ahogy én.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Hulk
« Válasz #1111 Dátum: 2009. Augusztus 19., 12:11:04 »
Végül csak sikerült kiolvasnom a vol 3-maknak a maradék részeit.
24-25. Nagyszerű történet egy újabb Hulk Förtelem összecsapás. Kicsit sajnáltam a Förtelmet mikor főleg az elején amikor megpróbált normális életet élni. A búcsúzása az osztályától szintén nagyszerűre sikerült.
Nem olyan rég azt írtam hogy Ryker elérte nálam Ross szintjét. Ezt most visszavonom ugyanis a közelébe sincsen Ross szintjéhez. Nem is tudom miért lepődöm meg hogy már megint kihasználta Bruce-t.
27-28. Az eddigi legnagyszerű történet amit Jenkins remekül kitalált, akinek ezek után már az első háromban a helye. Bruce magkapta azt amit mindig is akart de lehetett sejteni hogy ez nem a valóság.
A végén amikor egy újabb része kéri hogy engedje szabadon ott volt a legátérezhetőbb Bruce helyzete.
Megkapja amit mindig is akart cserébe elengedi a legrosszabb részét vagy visszatér a szomorú igazságba.
Nem lehetett egy könnyű választás.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #1110 Dátum: 2009. Augusztus 15., 19:49:51 »
Nem többször, folyamatosan, pláne a régi oldalon. A Zsák története technikai oldalról is elég érdekes, és én még csak egy kis részét ismerem. De erről... majd egyszer lesz szó nálunk bővebben is.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1109 Dátum: 2009. Augusztus 15., 19:47:12 »
Szívesen. Nekem éppen most volt időm és gondoltam írok ezekről is.
Talgaby: te azt mondtad, hogy ilyen már többször is előfordult? Ezt azért kérdezem, mert én erről nem tudtam semmit és csak November óta ismerem ezt a Hálózsák oldalt.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Hulk
« Válasz #1108 Dátum: 2009. Augusztus 15., 19:41:08 »
Szóval ha egy szóval szeretnénk kifejezni, ami érzünk: köszönjük.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1107 Dátum: 2009. Augusztus 15., 19:36:59 »
Fenéket fárasztó, neked hála több hibától szabadítottuk meg az oldalt pár hónap alatt, mint előtte két év során. El se hinnéd, mik ki nem derültek, amikor egyszer régebben rovancsot tartottunk, hogy mi nincs kint a galériákban...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1106 Dátum: 2009. Augusztus 15., 18:58:44 »
Ki? Én? Azt hogy nézzem át a galériát, ha van kedvem? Volt olyan, hogy nem írtam be semmit, de mégis kikerült. És ez egyáltalán nem volt fárasztó?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1105 Dátum: 2009. Augusztus 15., 18:54:24 »
Csináld csak, legalább így mi se felejtjük el.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1104 Dátum: 2009. Augusztus 15., 18:52:46 »
Nyugodt vagyok. Csak van, hogy néha én is átnézem a galériát. Mint ahogy régen is írtam. De azóta már nem írtam kb. pár hónapja. Most csak úgy gondoltam írok erről is.  Nos más ezen kívül nincs semmi, ami kimaradt. Pár hónappal ezelőtt már elmondtam, hogy a márciusi hírektől kezdve egészen mostanáig mindent átnéztem. Noss minden a helyén van. És köszi a választ dr samson.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1103 Dátum: 2009. Augusztus 15., 18:46:10 »
Nyugalom, minden ki fog kerülni. Csak az embernek nincs mindig ideje vagy kedve ilyesmire, de pótoljuk majd, nem felejtjük el.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1102 Dátum: 2009. Augusztus 15., 18:37:41 »
Nos egy egészen más téma. Átnéztem a galériát, mert most volt időm. És megnéztem, hogy a múltheti Hulk  és az e heti frissítés. Tudom, ez egy kicsit fárasztó lesz. Nos ezek nincs a galérián: MK Hulk 13., a Hulk-Smash 02., a Hulk évkönyv 2000, a Star Trek mostani két képregény, a AHM 06. és a Pókember: Uralom 03.
Még egyszer elnézést, ha ez fárasztónak tűnt.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1101 Dátum: 2009. Augusztus 14., 18:44:39 »
Ja, én kevertem most a v2 végével és a v3 újraindításával. A PH vége egyszerűen annyi, hogy Breevort vagy vmelyik vezető szerkesztő kitalálta, hogy esemény kellene a Hulk visszatéréséből, de ennek ellenére is kétlem, hogy Pak hosszú távra tervezett volna bármilyen családi kapcsolatot. Bár azért annyira nagy boldogság még nem volt ott, inkább a Hulk végre kezdett beletörődni abba, hogy mégse fogják békén hagyni.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Hulk
« Válasz #1100 Dátum: 2009. Augusztus 14., 18:29:29 »
Idézetet írta: talgaby
Aztán ugye itt jött Jenkins, aki viszont csakis ilyen pszichológiai tortúrákat tud írni
De azt hogy!
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1099 Dátum: 2009. Augusztus 14., 18:15:01 »
Idézet
Aztán ugye itt jött Jenkins, aki viszont csakis ilyen pszichológiai tortúrákat tud írni, abszolút semmi mást, hát megírta a Hulkon is.
Azért mégis elárulnád, hogy Jenkisn-nek mi köze van a Planet Hulk végéhez?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1098 Dátum: 2009. Augusztus 14., 17:37:55 »
Idézet
nem értem miért kellett már megint tönkretenni Hulk életét
Mert egy időben kipróbálták, milyen lenne neki, ha végre kicsit lenne is oka némi örömre az életben. Ekkor döglött meg igen gyorsan a v2-es széria...
Egyszerűen keleltt nekik valami, és mivel nem volt a szerkesztőknek semmi ötletük, elővették a legbanálisabb receptet, és megölték az aktuális szerelmet/barátnőt/feleséget. Aztán ugye itt jött Jenkins, aki viszont csakis ilyen pszichológiai tortúrákat tud írni, abszolút semmi mást, hát megírta a Hulkon is.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Hulk
« Válasz #1097 Dátum: 2009. Augusztus 14., 17:28:17 »
Idézet
Kicsit sem sajnáltam ezt a Rykert a végén.
A rossz hír, hogy majd még visszatér. De én spec jobban kedvelem őt, mint Ross karakterét.

Akkor remélem Hulk ezuttal alaposan odaüt neki. Rosst én sem szeretem de Ryker elérte nálam az ő szintjét.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1096 Dátum: 2009. Augusztus 14., 17:23:02 »
No, szép termés mondhatom. Nézzük is sorban:

Idézet
És egyet értek Dr Samsonnal szerintem Paul Jenkinsnek benne kéne lennie az első tízben.
Egy újabb megért hívő. Nagyon helyes.  

Idézet
Kicsit sem sajnáltam ezt a Rykert a végén.
A rossz hír, hogy majd még visszatér. De én spec jobban kedvelem őt, mint Ross karakterét.

Idézet
Hogy őszinte legyek maga a történet jó volt de nem értem miért kellett már megint tönkretenni Hulk életét végre megkapta amit akart Bruce is elfogadta a sorsát erre meg már megint jön valami.
Hulkot megértem hogy bosszút akar ezért állni. Majd kiderül mi sül ki belőle.
Pedig a válasz egyszerű: a főszerkesztő így akarta...  

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Hulk
« Válasz #1095 Dátum: 2009. Augusztus 14., 13:47:00 »
Na és, hogy halad azonak a vol3-as Hulkoknak az olvasása?

Rosszul eddig háromszor kezdtem neki a 24-esnek mindháromszor valami elromlott pl most is 2 órás áramszünet volt. Hát igen ilyen az én szerencsém.
Addig ha nem bánod az eddig olvasott vol 3-makat értékelném.
12-13. Nagyszerű történet jó rajzokkal. Brucenak van egy kis gondja a Hulkkokkal. De nem értem miért a Professort és Fixitet kötözte a fához miért nem az eredetit ha már elszabadul akkor legalább az okos Hulk szabaduljon el. Az egyezmény pedig nagyszerű ötlet volt. És egyet értek Dr Samsonnal szerintem Paul Jenkinsnek benne kéne lennie az első tízben.
14-20. Szintén egy nagyszerű történet lényegében azért is tettszett mert nem csak egy Hulk volt jelen.
Ez a Ryker aztán tud problémát okozni nem is kicsit főleg amit szegény Bennel tett. Kicsit sem sajnáltam ezt a Rykert a végén.
24-28 és a 35-ös még nincs elolvasva egyszer csak összejön az a 24-es.
Hulk világa. 88-91. Hogy őszinte legyek annyira nem nyerte meg a tettszésemet a bevezető rész de hát a történet szempontjából fontos volt.
92-95 Ez már inkább tettszett Hulk mint Gladiátor jó ötlet volt sok új karakter lett nekem a kedvencem Korg volt majd jött az Ezüst Utazó először megrémültem hogy azzal hogy felszabadította az utazót felajánja neki hogy hazaviszi és Hulk beleegyezik de szerencsére nem ez történt.
96-99. Ugyanúgy tettszett mint az előzőek Miek átalakulása Hulk és Caiera harca jóra sikerült a Tüskéknek szintén örültem és Caiera Átállásának is.
100-103. Itt már annyira nem tettszett a történet de így is nagyszerűre sikerült. A vörös Király meghalt de Hulkot mint uralkodót kicsit nehezen tudtam elképzelni. Mindent összevetve jó volt. Legalább a Tüskék is megkapták amit akartak.
104-105. Hogy őszinte legyek maga a történet jó volt de nem értem miért kellett már megint tönkretenni Hulk életét végre megkapta amit akart Bruce is elfogadta a sorsát erre meg már megint jön valami.
Hulkot megértem hogy bosszút akar ezért állni. Majd kiderül mi sül ki belőle.
Utószóul pedig szeretném megköszönni Dr Samsonnak és a vele dolgozó beíróknak ezt a sok Hulk képregényt remélem sok ilyen nagyszerű történetet olvashatok még.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1094 Dátum: 2009. Augusztus 10., 21:21:33 »
Idézetet írta: SithLord
Amazon térdelős pucsítós részét jól elrontotta a rajzoló...az egy picit csúnyácska lett,holott előtte végig dögösen rajzolta(nem igaz Farek?)
Eh, tehetségtelen béna péló
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1093 Dátum: 2009. Augusztus 10., 21:18:27 »
Már írtuk, de...
2011 előtt magyar honosítóoldalon semmiféleképp.

Nem elérhető Titan44

• R2-D2
  • *
Hulk
« Válasz #1092 Dátum: 2009. Augusztus 10., 21:15:38 »
Srácook, mikor ér már a földre bosszúszomjas zöld barátunk? Tudom, hosszú az út, de szívesen látnám már ahogy összeakasztja a bajuszt azokkal akik elküldték.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1091 Dátum: 2009. Augusztus 10., 19:53:40 »
Nekem a Hulk zúz eslő része is bejött, és a 2. csak még jobb lett, Mitchell azért szép karakter fejlődés mutatott be.    
"MM MMMMM MMMDMMM!"