Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 273346 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Hulk
« Válasz #1090 Dátum: 2009. Augusztus 10., 15:41:26 »
Köszönjük az utolsó (tehát: utolsó) Hulk frissítést.  Az utolsó Hulk végre kicsit összeszedte magát, de azért nagyon örültem már az Utazónak!
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #1089 Dátum: 2009. Augusztus 10., 10:35:08 »
Idézet
Ez a sztori akár marvel adventuresba is elmehetett volna.
Na ugye, ha nem vesszük komolyan, egyből nem is olyan vészes...  

Sithlord: köszönöm a kimerítő véleményt!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1088 Dátum: 2009. Augusztus 10., 08:01:37 »
Üdv! Köszi a Hulk frissítéseket,dr samson,Sepi!    
Mi lett volna ha... Hulk Világa
Az első történet,brutál volt,tetszett,de azért ezt egy kicsit soknak gondoltam,hogy ennyi hőst lenyomott Caiera.
A második aranyos volt. a harmadik meg  
Tomboló Mennydörgés
Ez inkább egy érdekes történet volt,igazán egyedi ötlettel..elment..egyszer ellehetett olvasni
Évkönyv 2000
Itt átlehetett érezni,hogy Hulk mennyire egyedül van...Amazon térdelős pucsítós részét jól elrontotta a rajzoló...az egy picit csúnyácska lett,holott előtte végig dögösen rajzolta(nem igaz Farek?)
Nekem ezek a történetek tetszettek a Hulk hétből,de én azért személy szerint azt szeretem, ha változatos a kínálat.
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Hulk
« Válasz #1087 Dátum: 2009. Augusztus 09., 21:23:01 »
Micsoda moralizálás lett itt a hulk smash végére. Győzött a becsület, hulk elgondolkozott. Ez a sztori akár marvel adventuresba is elmehetett volna.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1086 Dátum: 2009. Augusztus 09., 19:08:34 »
Hát erről most nem ejtek szót, ami majd jövőre fog kikerülni. Így izgalmasabb.

Ami Talgabyt illeti. Igaz. Elmondta, hogy ő előre betárazza a képregényeket. Pl. a Macskanő és a Póklány éves adagja elkészült(ha jól emlékszem). Elwood pedig a Transformers képregényt betárazta. Mindig meglepődtem, hogy ezek ilyen jól sikerülnek a napi frissítések.  
Hű de jó volt erről beszélgetni.
És köszi a választ dr samson. Most már érthető, hogy hogyan van.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 09., 19:10:58 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1085 Dátum: 2009. Augusztus 09., 18:51:51 »
Mikor hogy. Én általában igyekszem mindent egy-két hónappara előre betárazni minimum, de most van több olyan cucc is, ami már réges régen készen áll, de pl csak jövőre fog kikerülni. Meg ugye nem csak rajtam múlik ez, hanem több sorozat esetében a beírókon is.  Talgaby és elwood sokszor hosszú hónapokra előre betáraz, a többieknék meg többnyire akkor rakunk ki valamit, ha épp elkészül...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1084 Dátum: 2009. Augusztus 09., 18:40:36 »
Tudom, hogy nem kell sajnálni ezért. Csak azért mondtam, mert ez rengeteg munka az egész. Néha sokszor nem tudom, hogy hogy ilyen jól sikerül. Itt például most a napi frissítésről beszélek. Már ezt egyszer elmondtam, hogy április óta egy napot se hagytatok ki és mindig kikerült egy-két képregény. Nyilván azért nem kellene sajnálni, mert a fordítást talán pár hónappal előtte elkészítitek. Akkor ezek szerint ti, valahogy így csináljátok?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1083 Dátum: 2009. Augusztus 09., 18:30:25 »
E hónapban már nem lesz több Hulk. Majd jövő hónapban folytatjuk a megszokott sorozatokat. Most szerdán pótoljuk az elmaradt sci-fi napot, jövő héten DC lesz, a hónap végén meg F4 és valami újdonság.  (és nem az újdonság nincs az általad felsoroltak között)

Idézet
Hát ez nem olyan egyszerű, mert ez rengeteg munka lesz számodra.
Nem kell ám engem ezért sajnálni...  Bár néha már én is elgondolkodom minek vállalok ennyit...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1082 Dátum: 2009. Augusztus 09., 17:30:09 »
A Hulk képregényekből most mind ki lett rakva.  Mi lesz ezután dr samson? A Marvel Kalandok Hulk a hónap elején és a Hihetetlen Hulk v3 a hónap végén szoktad kirakni. Vagyis azt akarom mondani, hogy a hónap vége felén tervezel Hulk képregényt honosítani? Vagy a jövő hónaptól tervezed tovább? Mert úgy tudom rengeteg más képregényeket is honosítasz. Sci-fi(Star Trek és Battlestar Galaktica), DC(Superman, Tini Titánok, Mini Titánok, Ifjak Ligája, Supergirl és Superman/Batman) és Marvel(Hulkból mindenféle a F4 Tom DeFalco-éra, American Dream, Fantasztikus Ötös v2 és hááát... a B2, bár ez még kérdéses, de majd meglátjuk). Hát ez nem olyan egyszerű, mert ez rengeteg munka lesz számodra.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 09., 17:34:56 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1081 Dátum: 2009. Augusztus 09., 15:49:34 »
Idézet
ez a Hulk mini kapcsolódik a 616-os sorozathoz azaz a Hihetetlen Hulk v3-hoz?
Szerintem nem. Én legalább is nem vettem észre.  A bőséges véleményeket pedig most is köszönöm.  

És akkor a Hulk hétről: megmondom őszintén az egyik szezem sír, a másik nevet. Egyrészt azért viszonylag sikeresnek értékelem, elég sok vélemény érkezett a fórumra és egy-két olyan ember is megszólalt itt, akit eddig nem, vagy csak alig láttunk a fórumon. Ez mindenképpen pozitívum a szemben. Mind ahogy az is, hogy elég sokan le is töltötték a képregényeket, még ha biztos is vagyok benne, hogy sokan csak a ló nincs, jó a szamár is alapon.  

Másrészt: az egyértelműen bebizonyosodott a szavazás alapján, hogy többet ilyen akció nem lesz. Legalább is a részemről biztosan nem, mert az olvasok jelentős része nem értékelte annyira. Arról nem s beszélve, hogy egy másik fórum topikba is érkezett pár olyan hozzászólás néhány, khöm, "hangadódól", ami szintén nem esett jól. De ezen túl léptem, és a lényeg, hogy ez egy egyszer volt Budán kutyavásár jellegű dolog marad. Efy ideig biztosan...

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1080 Dátum: 2009. Augusztus 09., 15:29:56 »
VTominak és Darkness-nek köszönöm a Hulk Smash második,befejező részét!    
Amilyen gyengén indult a story,annyira erős lett a közepétől!Nekem nagyon bejött a vége,valamint a katonák viselkedése!  
Hulk-nak igaza van,mindig bántják őt,holott semmi rosszat nem csinál!(Igaz,néha ráugrik egy-egy rendőrautóra,de hát az smafu!)  
Alaposan gondolkodóba esett a smaragd óriás a végén!  
Nekem tetszett ez a Hulk-hét!  
Hatalmas elismerés a közreműködő honosítóknak;már az is nagy dolog,hogy ilyen szépen ki tudták tölteni a 7 napot egy karakterrel!  
Kaptunk egy kíváló one-shot-ot,egy poénos MK kalandot,egy izgalmas minit,egy érdekes What if?-et,valamint egy kőkemény évkönyvet és egy elgondolkodtató vol.3.-as story-t!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1079 Dátum: 2009. Augusztus 09., 12:52:52 »
Idézetet írta: keildavid
A Főoldalon azt írtad dr samson, hogy ugyanazt a képet használtad, mint ami a hét elején is van kirakva. De most nem az van, hanem a 02. rész képből.
Igen, mivel azóta kicseréltük.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1078 Dátum: 2009. Augusztus 09., 12:44:18 »
Jó volt ez a befejezés. Egy kicsit fura is volt. Mert itt nemigazából Hulkon volt a hangsúly, hanem a katonákon. Azért jó, hogy ez is befejeződött. Pár hónapja láttam a KTN-en a Hulk Smash 01-et. Akkoriban kíváncsi voltam, hogy lesz-e ennek befejezése. És itt a HZS-n megtörtént. A Főoldalon azt írtad dr samson, hogy ugyanazt a képet használtad, mint ami a hét elején is van kirakva. De most nem az van, hanem a 02. rész képből.
Erről a képregényről lenne egy kérdésem: ez a Hulk mini kapcsolódik a 616-os sorozathoz azaz a Hihetetlen Hulk v3-hoz?
Garth Ennis úgy tudom a Marvelnél a Megtorlót írta.
Ezer köszönet VTomi, Darkness és dr samson a Hulk Smash befejező részért.
Akkor holnaptól a szokásos rendszer lesz. A vegyes felvágott-hetek.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1077 Dátum: 2009. Augusztus 09., 10:47:08 »
Köszönjük! És akkora  finálé:

[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1815&catid=11&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Hulk Smash 02[/a]

Nem elérhető carnage

• Mulder ügynök
  • *
Hulk
« Válasz #1076 Dátum: 2009. Augusztus 08., 22:08:50 »
Egyetértek, egyetértek az előttem szólottakkal. És hálás köszönet a honosításokért (és nem csak a Hulk-ért), csak így tovább! Nagyon profin csináljátok.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1075 Dátum: 2009. Augusztus 08., 19:04:02 »
Az is tetszett,hogy Hulk mellett az Amazon (is) csak egy szende kiscsajnak tűnt!  

• Spawn
Hulk
« Válasz #1074 Dátum: 2009. Augusztus 08., 18:55:42 »
Paul jenkins zseniális, nem egy szokványos történet, de mégis ha az ember átlátja, akkor zseniális az egész, a maga egyszerüségében.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1073 Dátum: 2009. Augusztus 08., 16:14:47 »
Idézet
ki is írta?
Na vajon ki...  Épp most íródik be az illetőnek a következő története...  

Idézet
(Most hirtelen nem jut eszembe, hogy a majmok szoktak-e családon bellül párosodni, de szerintem nem)
De bizony.  

Idézet
Plusz még azt nem értem, ha Darázs az elején azt mondja, ő vezeti a csapatot, akkor miér Skarlát Boszorkány dirigál?
Na ezen én is gondolkodtam jó sokat fordítás közben...  Szerintem Jenkins simán elszúrta...  

És persze mindenkinek köszönöm a véleményt! Jó látni, hogy valaki örül ennek a Hulk hétnek egyáltalán...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #1072 Dátum: 2009. Augusztus 08., 15:58:37 »
A Hulk-hét keretbe van foglalva. Ebből már ki lehet következtetni, mi jön...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1071 Dátum: 2009. Augusztus 08., 15:02:48 »
Kösz szépen a kiadványt, tényleg magával ragadó a hangulata, ki is írta?  Csak azon elgondolkodtam, hogy Hulk-nak nem kellett volna valahogy megéreznie, hogy Amazon a rokona? (Most hirtelen nem jut eszembe, hogy a majmok szoktak-e családon bellül párosodni, de szerintem nem) Vagy mikor Bruce átváltozik, ennyire megváltozna, hogy a genetikai állományának alapjai is átalakulnának? Plusz még azt nem értem, ha Darázs az elején azt mondja, ő vezeti a csapatot, akkor miér Skarlát Boszorkány dirigál?  
Remélem holnap is valami ilyen karibelü dolog jön, mint ez,         !
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1070 Dátum: 2009. Augusztus 08., 13:25:25 »
Samson dokinak és Sepi-nek köszönöm a 2000-es Hulk évkönyvet!    
Öröm volt látni a Bosszú Angyalait,főleg így,hogy Vanda vezette őket és nem a Kapi!  
Poén volt,hogy Vasember nem támadta le egyedül Hulk-ot,hanem inkább megvárta a többieket!  
Amazon és Vízió ismét nagyot alakított!

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1069 Dátum: 2009. Augusztus 08., 11:08:35 »
Na, a heti, Sinus-görbét imitálóan hullámzó színvonal most megint felfelé lendült. Tulajdonképpen alapból, mint történet, nem egy nagy durranás, de mégis megragadja az embert az, ami mögötte van. Tetszett Hulk vívódása, illetve, ahogy a "mellét (meg Vasembert, meg a többieket) döngette".
azért két dolog furcsa volt, az egyik, hogy Vasember külső kameráin keresztül a központban kívülről látták a Vasfejűt. Ezen egy hangyányit meglepődtem.
A másik, ami furcsa volt, hogy Vasember simán leállította a Triatlon mentésére igyekvő Góliátot. Ez nagyon karakteridegen, még ha teszem azt, azt is hitte, hogy Triatlon meghalt.

A rajz.... furcsa volt. Nem tetszik, de igazából még sincs vele különösebb bajom. Kicsit furcsa.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 08., 11:09:08 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1068 Dátum: 2009. Augusztus 08., 09:59:15 »
Nagyszerű ez a Hulk Évkönyv 2000. Ebben most más volt a helyzet Hulkkal, mert társat keresett. De mindig azt mondja Hulk, hogy egyedül akar lenni. Komoly zűrzavar keletkezett nála. A Bosszú Angyalai vendégszereplése meg nagyszerű volt. Skarlát Boszorkány olyan határozott vezetőként viselkedett. A rajz pedig nagyon jó.(Bár azt nem gondoltam, hogy ilyen vélemény is jó.Pl. tetszik a rajz, stb.)
Ezer köszönet dr samson és Sepi a Hulk Évkönyv 2000-ért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1067 Dátum: 2009. Augusztus 08., 09:20:53 »
Na, azért örülök, hogy végül többeknek is tetszett. Szeretném a kislány saját minijét is megcsinálni egyszer, de mivel Dark Reign történet, ezért sajna várni kell vele majd Secret Invasion kiadásáig...
De addig is:

[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1814&catid=11\" target=\"_blank\"]Hulk Évkönyv 2000[/a]

« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 08., 09:49:31 írta dr samson »

• Spawn
Hulk
« Válasz #1066 Dátum: 2009. Augusztus 07., 22:14:17 »
nem volt rossz ez a hulk one-shot, nekem tetszett. Jó eredettörténet, úgysem ismertem eddig.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1065 Dátum: 2009. Augusztus 07., 18:48:14 »
Zerit: azt is megkeresem majd. most már nagyon érdekel...  

keildavid: na látod. Már megérte...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1064 Dátum: 2009. Augusztus 07., 17:57:29 »
Dr samson: nekem is tetszett ez a képregény. A történet és a rajz nagyszerű. Akkor már négyen vagyunk.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 07., 17:58:34 írta keildavid »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1063 Dátum: 2009. Augusztus 07., 17:53:21 »
na meg ott van kochalka altal irt es rajzolt gyongyszem is: hulk vs the rain
azt hiszem eleg jol megfogta a karakter lenyeget
gyengéd barbár

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1062 Dátum: 2009. Augusztus 07., 17:28:24 »
Zerit, én erről most hallok először, de van egy olyan érzésem, jobb ha utána nézek...  

Asys: örülök, hogy legalább neked is tetszett. Így nulladikalannyal együtt már hárman vagyunk.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1061 Dátum: 2009. Augusztus 07., 17:03:29 »
a "The Incredible Hulk vs. Wonder Woman"-t nem tervezitek honositani, ott viszonylag sokat "zuznak"
gyengéd barbár