Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 274003 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #700 Dátum: 2008. December 16., 09:58:02 »
Idézet
De az tuti, hogy talán a valaha volt legjobb Hulk történet részesei lehettünk ebben a 14 számban. Ezek után soha nem gondolhatunk/nézhetünk úgy Hulkra, mint egy ügye-fogyott szereplőre, mert ebben is láthattuk, hogy nagy potenciál van ebben a karakterben, és egy jó íróval rendkívül megnyerő tud lenni.
Jó, jó, valóban nem volt rossz ez a sztori, de azért ne felejtsük el, hogy nem Pak találta fel a spanyol viaszt! Az Peter David volt!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #699 Dátum: 2008. December 15., 22:20:16 »
Szerintem az a kép a végén hihetetlenül jó lett, és remekül megadja az alaphangot a folytatásnak.

Idézet
És komolyan mondom, ha az alkotók helyében valaha be akartam volna fejezni Hulk történetét, akkor a happy enddel tettem volna meg.
Mivel eszük ágában sincs befejezni a hulk történeteit, így ebből a szempontból nincs ezzel semmi gond.

De az tuti, hogy talán a valaha volt legjobb Hulk történet részesei lehettünk ebben a 14 számban. Ezek után soha nem gondolhatunk/nézhetünk úgy Hulkra, mint egy ügye-fogyott szereplőre, mert ebben is láthattuk, hogy nagy potenciál van ebben a karakterben, és egy jó íróval rendkívül megnyerő tud lenni. Nagy kár, hogy Loeb nem volt képes ezt a hatalmas potenciált kihasználni és most egy vörös Hulkkal (vagy ahogy már odaát is hívják, Rulkkal) büntet minket.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #698 Dátum: 2008. December 15., 22:09:08 »
Hulk befejezése: hát basszus. Az egy dolog, hogy ismertem már az összefoglalókból, meg más fórumos hozzászólásokból, de azért ezt itt látni... Fantasztikusak a képek, amikor Hulk a pusztulás közepén, a térdeire zuhanva, teljesen összetörve térdel. (Jó, mondjuk azt a hatásvadász "ott állok az űrhajó elején, teljes harci pózban" kihagytam volna, az már túl cool volt.)
És komolyan, amennyire én nem igazán vagyok különösebben Hulk rajongó, de ez a történet valami fantörpikus volt! Köszönet mindenkinek, aki egy csipetnyi részt is vállalt benne.
És komolyan mondom, ha az alkotók helyében valaha be akartam volna fejezni Hulk történetét, akkor a happy enddel tettem volna meg.
Köszönet még egyszer, mindenért.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #697 Dátum: 2008. December 13., 20:39:14 »
Köszönjük és örülünk, hogy tetszett.
Említettük már, hogy majd jövőre jön az Annihilation nálunk. Az majd pótolja a hiányt amíg Hulk elérkezik a Földre, hogy mindenkinek szétrúgja a valagát.  Addig pedig olvasd a Heroes Rebornt, most karácsonykor jön a következő 24 képregény belőle.
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 13., 20:39:40 írta Sepi »

Nem elérhető jst222

• Mulder ügynök
  • *
Hulk
« Válasz #696 Dátum: 2008. December 13., 20:27:23 »
Sziasztok kedves Honosítók és Hálózsák,

köszönöm a Planet of Hulk sorozatot, és a sok befektetett munkátokat. Nagyon tetszett végig, végre húztak valami egyedit a Hulkkal! Én emiatt váltam az oldal rendszeres látogatójává.

Kíváncsi vagyok, találok e itt helyette valami mást. Ezzel a honosítással magasra tettétek a lécet!

Én is kíváncsi lennék a folytatásra (WWH), de nem erősködök és követelőzök, örülök annak, amit éppen honosítotok, akárhogy is nézzük, ez a tevékenység (honosítás) ingyen és bérmentve mindenképpen nagy kényeztetés.

Köszönettel

jst22

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Hulk
« Válasz #695 Dátum: 2008. December 12., 14:31:01 »
Nos egy kicsit megkésve, de köszi az új részeket!  Elgondolkodtató volt a befejezés, bevallom nem zavart volna, ha ilyen "tündérmesésen" fejeződik be a történet, persze akkor nem lenne WWH!  És Hulk végre felölti az általam annyira kedvelt páncélt!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #694 Dátum: 2008. December 11., 15:15:14 »
Talgaby: ne vészmadárkodj már nekem itt megint

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #693 Dátum: 2008. December 11., 15:12:54 »
Jaj, minek elrontani ezt a szép szériát azzal a rémes What Iffel? Vagy akkr csak legyen a második sztori, az tényleg jó.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #692 Dátum: 2008. December 11., 15:05:22 »
Még egy kicsit odébb van, de honosítani fogjuk azt is.

Nem elérhető joker00

• Indiana Jones
  • *
Hulk
« Válasz #691 Dátum: 2008. December 11., 15:00:00 »
Hú vazze azt nagyon elolvasnám!!!!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #690 Dátum: 2008. December 10., 16:01:15 »
Illetve, hogy mi lett volna, ha nem ezen a bolygón landol.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #689 Dátum: 2008. December 10., 15:56:56 »
Van egy What If belőle, de abban az van, hogy mi lett volna, ha Hulk hal meg a robbanásban.

Nem elérhető wertinor

• Donald kacsa
  • *
Hulk
« Válasz #688 Dátum: 2008. December 10., 15:55:52 »
Miért kell Hulkot megbántani,felbosszantani amikor boldog?  Remélem lesz egy What if? kiadvány azzal a storyval hogy mi lett volna ha a nem robban fel a bomba.
Hulk is Hulk

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #687 Dátum: 2008. December 09., 15:53:34 »
Még jó, hogy Amalgam univerzumot nem honosítunk, mert ott Vihar és Wonder Woman keresztezésének lett az eredeti neve Amazon.  Ott gondban lennénk.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #686 Dátum: 2008. December 09., 15:50:07 »
Köszönni lehet, de március előtt senki ne várja, mert ezt szerintem majd magamnak kell beírni is.  És de utálom ezt az amazon megnevezést...

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #685 Dátum: 2008. December 09., 14:46:28 »
Köszönjük doki előre is az Amazon: Hulk nélküli világ-ot!

Nem elérhető Genál

• Fantom
    • http://
Hulk
« Válasz #684 Dátum: 2008. December 08., 19:12:07 »
Idézetet írta: talgaby
Jövőre így is dögivel van tervünk... meg ha majd belendül az Annihilation, nagyon nem fog nektek hiányozni semmiféle Hulk itt.
húhú jövőre se lesz egyszerű

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #683 Dátum: 2008. December 08., 16:12:12 »
Idézet
Inkább könyörögjetek dokinak, hátha a nagy nyomás, vagy rajongói kérések hatására legalább egy vagy két szám fordításával meglep titeket jövőre.
Sepi: hát már te is fiam, Brutus?  

Idézet
Biztosan a tervezett
honosítások is épp ilyen jók, de egy ilyen volomenű sztorit kár lenne elvágni, bár éertem
én hogy VÉGE van de NA!!! Nagyon hálás lennék ha Hulk átzúzna 2009-be legalább havi egy füzettel!
Idézet
A Hulk háborúját pedig már piszkosul várom, de gondolom ez így lesz még az elkövetkező 1-2 évben is.  Szóval mégegyszer köszi, srácok!!
Idézet
Doki,könyörülj a népnek..legalább 2havonta 1részt a Hulk Háborújából!!!  
És most mindenki utánam,kórusban!!!!

Srácok, higgyétek el, én nagyon örülök neki, hogy ilyen lelkesek vagytok, de egy valamit értsetek meg. Nekem is van egyfajta ütemtervem, ami szerint működök. És ezt a tervet én most nem szeretném felborítani, mert azzal ezen az oldalon, de más oldalakon is gondokat okozhatnék. Ráadásul, ha lesz, a WWH nem egy emberes munka lesz fordítás szempontjából, szóval a többiektől sem kérhetem, hogy most hirtelen mindeki csinálja inkább ezt.
De, ha nagyon jók lesztek és ha nagyon szépen kéritek, egy valamiről lehet szó. Méghozzá a She-Hulk: A Hulk nélküli világ című 4 részes sztori honosításáról, amit annak idején úgy is meg kéne csinálni, ha belekezdünk a WWH-ba, mert vannak benne előzmények. Szóval ez esetleg kimehetne olyan 2-3 havonta jövőre.  
De nagyon kérek mindenkit, hogy engem is értsen meg kicsit. Nekem is van saját életem és ráadásul jövőre egy kemény félév elé nézek az egyetemen is.  

De ettől függetlenül mindenkinek köszönöm a bíztatást és a dícsérő szavakat is. Nagyon jól esnek és nagyon örülök, hogy ilyen népszerű lett ez a honosítás, ha már annyi munkát öltünk bele.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #682 Dátum: 2008. December 08., 15:37:25 »
Végül már nem is ezért lett rájuk dühös. Hiszen már megbékélt azzal, hogy itt kel lennie, sőt még tetszett is neki. Ami kiváltotta belőle a dühöt, az az, hogy az ő gépük robbant fel, és az ölte meg Caiera-t, az pusztította el az új birodalmát.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #681 Dátum: 2008. December 08., 15:23:34 »
Hát igen, én is kb. ezt gondolom.
Viszont ha Reed-ék nem lövik ki Hulkot erre a bolygóra, akkor Hulk meg se ismerte volna Sakaar-t és lakosait... De ettől függetlenül már várom ahogy Hulk beveri Redd képét!    

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #680 Dátum: 2008. December 08., 14:59:46 »
Idézetet írta: benya11
de Cairea is meghalt? Ne már!
Meg, biza. Én is sajnáltam, főleg, hogy szerintem nagyon jól illett hozzá, jó lett volna látni, hogy milyen lett volna mellette. Betty óta ő volt az egyetlen női karakter, aki tényleg jól mutatott Hulk mellett. Kár érte.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #679 Dátum: 2008. December 08., 14:52:18 »
Most olvastam el a Hulk v3 #103-105-öt. Ilyen befejezésre nem számítottam. A történet végén már szinte meghatódtam... Komolyan. Nagyon jó, megható volt ez a befejezés, de Cairea is meghalt? Ne már! Így az utolsó rész elolvasásával csak még jobban megbizonyosodtam róla, hogy a Hulk Világa egy nagyon jó történet. Nem emlékszem hogy olvastam ilyen hosszú, és mégis nagyon élvezhető történetet! Ezúton szeretném kifejezni az összes honosító részvételét, akik e történeten dolgoztak. A Hulk háborúját pedig már piszkosul várom, de gondolom ez így lesz még az elkövetkező 1-2 évben is.  Szóval mégegyszer köszi, srácok!!
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 08., 14:52:37 írta benya11 »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #678 Dátum: 2008. December 08., 13:18:49 »
Köszi az infókat Samson doki & Sepi! És köszönöm még beigli69-nek is a Hulk világát!  
Doki,könyörülj a népnek..legalább 2havonta 1részt a Hulk Háborújából!!!  
És most mindenki utánam,kórusban!!!!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #677 Dátum: 2008. December 08., 13:04:05 »
Igen, ezeket az összefoglalókat még mi csináltuk, amikor amerikában megjelent a World War Hulk. De csak tényleg az olvassa el őket, aki nagyon kiváncsi, de aki szereti a meglepetéseket, inkább hagyja ki, mert erősen spoileresek.

Inkább könyörögjetek dokinak, hátha a nagy nyomás, vagy rajongói kérések hatására legalább egy vagy két szám fordításával meglep titeket jövőre.

Nem elérhető joker00

• Indiana Jones
  • *
Hulk
« Válasz #676 Dátum: 2008. December 08., 12:51:42 »
Hát ez is eljött! Nagyszerű történet volt és hálás vagyok ,hogy megismerhettem
általatok. Én még soha nem érzékenyültem el képregényen ,pláne nem szuperhős
sztorin, páne nem Hulkon , de most sikerült. Hulkot annak idején teljesen
sablonos karakternek hittem, de most az egyik kedvencemmé vált.
Mégegyszer  köszönöm! Ugyanakkor nagyon bízok benne hátha megtörténik a csoda
és nem hagytok lógva azt illentően hogyan folytatódik a sztori. Biztosan a tervezett
honosítások is épp ilyen jók, de egy ilyen volomenű sztorit kár lenne elvágni, bár éertem
én hogy VÉGE van de NA!!! Nagyon hálás lennék ha Hulk átzúzna 2009-be legalább havi egy füzettel!
++
Vagy h más nem legalább meséljétek el pár sorban hogyan folytatódna a történet. Köszi!
++
Oké megtaláltam : http://sepiking.extra.hu/index.php?spgmGal...pgmFilters=#pic
köszi!
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 08., 13:01:00 írta Sepi »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #675 Dátum: 2008. December 08., 11:20:50 »
Idézetet írta: SithLord
És ha hazaér,akkor vele lesznek a többiek is akiket megismerhettünk?
Igen, ha visszajön, akkor jön vele az egész banda.  

Idézet
mert itt még teljesen úgy akarták lezárni ezt a történetet, hogy semmi nem maradt itt, szétcsúsztak a tektonikus lemezek, és elpusztult a civilizáció
Igen, azon a részen ahol a bomba robbant, ott minden elpusztult. Ott dühöngött a Hulk is egy nagyot. De attól még nem pusztult el ott minden. Nem retcon az.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Hulk
« Válasz #674 Dátum: 2008. December 08., 11:16:52 »
Rossz értelemben, mert itt még teljesen úgy akarták lezárni ezt a történetet, hogy semmi nem maradt itt, szétcsúsztak a tektonikus lemezek, és elpusztult a civilizáció. Szóval a folytatás csak egy szokásos retcon.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #673 Dátum: 2008. December 08., 11:15:30 »
Idézet
nagyon nem fog nektek hiányozni semmiféle Hulk itt.
Talgaby ki akarja húzni nálam a gyufát...

Idézet
Tudom,hogy azt írtad lentebb,hogy jövőre nem lesz Hulk Háborúja,de láthatod,hogy a nép szeretné ,és addig üsd a vasat, amíg meleg...szóval nem lehetne esetleg mégis csak folytatni?
Nem.  Jövőre itt Megsemmisülés, illetve a NewGenen meg 52, ami engem is érint. Elég két nagy esemény egy évben.  

Idézet
És végül, szeretném én is megköszönni az egész sorozatot dr. samsonnak és Sepinek!
Köszönjük. De szegény beigli69-et már megint kihagyja mindenki!  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #672 Dátum: 2008. December 08., 11:10:01 »
Jövőre így is dögivel van tervünk... meg ha majd belendül az Annihilation, nagyon nem fog nektek hiányozni semmiféle Hulk itt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #671 Dátum: 2008. December 08., 11:07:00 »
Üdv! Ez döbbenet...micsoda végkifejlet..ilyen bánatot,a meg nem született gyermek és a kedvese is elégtek...ÁÁÁÁ,nagyon dúrva!!!Atyaég mi lesz itt ha hazaér?!És ha hazaér,akkor vele lesznek a többiek is akiket megismerhettünk?Nagyon-nagyon kiváncsivá tettetek!!!Tudom,hogy azt írtad lentebb,hogy jövőre nem lesz Hulk Háborúja,de láthatod,hogy a nép szeretné ,és addig üsd a vasat, amíg meleg...szóval nem lehetne esetleg mégis csak folytatni?  És végül, szeretném én is megköszönni az egész sorozatot dr. samsonnak és Sepinek!    
Az ERŐ legyen veletek!!!