Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 276500 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #430 Dátum: 2008. Augusztus 21., 15:12:03 »
Nagyon aranyos kis történet volt ez az MK Hulk. Külön poén volt, amikor Rick egy kicsit megpróbálta kiszínezni a történteket, és előadta, hogy hogyan küzdött meg Namorral  Nagy arc. A honosítás nagyon rendben van, és úgy általában nagyon jók ezek az MK történetek, kifejezetten várom a folytatásokat.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #429 Dátum: 2008. Augusztus 21., 14:53:32 »
Viszont az X 3-ban ott van, mikor az erőben bekerítik a tábort a katonák. Na az ott Madrox, a többszörös ember, aki otthagytak "egyedül".

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #428 Dátum: 2008. Augusztus 21., 14:06:35 »
Idézetet írta: dr samson
Szerintem itt a hatodik számra gondoltál, de nyugi, ez csak egy egyszeri rajzoló volt.
Igen, tényleg a 6. számra gondoltam.  

Idézet
Ejnye-bejnye, hát nem láttad az X-men hármat a moziban? Vagy nem olvasol X-faktort?
Dehogynem, láttam a X-Men 3-at, viszont X-Faktort nem olvasok.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 21., 14:07:02 írta benya11 »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #427 Dátum: 2008. Augusztus 21., 14:00:40 »
Mi köszönjük a kimerítő elemzést.  

Idézet
Az ötödikben a rajzok már mások voltak, szerintem nem nagyon illettek ide, inkább azok illenek az MK Hulkhoz, amik az előző részekben voltak.
Szerintem itt a hatodik számra gondoltál, de nyugi, ez csak egy egyszeri rajzoló volt.  

Idézet
Madrox, és az Ő személyiségei. Bevallom őszintén, eddig nem is tudtam ennek a karakternek a létezéséről.
Ejnye-bejnye, hát nem láttad az X-men hármat a moziban? Vagy nem olvasol X-faktort?
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 21., 14:00:56 írta dr samson »

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #426 Dátum: 2008. Augusztus 21., 13:54:35 »
Marvel Kalandok Hulk #1-6: Elolvastam az eddig felkerült MK Hulkokat. Az első számot pont a Chronopolisos Hulk #1 után olvastam el, már csak összehasonlítás végett is. Illenek ide a könnyedebb, viccesebb rajzok. Ez a fajta értelmezés is tetszett, Hulk eredetét illetően. Ja és külön poén benne Rick és a Majom.   A második számban pedig szintén nagyon vicces volt Madrox, és az Ő személyiségei. Bevallom őszintén, eddig nem is tudtam ennek a karakternek a létezéséről. A Radioaktív Emberes rész sem volt rossz, érdekes magyarázatot adtak arra, hogy miért mindig Ő nyugtatja meg Bannert, mielőtt átváltozna. A 4. számban kicsit meglepődtem, hogy Madrox segít Rossnak, a Radioaktív Emberrel karöltve. A HDTV-s poén meg nagyon-nagy volt!  Ennek a számnak is jó volt a vége. A Dr. Strange-es rész annyira nem volt jó, de azért azt se mondanám, hogy rossz volt. Az ötödikben a rajzok már mások voltak, szerintem nem nagyon illettek ide, inkább azok illenek az MK Hulkhoz, amik az előző részekben voltak. de a történet viszont annál inkább tetszett! Köszi a honosítást srácok!! Sepinek meg gratula a 100. beírásáért!! Várom a folytatást!!

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
Hulk
« Válasz #425 Dátum: 2008. Augusztus 21., 13:12:02 »
Elolvastam már a száműzetés első 3 részét, nagyon tetszett, ez szinte teljesen más hulk képregény mint amiket eddig olvastam. (a környezet miatt) Nagyon jó volt, majd a 4.rész is fogom ám véleményezni!  Szóval köszönöm szépen!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #424 Dátum: 2008. Augusztus 21., 07:41:55 »
Idézet
Nekem nem tetszik az, hogy már ti is kezditek a füzetek összevonását.

Nos, mint azt már talgaby előttem kifejtette, ez a borítók miatt van így. Szerintem a honosítás legnehezebb része a borító és így sokat megspórolunk vele.  

Idézet
galamb, ne feszítsd a húrt.

Ez az egyik. A másik, meg hogy ezt a saját topikjában kérdezd és ne az én Hulk topikomban offoljatok!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #423 Dátum: 2008. Augusztus 20., 21:43:04 »
Valójában a dolog nagyon egyszerű: nincs borítósunk. Ergó, ha tényleg szeretnétek, ha egyesével menjenek, akkor a Planet Hulk nem hetente-kéthetente menne, hanem nagyon jó esetben havonta, és akkor jövő ilyenkorra lenne vége. Szóval dönhettek, hogy magyar borítót szeretnétek, vagy azt, hogy ne kelljen 6-8 heteket várni egy-egy folytatásra.  

galamb, ne feszítsd a húrt.  Egyébként meg, ha lesz borító, három hét múlva. A 28. számot szeretném kicsit elhúzni, mert remélem, hogy az előtt ki tudunk rakni még vmit, ami kapcsolódik a Tarot-hoz.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 20., 21:44:42 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #422 Dátum: 2008. Augusztus 20., 21:38:09 »
Mi viszont szeretjük a TPB-s kiadásokat, hiszen ez nem csak praktikus és szép, de legalább egyben vannak a történetek, és így könnyebb olvasni is őket. Viszont szimplán számonként frissítjük ki őket, tehát vedd úgy, hogy külön vannak.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Lovag

• Sólyomszem
  • *
    • http://holdlovag.extra.hu
Hulk
« Válasz #421 Dátum: 2008. Augusztus 20., 21:13:55 »
Itt, az interneten akor is jobb lenne szimplán.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Hulk
« Válasz #420 Dátum: 2008. Augusztus 20., 21:11:26 »
igazándiból, ha megnézitek, a valóságos magyar kiadásokban is 3-4 füzet van egyben. (lásd, legutóbb kiadott Batman, X-Men, fabulák... stb , szinte minden ), ja és ráadásul, mi nem hangyányi eredetiborítógalériát mellékelünk, hanem majdnem teljesméretűt )

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Hulk
« Válasz #419 Dátum: 2008. Augusztus 20., 21:00:43 »
Csupán a pontosítás kedvéért mondom, csak az előzményekben (Fantasztikus Négyes) van három füzetnyi, a többiben négy.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Lovag

• Sólyomszem
  • *
    • http://holdlovag.extra.hu
Hulk
« Válasz #418 Dátum: 2008. Augusztus 20., 20:57:58 »
Nekem nem tetszik az, hogy már ti is kezditek a füzetek összevonását.
A Hulk világában is három szám van egyben. Jelentessétek meg a képregényeket szimplán. Igazából mindegy, de nekem szimplán sokkal szimpatikusabb.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #417 Dátum: 2008. Augusztus 20., 20:46:42 »
De milyen jó hatása volt, nézd meg, hogy most hol tartasz.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Hulk
« Válasz #416 Dátum: 2008. Augusztus 20., 20:36:53 »
meg lehet nézni az én első hozászólásaimat  Szerintem engem is "elhajtottál" legalább egyszer talgaby

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #415 Dátum: 2008. Augusztus 20., 20:12:03 »
Első hozzászólás, és már kötegszik! :  
Te talgaby mikor jön a 27. Tarot?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #414 Dátum: 2008. Augusztus 20., 18:35:36 »
jst-nek alapvetően igaza volna, ha nem egy olyan témáról lenne szó, aminél csak a mostani félévben (ergó kb. kettő hónapban) kb. fél tucatszor(!) került ki képpel is láthatóan illusztrálva az oldalra. Nem azon kaptam fel a vizet, hogy rákérdezett, szíve joga, és egyébként is a kezdő fórumozók ezt teszik a leggyakrabban, és még messze  a kulturáltabbak közül való volt (ezért pedig hálám), de most őszintén, még ha visszatérő is, akkor meg fel kellett volna tűnnie, hogy egy-két komplett tpb került fel. Erre még rákérdezni 6 nappal az előző rész után, hogy mikor folytatjuk, azért már nekem meredek. Ha nem látjátok a sorozat folytatását három hétig, akkor érdeklődhettek, mert akkor baj van, vagy mondanám a most frissült Tarot-t, ahol tényleg én éreztem kicsit cikin magam, hogy ennyi ideje állt, pedig elvileg se nekem, se a többi tagunknak (vagy bármelyik oldal honosítóinak) nincs kötelezettségünk senki felé, hacsak nem tettünk ígéretet.
És megjegyzem, hogy ez tényleg egy visszafogott válasz volt tőlem, mert ha csak egyszer kérne valaki nullanapos honosítást, na, akkor tényleg látnátok, milyen, ha elhajtok valakit. Morggal egyébként ettől nincs semmi bajom, ha megsértettem, elnézést kérek tőle, de mielőtt ír vki a fórumba, legyen szíves, ha a témában már nem is, de legalább a főoldalon vagy a jobb oldali frissítési listán fusson már át, az nincs két perc sem, begépelni hosszabb egy üzit néha.
És természetesen a Planet Hulkért a sámson doki/Sepi/beigli69 triónak kell köszönetet mondani, én örültem, hogy az F4-es előzményen túlszenvedtem magam. (A doki mondjuk már csak azért is dícséretet érdemel, mert mostanság ő tartja valószínűleg leginkább nálunk a frontot, Sepivel együtt.)
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 20., 18:36:33 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #413 Dátum: 2008. Augusztus 20., 16:56:10 »
Egyrészt ezt a sorozatot finoman fogalmazva sem talgabynak kéne köszöngetni, hanem nekem Sepinek és beiglinek, de ezt most hagyjuk (jó,jó, talgaby csinálta az F4-s előzményeket...)  Másrészt, megvédem talgabyt: mert még ha az említett Morg tényleg csak időként jön is a Hzs-re, akkor vethetne egy kis pillantást a főoldal híreire, és akkor láthatná, hogy eddig tényleg hetente-kéthetente kiraktunk egy részt! És azért tessék már egy kicsit belegondolni, hogy itt most nem 2-3, hanem 20(!) részről van szó, amit azért nem kis munka megcsinálni! Nem tudom miért hiszik azt egyes emberek, hogy fél óra összedoni egy fordítást + beírást és, hogy úgy általában, a honosítóknak nincs semmi jobb dolguk, minthogy tucat számra gyártsák a sorozatokat. Ha most abbahagynám és nem raknék ki belőle több részt, akkor sem lenne senkinek semmi joga megkérdezni, hogy miért.

Idézet
Minden munkádat figyelembe véve és megköszönve, tisztelettel, stb..., de Hú, de magas lovon ülsz!
Már ne is haragudj, de neki szerintem van mire a magas lovon ülni. Ha ő nem lenne, akkor te most nagyon sok dolgot nem olvasnál itt a Hzs-n! szóval inkább megköszönni kéne a munkáját! Meg amúgy is nagyon szeretm, hogy ilyenkor persze előkerülnek az új felhasználók, hogy "mikor jön ez meg az", de úgy általában megköszönni a képregények 99%-át, amit letöltenek, ahhoz már nem veszik a fáradtságot!
Persze akinek nem inge, az ezt nem veszi magára...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 20., 16:57:03 írta dr samson »

Nem elérhető jst222

• Mulder ügynök
  • *
Hulk
« Válasz #412 Dátum: 2008. Augusztus 20., 16:39:57 »
Idézetet írta: talgaby
Kedves Morg!
A cinikus válaszom az volna, hogy amikor megtanulsz helyesen írni. De nem szeretek koboldot játszani, ezért ezt vedd úgy, hogy nem is írtam.
Egyébként meg felhívnám figyelmedet arra a csekély ténylre, hogy gyakorlatilag majdnem minden héten kirakunk egy új részt belőle! Ezért, megbocsáss, de vhogy kissé pofátlannak veszem a kérésed, mert ha már hetek óta nem lett volna, talán még megérteném.
Egyébiránt terveink szerint azért havi kettő-három rész biztosan ki fog menni. De speciel a következő frissítésben nem lesz, helyette egy másik, sok olvasót vonzó sorozatunkat folytatjuk végre.  Agódni viszont nem kell, talán ez az első nagy HálóZsák-projectünk, ami tényleg simán megy, előreláthatólag télre már a végét is olvashatja mindenki.  AMi egyébként kb. kétszer-háromszor gyorsabb tempó, mint ahogy Amerikában megjelent.

Kedves Talgaby,

először is szeretném megköszönni a Hulk világa sorozatot.

Másodsorban szerintem az érdeklődő csak jószándékúan kérdezte mikor jön a folytatás, és nem téged idézve pofátlanul.
Lehet ő nem is mindennapos látogatója a Hálózsáknak, csak úgy benézett, tetszett neki a sorozat és rákérdezett. Minden munkádat figyelembe véve és megköszönve, tisztelettel, stb..., de Hú, de magas lovon ülsz!

Üdv

jst222

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #411 Dátum: 2008. Augusztus 20., 14:33:50 »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #410 Dátum: 2008. Augusztus 20., 14:03:09 »
Idézet
egy másik, sok olvasót vonzó sorozatunkat folytatjuk végre. smiley.gif
Jönnek a blökik?    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #409 Dátum: 2008. Augusztus 20., 13:33:03 »
Kedves Morg!
A cinikus válaszom az volna, hogy amikor megtanulsz helyesen írni. De nem szeretek koboldot játszani, ezért ezt vedd úgy, hogy nem is írtam.
Egyébként meg felhívnám figyelmedet arra a csekély ténylre, hogy gyakorlatilag majdnem minden héten kirakunk egy új részt belőle! Ezért, megbocsáss, de vhogy kissé pofátlannak veszem a kérésed, mert ha már hetek óta nem lett volna, talán még megérteném.
Egyébiránt terveink szerint azért havi kettő-három rész biztosan ki fog menni. De speciel a következő frissítésben nem lesz, helyette egy másik, sok olvasót vonzó sorozatunkat folytatjuk végre.  Agódni viszont nem kell, talán ez az első nagy HálóZsák-projectünk, ami tényleg simán megy, előreláthatólag télre már a végét is olvashatja mindenki.  AMi egyébként kb. kétszer-háromszor gyorsabb tempó, mint ahogy Amerikában megjelent.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 20., 13:34:42 írta talgaby »

Nem elérhető Morg

• Asterix
  • **
Hulk
« Válasz #408 Dátum: 2008. Augusztus 20., 13:27:07 »
Csak azt szeretném tudni mikor folytatják a HULK VILÁGA képregényt.
Köszönettel Morg.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 20., 13:28:57 írta talgaby »

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
Hulk
« Válasz #407 Dátum: 2008. Augusztus 19., 12:14:46 »
vagy bead egy zsák pénzt, mondván támogatja a magyar képregénykiadást

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #406 Dátum: 2008. Augusztus 19., 11:01:06 »
Na tessék, mondom én, hogy a Hulkot mindenki szereti. Még a végén benéz ide egy kiadó képviselője és eldönti, hogy kiadja a cuccot, mondván, ha már ekkora sikere van...

Nem elérhető inferno

• Sólyomszem
  • *
    • http://ownpokertable.blogspot.com/
Hulk
« Válasz #405 Dátum: 2008. Augusztus 19., 10:46:55 »
Elolvasva a hozzászólásokat úgy látszik nem csak nekem jön be nagyon ez a Planet Hulk..
Kítűnő választás volt honosítani! A történet remek, a környezet, a rajzok, a szereplők, minden.. Hulk karakterének kifejezetten jót tett az idegen környezetbe helyezés. Marveles cucc miatt nem szoktam ennyire lelkendezni, de ez most kivétel. Annak meg külön örülök - és egyben köszönöm is - hogy folyamatosan érkezik az új rész, nem kell rá heteket várni. Gratulálok a honosításhoz, kíváncsian várom a sztori következő részét.

Nem elérhető Genál

• Fantom
    • http://
Hulk
« Válasz #404 Dátum: 2008. Augusztus 17., 22:35:42 »
hát igen msot jön mégcsak  a java.ezüst dühöngőőő  tetszett mikor elszállt hulk agya...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #403 Dátum: 2008. Augusztus 17., 14:06:54 »
Mi pedig köszönjük a kimerítő véleményt. Az biztos, hogy a lényeg még csak most kezdődik, ez eddig csak bemelegítés volt.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Hulk
« Válasz #402 Dátum: 2008. Augusztus 17., 13:18:26 »
Elolvastam az eddig felkerült 3 Hulk Világa TPB-t, amiket véleményeznék egy kicsit.

Fantasztikus Négyes #533-535: Tetszett ez az előzmény, érdekes volt, hogy Hulkot újra gamma bomba sugárzás éri. Szerintem az F4 is pont illet a történethez. Ben "próbálkozásai" is jók voltak, hogy hogy tudná felébreszteni Hulk régi énjét. A rajzok is jók voltak, illettek ehhez a történethez. A Franklin Richards-os szál sem volt rossz. A vége is elég jó lett, főleg, amikor Ben említette Reed-nek a viccét. Ez a vicc szinte már ironikus volt.

Hulk v3 #88-91[/u]: Ebben a TPB-ben nekem a legelső történet tetszett a legjobban. Az a bevezető mekkore volt már, amikor Hulk együtt vadássza a medvékkel a halakat!  Aztán amikor a helikopter megérkezett, akkor először fogalmam sem volt, hogy ki lehet az az ember, aki itt a hegyekben lakik. Csak amikor elment abba a buliba, akkor derült ki, hogy Ő tulajdonképpen a Hulk, és róla szólt ez a történet. Szóval ez az első rész ezért tetszett, mert mégsem történt benne semmi különös, de azért jó volt. A következő részek is jók voltak, Fury elég cslesen csalogatta Hulkot az űrbe... A harc is jó volt a SHIELD-es fegyver ellen. A rajzok persze itt is helytálltak, főleg a visszaemlékezős oldalak voltak hangulatosak.

Hulk v3 #92-95[/u]: Ez a TPB meg a három közül szerintem a legjobb lett. Megismerhettük ezt a Sakaar bolygót, az uralkodóját, és még sok mást is. Érdekes ez a szövetség, ami a gladiátorok kötöttek. Természtesen kiállták a próbákat. Az Ezüst Utazó számomra (is) egy váratlan fordulat volt, de aztán teljesen érthető magyarázatot kaptunk ittlétére. A Száműzetés történet szerintem jól végződőtt, most már a fémlemezek nem gátolják Hulkot a zúzásban!!  Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sorsa a Vörös Királynak, Hulknak, és  Caiera-nak, tehát már nagyon várom az anarchia című történetet. A rajzok szuperek voltak, mind az Ezüst Utazó visszaemlékezésénél, mind pedig a rendes történetben. Egyébként (másokkal egyetemben) én is jelentősen megkedveltem ezzel a 3 történettel Hulkot. Így még soha nem mutatták be, úgyhogy szerintem a karaktere most van a csúcson. A TPB végén lévő doku is hasznos volt, köszi. Szintén köszönöm a honosítást mindenkinek, aki csak részt vett benne, és nagyon várom a következő Hulkokat!

Nem elérhető iiykar

• Sólyomszem
  • *
Hulk
« Válasz #401 Dátum: 2008. Augusztus 17., 11:23:22 »
Köszönet az újabb Hulk-ért   Megoldódott az "ezüst dühöngő rejtély" is  Bár volt egy tippem kit takar az elnevezés...