jst-nek alapvetően igaza volna, ha nem egy olyan témáról lenne szó, aminél csak a mostani félévben (ergó kb. kettő hónapban) kb. fél tucatszor(!) került ki képpel is láthatóan illusztrálva az oldalra. Nem azon kaptam fel a vizet, hogy rákérdezett, szíve joga, és egyébként is a kezdő fórumozók ezt teszik a leggyakrabban, és még messze a kulturáltabbak közül való volt (ezért pedig hálám), de most őszintén, még ha visszatérő is, akkor meg fel kellett volna tűnnie, hogy egy-két komplett tpb került fel. Erre még rákérdezni 6 nappal az előző rész után, hogy mikor folytatjuk, azért már nekem meredek. Ha nem látjátok a sorozat folytatását három hétig, akkor érdeklődhettek, mert akkor baj van, vagy mondanám a most frissült Tarot-t, ahol tényleg én éreztem kicsit cikin magam, hogy ennyi ideje állt, pedig elvileg se nekem, se a többi tagunknak (vagy bármelyik oldal honosítóinak) nincs kötelezettségünk senki felé, hacsak nem tettünk ígéretet.
És megjegyzem, hogy ez tényleg egy visszafogott válasz volt tőlem, mert ha csak egyszer kérne valaki nullanapos honosítást, na, akkor tényleg látnátok, milyen, ha elhajtok valakit. Morggal egyébként ettől nincs semmi bajom, ha megsértettem, elnézést kérek tőle, de mielőtt ír vki a fórumba, legyen szíves, ha a témában már nem is, de legalább a főoldalon vagy a jobb oldali frissítési listán fusson már át, az nincs két perc sem, begépelni hosszabb egy üzit néha.
És természetesen a Planet Hulkért a sámson doki/Sepi/beigli69 triónak kell köszönetet mondani, én örültem, hogy az F4-es előzményen túlszenvedtem magam. (A doki mondjuk már csak azért is dícséretet érdemel, mert mostanság ő tartja valószínűleg leginkább nálunk a frontot, Sepivel együtt.)