HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (16/272) > >>

Genzo:
Elolvastam a Sámson doki v2 1-es számot. Őszintén, a HZs tag Sámson dokit hamarabb ismertem meg, mint a képregényhőst, konkrétan addig nem is sejtettem hogy van ilyen hős, amig Sámson doki ( HZs tag) ki nem tett egy zöldhajú krapekot avatarnak a Spidertom fórumon. Akkor kezdtem sejteni, hogy talán ez a hős nem véletlenül van kitéve. Ez van, kicsit le voltam maradva,és még most is le vagyok. De most legalább jobb később mint soha-alapon elolvastam egy Sámson doki történetet, és mostmár mindkét dokit ismerem valamenyire. Tetszett amúgy a képregény, a rajzok is szépek, a Doki pedig nagyon ász. Mind a kettő. Köszönet az egyiknek, hogy honositotta a másikat. :) :worship:
és a folytatás is jöhet.
Ja, majd' elfelejtettem, Samson doki Hummerje nagyon ott van. Gondolom a másik is elfogadná  :lol:

Galamb:
Jól hangzik! :)

dr samson:
Hát, egy komolyabb hangvételű történet még van a tarsolyomban a dokival, de arra majd beíró is kell, mert egy piszok régi Marvel Team-Upról van szó... ;)

Galamb:
Kösz szépen. Hát a Doki karakterét legnkább az itt lévő halálra itélt nős sztoriból ismerem, és először arra számítottam, hogy ez a történet is olyan komor lesz, úgyhogy kicsitt meglepett as könnyed hangulat. Elég szórakoztató volt, meg minden, de ha lesz még olyan drámai Samson Doki történet, azt is örömmel olvasom majd! :)

dr samson:
Igen, marad. Talán az utolsó rész vége lesz az, ami kicsit komolyabbra sikerült a kellenténél, de alapjában véve ez vicces, könnyed kis sztori. ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése