HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
--- Idézet ---Visszatérve a neved eredetére, engem érdekelne az a "mise"
--- Idézet vége ---
Azt nem mondtam, hogy publikus... :) De maradjunk annyiban, hogy nem ezt a nevet akartam én, csak sok minden közrejátszott benne, hogy végül ez lett... ;)
--- Idézet ---Az is eszembe jutott, hogy Sámsonnak hivnak
--- Idézet vége ---
Na az b*szna be... :lol: Már bocsánat, de ez tényleg durva lenne... :)
Amondin:
--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Február 13., 23:05:14 --- Őszintén, a HZs tag Sámson dokit hamarabb ismertem meg, mint a képregényhőst, konkrétan addig nem is sejtettem hogy van ilyen hős,
--- Idézet vége ---
Ezzel én is pont így voltam egy darabig, aztán a Peter Davides Hulk történeteknél tudtam meg hogy van ilyen karakter is.
És akkor Dr Samson kérdését megelőzve és válaszolva rá, először azt hittem a Dr Samson névre hogy az egy sima név, amit csak úgy kitalált, és ugyanúgy mint Genzo nem nagyon foglalkoztam vele hogy van-e valami mögötte, aztán a Hulkok olvasása után gondoltam azt hogy a karakterről jött a név. Persze azóta most már biztos vagyok hogy a többiek nagy részének is valamilyen karakterről jön a neve ahogy az enyém is. És engem is érdekelne hogy hogyan is lett ez a neved. Ahogyan a többieké is érdekelne.
Genzo:
Kösz az ajánlást Sepi, el fogom olvasni őket. :)
--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Február 14., 09:20:34 ---Na jó, most már csak nem állom meg, hogy ne kérdezzem meg: Akkor mégis mit hittél, honnan erede a nevem? De komolyan... Mondjuk a nick nevem története is megérne egy misét, hogy miért lett az, ami... :D
--- Idézet vége ---
Fogalmam sem volt honnan eredhet. Nem feltétlenül kell képregényhősből eredjen (pl. zozié, vagy az enyém sem képregényhősnév). Az is eszembe jutott, hogy Sámsonnak hivnak, a dr-t meg csak úgy elétetted :lol:. De igazából nem sokat gondlkodtam a név eredetén, igy hivnak és kész.
A folytatásig pedig szeretnék kicsit teljesebb képet kapni a karakterről, úgyhogy elolvasom amiket Sepi ajánlott.
Visszatérve a neved eredetére, engem érdekelne az a "mise" :)
dr samson:
--- Idézet ---Ja, majd' elfelejtettem, Samson doki Hummerje nagyon ott van. Gondolom a másik is elfogadná
--- Idézet vége ---
Hajaj... az más kérdés, hogy az autó fogyasztását és a mai magyar benzinárakat figyelembe véve, kb annyira lenne jó, hogy havonta egyszer elmenjek vele a Móravárosi Tuskóba bevásárolni, meg vissza és már el is vinné az egész havi ösztöndíjamat... :D
--- Idézet ---Őszintén, a HZs tag Sámson dokit hamarabb ismertem meg, mint a képregényhőst, konkrétan addig nem is sejtettem hogy van ilyen hős,
--- Idézet vége ---
Na jó, most már csak nem állom meg, hogy ne kérdezzem meg: Akkor mégis mit hittél, honnan erede a nevem? De komolyan... Mondjuk a nick nevem története is megérne egy misét, hogy miért lett az, ami... :D
--- Idézet ---és a folytatás is jöhet.
--- Idézet vége ---
Jön is. Két hónap múlva, elvileg BuB már a borítót is megcsinálta ahhoz is. :)
Sepi:
--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Február 13., 23:05:14 ---konkrétan addig nem is sejtettem hogy van ilyen hős, amig Sámson doki ( HZs tag) ki nem tett egy zöldhajú krapekot avatarnak a Spidertom fórumon. Akkor kezdtem sejteni, hogy talán ez a hős nem véletlenül van kitéve.
--- Idézet vége ---
Pedig sok Hulk honosításunkban szerepel Sámson doki. Például figyelmedbe tudom ajánlani a Hulk v2 380-at (mondjuk ez nemrég került ki, lehet hogy olvastad is), abban végig a doki szerepel, de a v3-as sorozat elején is elég sok füzetben feltünik, ott elég gyakori szereplő volt, Jenkins szerette szerepeltetni, hiszen a pszichológiai stílushoz az a karakter nagyon jól passzolt. ;)
Esetleg olvasd el ezeket is, jobb képet fogsz kapni magáról a karakterről, mint ebben a miniben, mert ahogy doki is mondta, ez inkább olyan könnyedebb sztorikból áll, az igazi Samsont a Hulkokból lehet megismerni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése