HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (17/272) > >>

eLeM:
es a Samson szam kellemes kis tortenet volt, remelem marad a tobbi resze is hasonlo

keildavid:

--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Február 10., 19:57:15 ---És nagy világmegváltásra senki se számítson. Ez egy könnyed kis sorozat, amit nem kell komolyan venni, de én pont ezért szeretem.

--- Idézet vége ---
Szerintem nem kell, hogy mindig a világmegváltásról szóljon. Könnyed kis sorozatok is tetszenek nekem.

dr samson:

--- Idézet ---Ahogy látom az-az öt rész öt különálló történet lesz, ahogy kivettem ebből a történetből, bár lehet hogy a második az ennek a folytatása lesz.
--- Idézet vége ---
Öööö...nem igazán. Tulajdonképpen az 5-ből az 1-2. és a 4-5. részek adnak egy kerek sztorit, a 3. amolyan töltelék sztori, míg a 4-5. rész igazából egy két részes sztori, ami egymásra épít... igen, kicsit bonyolult... :)

--- Idézet ---Az autója, amin rajza van a samson felírat. Az talán akár Samson-mobilnak is nevezhető, mint a Batmannél a Batmobil.
--- Idézet vége ---
Na igen, azt a kocsit én is nagyon bírtam, mikor először megláttam... :)

És nagy világmegváltásra senki se számítson. Ez egy könnyed kis sorozat, amit nem kell komolyan venni, de én pont ezért szeretem.

talgaby:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Február 10., 16:19:16 ---kár hogy a skrull-nak csak ennyi szerepe volt. Kíváncsi lettem volna egy-két beszélgetésükre.
--- Idézet vége ---
Az a baj, hogy ezt az epizódot régen már legalább kétszer, de talán többször is részletesen körüljárták a Marvelnél. Így ennek a kis kikacsintásnka még elment, de utána már az ötlettelenség jelét mutatta volna, ami ellentétben áll majd a sorozat azon aspektusával, hogy egy csomó Zzzs-kategóriás alak fog előbukkanni, és igen, az Élő Totem volt az egyik.

Asys:
Samson-nak és BuB-nak köszönöm a Dr. Samson vol. 2. első részét!  :worship: :worship:
Nem tudtam, hogy Samson kozmikus körökben is ilyen népszerű pszichológus!  :badteeth:
Az az élő totem egy kicsit erős volt...  :blink:
Strange apródja poénos figura!  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése