HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (14/272) > >>

zozi56:
Tudtommal a Hulk háborújában (World War Hulk) volt eddig a legdühösebb.

zoli:
üdv,tudok eggy hülye kérdést Hulkrol .......melyik eddigi történetbben volt ,a legdühőssebb-legerősebb. :headscratch: :badteeth:Mert úgy-e minnél dűhössebb annál nagyobb és erősebb is ;) :brow:      ....És lehet hogy egy kicsit torzabb is.Valamint.........mivelmár  való szinü hogy Hulk  már Mistériot is zuzzta  :lol: Misztériorol is esszembe juttot egy hülye kérdés...... :headscratch: :badteeth: Miért vana fején az a dunctos vagy  befőttes üveg, vagy eset leg akvárium. :hehe: :hehe:  Lehet hogy uborkát, vagy meggy beföttet akkart enni és rászorult a fejére s úgy maradt..... :hehe:

dr samson:

--- Idézet ---mondjuk tényleg nem lenne gyenge  de na, ez a lehetőség eszembe jutott, de hogy képregényhős, az nem
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Legalább egyedi neved lenne.
--- Idézet vége ---

Mondjuk van benne valami, de itt jegyezném meg, hogy vallásomat tekint római katolikus vagyok és nem zsidó, szóval fura lenne ez a Sámson név, akárhogy is nézzük... :D

Genzo:

--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Február 14., 18:57:43 ---
--- Idézet ---Visszatérve a neved eredetére, engem érdekelne az a "mise" 
--- Idézet vége ---

Azt nem mondtam, hogy publikus... :) De maradjunk annyiban, hogy nem ezt a nevet akartam én, csak sok minden közrejátszott benne, hogy végül ez lett... ;)
--- Idézet vége ---

értem, és bocs :)

--- Idézet ---Az is eszembe jutott, hogy Sámsonnak hivnak

--- Idézet ---Na az b*szna be... :lol: Már bocsánat, de ez tényleg durva lenne... :)

--- Idézet vége ---

--- Idézet vége ---
mondjuk tényleg nem lenne gyenge :lol: de na, ez a lehetőség eszembe jutott, de hogy képregényhős, az nem :) egyedi gondolkodás :P

zozi56:
Legalább egyedi neved lenne. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése