HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
talgaby:
Igen, ez az oka, hogy ezzel kezdjük a hetet.
grey gargoyle:
Eddig nem nem szólt másról ez a történet, minthogy hulk legyőzhetetlen, és sebezhetetlen, és hogy mindenkit lever, és senkinek nincs esélye ellene.
Nem emlékszem, hogy a ktn-en olvastam volna ezt, de ha fönt van valameddig és olvastam, akkor nagyon nem maradt meg bennem.
keildavid:
--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---Az Exiles Fanpage-en olvastam a Hulk befejezetlen jövőt című képregényt. De ennek nem jött ki a folytatása. Akkor talán ezt is kirakod?
--- Idézet vége ---
Elvileg mind két rész kint van, nem? Az egy két részes mini, az utóhatásai már a Hulk rendes sorozatában vannak.
--- Idézet vége ---
Az nincs kint. Megnéztem, de csak az első része van kint, a második pedig nem. Ez nagyon furcsa volt, amikor ezt először olvastam ott.
És a KTN-esek tervezik egyáltalán folytatni? Mert ez mostanáig nem derült ki. Ahogy az Exiles Fanpageről sem.
dr samson:
--- Idézet ---Akkor itt lesz a befejezés.
--- Idézet vége ---
Igen itt. Az eredeti tervek szerint vasárnap jött volna a második rész, befejezés képpen, de mivel nem tudjuk elérni Darkness-t, ezért ez ugrott...
--- Idézet ---Meg ott is látható még a Hihetetlen Hulk v3 1. része. De ennek sem jelent meg a folytatása. Akkor talán ez is lesz valamikor, egészen az HZS-n megtalálható #12-ig.
--- Idézet vége ---
Ez már sokkal kevésbé valószínű. Az első 8 számot mai napig a KNT foglalja és megmondom őszintén, én nem is igazán tartom jónak azaokat a történeteket és nem sok kedvem van foglalkozni velük.
--- Idézet ---Az Exiles Fanpage-en olvastam a Hulk befejezetlen jövőt című képregényt. De ennek nem jött ki a folytatása. Akkor talán ezt is kirakod?
--- Idézet vége ---
Elvileg mind két rész kint van, nem? Az egy két részes mini, az utóhatásai már a Hulk rendes sorozatában vannak.
--- Idézet ---Az egyik a A hihetelen Hulk #380-at kihagyták, mert ott csak Leonard Samson szerepelt. Te ezt láttad, ott a fórumon.
--- Idézet vége ---
Ez majd speciel itt lesz kirakva valamikor. Még az is lehet, hogy egészen hamarosan...
--- Idézet ---Egyszer azokat mind ki akarod ezeket pótolni, ha eljön az idő?
--- Idézet vége ---
Igen, majd egyszer, ha még honosítani fogok. Meg ha valaki végre csinál normális szkennt belőlük.
keildavid:
A Hulk Smash-t ismerem. A képregénytár.neten is kinn van. De ennek nem jött ki a folytatása. Akkor itt lesz a befejezés. És látom, ezt a képregény Garth Ennis írta. Meg ott is látható még a Hihetetlen Hulk v3 1. része. De ennek sem jelent meg a folytatása. Akkor talán ez is lesz valamikor, egészen az HZS-n megtalálható #12-ig.
Ne vedd sértésnek, de van néhány kérdésem. A Hulk különböző sorozatáról úgy tudom rengeteg nem lett befejezve.
Az Exiles Fanpage-en olvastam a Hulk befejezetlen jövőt című képregényt. De ennek nem jött ki a folytatása. Akkor talán ezt is kirakod?
A Chronopolison volt még pár rész amiről még nem mondtam semmit. Az egyik a A hihetelen Hulk #380-at kihagyták, mert ott csak Leonard Samson szerepelt. Te ezt láttad, ott a fórumon.
És látható a galérián, hogy ezek vannak kinn. #1, #141, #369-#379, #381-#388, #393-#406, #444-#445 és #449-#450.
Ezekből azt tudom, hogy a #390-#392 az kinn van a Nitron. A #389 az nincs kinn. A v1 és v2-ről majd kiderül, hogy hogyan fog haladni a Chronon.(Talán, majd meglátjuk.)
A Tomicho-Projectről már a múlt héten is beszéltünk erről. Azok a hiányos történetek, amik kimaradtak. Egyszer azokat mind ki akarod ezeket pótolni, ha eljön az idő?
Nos erről ennyit amit tudtam. A Hulk Smashről még annyit, hogy ez egy izgalmas történet.
Senkit sem átkozok, hogy ilyen lesz most a frissítés. Inkább csodálom ezt az ötletet, hogy ezen a héten Hulk képregény kerül ki.
További sok sikert kívánok nektek dr samson és talgaby.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése