HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (76/272) > >>

keildavid:
Én is kíváncsi lennék, hogy a KTN-s  foglalási listát minek tartják meg a képregény.net fórumon, ha ezek nem lesznek folytatva. Ott biztos nem lesz folytatva. Mann elmondta, hogy a legtöbb képregény más honosító oldalon folytatósott. De sajnos nem mind az összes.

dr samson:
Mondjuk akkor kíváncsi lenék, hogy minek tartották meg a foglalási listájukat...

grey gargoyle:
KTN-esek nem tervezik folytatni, mivel ők már nem honosítanak. jóideje

dr samson:

--- Idézet ---Az nincs kint. Megnéztem, de csak az első része van kint, a második pedig nem. Ez nagyon furcsa volt, amikor ezt először olvastam ott.
--- Idézet vége ---
Pedig én emlékszem, hogya  második rész is kint volt valahol...  

--- Idézet ---És a KTN-esek tervezik egyáltalán folytatni?
--- Idézet vége ---
Nem tudom. De őszintén szólva nem is nagyon érdekel...  

A többieknek meg majd remélhetőleg a további történetek jobban fognak tetszeni.

Farek:
Na, átfutottam ezt a Hulk smash!-t. Baromira gyengének találtam.

Az egy dolog, hogy elkezdjük a történetet in medias res, de azért nem ártana valamit megtudni a háttérmotivációkról, vagy hogy mégis mi van a történet hátterében. Valaki eladta őket. Király. És ki volt az? Miért? Hogyan? Ha mondjuk a 2. részben mndez megoldódik, akkor részben visszaszívva, de egyébként...

Meg a másik, ami alapvetően baromira régóta zavar: ha valaki, akkor a hadsereg igazán jól tudhatja, hogy Hulk ellen hagyományos haderővel nem sokra mehetnek. Akkor miért is küldtek ki egy újabb csapat ágyútölteléket? Vagy valami igen ZÖLDfülű kezdő adhatta ki a feladatot, aki még nem hallott Hulkról, mert eddig az antarktiszi állomáson számlálta a pingvineket, és oda nem jártak a napilapok; vagy valakinek a bögyében volt ez az alakulat, mert egy legénybúcsún megdugták a menyasszonyát, aki civilben sztriptíztáncosnő, és ez csak most jutott hozzá vissza.

Szóval ha egy egész füzetnyi agyatlan Hulk zúzást akarnék látni, akkor azért nem ártana, ha a másik sarokban legalább egy Bulldózer vagy Förtelem állna, nem pedig egy rakás szerencsétlen amerikai katona.

A rajzok is elég vegyes benyomást tettek rám, de szódával elmennek.

Lényeg a lényeg, ettől Hulk nem nőtt a szemembe, illetve inkább az írói.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése