HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (78/272) > >>

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1789&catid=11\" target=\"_blank\"]Hulk Smash 01[/a]

garrido:
A Szivacsembert már Kvazár is szétrobbantotta, de Hulk és Thor is találkozott vele jó párszor. Nem hinném, hogy feldobja a pacskert mert leesik a feje.  

keildavid:

--- Idézetet írta: dr samson ---Újra összevonzotta magát. Legalább is szerintem, az alapján, amit a Szivacsemberről tudok.
--- Idézet vége ---

Azért érdeklődtem a Szivacsemberről, anno olvastam a Titkos háborúban(ami a '90-es években jelent meg). Ott látható, hogy Rozsomák levágta Szivacsember karját. És azon gondolkodott Szivacsember ha vissza változik emberré elvérzik, de ahogy oda rakta a karját vissza került a helyére. De fájdalmat érzet ugyanúgy egy ideig.
Itt Hihetetlen Hulk v2-ben Hulk leütötte őt. A Szivacsembernek a feje darabokra törött. Akkor eredetileg halott lenne. De az író nem mondta el a képregényben, hogy mi történt azután.

kaine:

--- Idézetet írta: talgaby ---Azt hittem, azt mondod majd, hogy "elfelejtettem őket."
--- Idézet vége ---
Hehe, ennyire azért nem.

--- Idézetet írta: dr samson ---Na majd egyszer pótoljuk őket.
--- Idézet vége ---
Helyes.  

dr samson:

--- Idézet ---Két szó: nem tetszettek.
--- Idézet vége ---
Fene az izlésedet...  Na majd egyszer pótoljuk őket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése