HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (75/272) > >>

dr samson:
Tudtam én, hogy jönnek majd itt a Tf-t, meg Megsemmisülést akarunk hozzászólások...  

--- Idézet ---Igen, ezért is reménykedtem, hogy elkészül a második rész javított verziója...
--- Idézet vége ---
Igen én is, mert az let volna a vasárnapi záró akkord, de így most épp angy munkában vagyok, hogy legyen vasárnapra is cucc...  

--- Idézet ---Ezek szerint a vasárnapi Megsemmisülés is elmarad?
--- Idézet vége ---
Jelen állás szerint igen, csúszik hétfőre.

És akkor hivatalosan:

[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1790&catid=11&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Hihetetlen Hulk v3 28.[/a]

turkia:
Hmmm, nekem sem tetszett ez a Hulk. Katonákat, meg tankokat lapít, valahonnan ismerős... Semmi élvezet, izgalom, fordulat nincs, a rajzok nem jók, amolyan karikatúra-szerűek. Annyi kihívás van benne, mintha egy szikladarabot püfölne... Nem mondom, ha Bulldi lenne ott, akkor tényleg lenne zúzás, de így... Különben is, kell a Transformers és a Megsemmisülés!  Már éppen ideje lenne, hogy Galactus elintézze Annihilust.

talgaby:
Igen, ezért is reménykedtem, hogy elkészül a második rész javított verziója...

Sepi:
Csak két részes.

Asys:
Vtomi-nak és Darkness-nek köszönöm a Hulk-Smash első részét!    
Szavaztam a főoldalon,le is írom a véleményemet a Hulk-héttel kapcsolatban!  
Én örülök neki,szeretem a karaktert!  
(Bár 1.a heti TF adag egy kicsit hiányozni fog,2.remélem,hogy a többi ,,gammafertőzött'' story jobb lesz!)  
Ezek szerint a vasárnapi Megsemmisülés is elmarad?  
Magáról a képregényről:kicsit rövidnek tűnt,a story pedig,hm,ismerős...
Menekülő katonák,tomboló Hulk és sörösdobozként meghajlított tankok,repülők...  
Hány részes ez a történet?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése