HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
zozi56:
Nekem jobban tetszik az a változat, hogy kifelejtette őket.
Sepi:
--- Idézetet írta: dr samson ---Meg is mondom őszintén, mai napig nem értem, hogy kaine miért hagyott ki bizonyos számokat anno...
--- Idézet vége ---
Pedig egyszerű, hisz mondta már. Azért mert azok nem tetszettek neki.
keildavid:
Tényleg ott van az a lény. Megnéztem és most látom, tényleg ott van. Köszi a választ dr samson. Ezt a teremtményt alig ismertem fel. Bár annyi az érdekessége, hogy a 12-13. számban zöld és a 27-28-ban pedig barna színű. Nyilván a színezők mások voltak.
dr samson:
--- Idézet ---A barna színű gyík lény az ki volt? Ez itt sem derült ki róla.
--- Idézet vége ---
Olvasd el a sorozat elejét, a 12-13. számokat. Ott kiderül, hogy ő kb Bruce gonosz oldalának felel meg.
keildavid:
Az nem baj, hogy ezen a héten nem lesz TF, Megsemmisülés vagy Macskanő képregény. Az jó, hogy a Hulk képregények lesznek hangsúlyon.
Most a Hihetetlen Hulk v3 28-ról. Háááát nem valami sok véleményt tudok erről mondani. Bár annyit, hogy Bruce megtudta, hogy az egész egy álom volt. A szürke Hulkról meg elmondtam, hogy ő eléggé gyengének látszik. Mintha a 80-as évet tapossa. A barna színű gyík lény az ki volt? Ez itt sem derült ki róla. A vége pedig különleges volt. Mert ő egy furcsa álomból visszatért. Bruce "gyerekei" Katie és Kathy a nevük. Ez egy kissé fura, nem összetéveszthető a nevük? Azért kérdezem, mert eredetileg hasonlítanak a két nevek.
Ezer köszönet dr samson a Hihetetlen Hulk v3 28-ért. További sok sikert kívánok neked. Akkor holnap is lesz Hulk. Hűha, ez nagyszerű lesz. Ez a speciális frissítés(Hulk képregény) tényleg jó.
Nos ennyi volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése