HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
keildavid:
Bár lenne pár kérdésem. A galérián látom a Hihetetlen Hulk v3 35. számát. Ezt egyszer "elolvastam". Tudom, ez egy szöveg nélküli képregény. Ott az a furcsa, hogy Bruce Banner kopasz volt. Meg a laptopján valakinek üzenetet küldött. Ami így szólt: Bruce:"Mr. Blue, időjárásjelentést kérek." Erre válaszolt a bizonyos Mr. Blue(nekem ismeretlen ez a név):"Mr. Green, az ön környékén vihar várható. Tanácsos módosítani a vakációs elképzelésein." Ki az a Mr. Blue, aki üzent Bruce? Kik voltak azok a fekete-fehér ruhába öltözött FBI ügynökök? És mi közük volt Bruce Bannerhez? Végül pedig a vége is fura volt, mert úgy néz ki folytatja az utazást. Bár ezt nem tudom ki fog-e derülni, hogy mi történt ezután(?).
Farek:
Na, na-na, na-naaaaaa! Kikérem magamnak! Igenis lehetséges. Csak eddig még nem volt rá szükség! talgaby,
talgaby:
F4-gyel az a baj, hogy nehéz volna annyi fajtát összeszedni, bár egy újabb F4-napról én még mindig nem mondtam le. De az, hogy Farek egy egész hétre való anyagot összehozzon jó előre, fizikai képtelenség.
Amondin:
Szerintem is jó ez a Hulk hét (bár egy Avengers vagy F4 hétnek jobban örültem volna) de a Hulkkal is beérem. A képregényekről most még nem véleményezek (a Smashba beleolvastam de nem nyerte meg a tettszésemet a vol 3-nál meg jelenleg a 24. számnál tartok majd ha beértem akkor talán véleményezem).
Az pedig hogy elmarad a Transformers annyira nem zavar annyira az elején vagyok még hogy plusz minusz egy szám annyira nem fontos, az Ezüst utazó az ami inkább zavar de legalább hamarabb jön a folytatása.
Remélem máskor is fogtok még ilyet csinálni.
Okuninushi:
Köszi a Hulk-hetet. Szorgalmasan osztályzok,és vessetek meg de nem nagyon vagyok oda az átváltozós robotokért, de most biztos felnézek csütörtökön is
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése