HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Asys:
Samson dokinak köszönöm a Hihetetlen Hulk vol.3. 28.-at!
Érdekes rész volt...
Olyan mintha Banner doki elméje felépített volna egy vastag falat saját maga és képzelt szerettei köré,elfutva a gondok elől!
Nekem úgy tűnt,mintha az undorító lény (a gonosz ,,Hulk''?) ki akarta volna kapcsolni Banner-t a további ,,játékból'',újból eltüntetve a Hulk intelligenciáját,agyatlan tombolásra kényszerítve őt!A szürke Hulk erre akarta figyelmeztetni talán...?
A zöld Hulk újbóli feltűnése pedig azt jelzi,hogy a doki soha nem fog tőle véglegesen megszabadulni!
Banner pedig a végén meghozta nehéz és igencsak fájdalmas döntését!
Nekem ez jött le a story-ból;valaki nyugtasson meg,hogy nem írtam le hülyeségeket ill., hogy jól értelmeztem a dolgokat!
Valahol olvastam régebben (comicvine,azt hiszem),hogy rengeteg Hulk létezik;ezen lények összesége alkotja Banner tudatát?Mert akkor nem irigylem a pszichológusát...
talgaby:
--- Idézetet írta: Amondin ---Úgy érted hogy az F4-nek nincsen semmi minisorozata vagy egyrészes története vagy valami hasonló?
--- Idézet vége ---
Majdnem, a helyzet az, hogy nincs olyan egyrészes vagy mini, ami egyrészt tényleg elviselhető szintű, és van is belőle olyan szken, amivel talán lehetne is dolgozni. Egy mini van játékban nálam egy ideje, a Pók/F4, már csak az írója miatt is, de már két éve halogatom a megcsinálását időhiány vagy valami sürgetőbb honosítás miatt. Azon kívül egyrészes gyakorlatilag nincs, ami 2000 után készült és még van is színvonala, az mind megtalálható gyakorlatilag itt. Egyszer nagyon nagy lelkierővel nekiveselkedtem az egyrészes latin-amerikai sztorinak, de egyszerűen nem bírta három oldal után. És a Pók/Fáklya se lett jobb annál. Sajna a csapat sok ideje eléggé parkolópályán van a cégnél, nem nagyon készülnek minőségi sztorik.
dr samson:
Galamb: örülök, ha tetszik! Nekem speciel ez a kedvenc részem az egész Jenkins történetvonalból. szerintem iszonyat megható a vége...
--- Idézet ---Köszi a Hulk-hetet. Szorgalmasan osztályzok,és vessetek meg de nem nagyon vagyok oda az átváltozós robotokért, de most biztos felnézek csütörtökön is
--- Idézet vége ---
Nagyon helyes, Isten tartsa meg jó szokásodat.
--- Idézet ---a vol 3-nál meg jelenleg a 24. számnál tartok majd ha beértem akkor talán véleményezem).
--- Idézet vége ---
Hát akkor tessék igyekezni, irgum-burgum...
--- Idézet ---Úgy érted hogy az F4-nek nincsen semmi minisorozata vagy egyrészes története vagy valami hasonló?
--- Idézet vége ---
Vanni van, de ugye talgaby anno az egyrészeseket kirakta azu F4 napra. Sorozatokból, meg minikből meg összeválogatni egy hétre...hát, majd jövőre meglátjuk.
--- Idézet ---Szerintem ha Farek nagyon-nagyon-nagyon akarná megtudná csinálni.
--- Idézet vége ---
A fordítást talán. De azért vegyük figyelembe, hogya héten kikerülő 7 képregényből 6-ot én fordítok és 5-öt én is írok be magamnak. ez utóbbit Farek már nem tudná megcsinálni...
--- Idézet ---Bár lenne pár kérdésem. A galérián látom a Hihetetlen Hulk v3 35. számát.
--- Idézet vége ---
Na ez egy érdekes sztori. Jelen állás szerint annak a történetvonalnak nem lesz folytatása, mivel kriminális árakat kérnek egy-egy számért és így nem tudom újra szkennelni őket. Csak összefoglalók lesznek majd azokból a történetekből és a 32. rész után egyből az 50. részre fogunk ugrani jövőre.
Galamb:
Kösz a két képregényt! Kövezzettek meg, de nekem bejött a Hulk zúz, oké nem egy nagy történet, de nekem valahogy mégis bejön a hangulata, ahogy bepánikolt a katona helyzetét ábrázolják. A honosítás is király lett, bár a "Hulk rombol" kicsit furán hangzik.
Jenkins papa is hozta a formáját (sajna Romita is), marha jól ábrázolta a rémálom szürrealitását, főleg a gyíkszerű lények felbukkanása let borzongató.
Amondin:
--- Idézetet írta: talgaby ---F4-gyel az a baj, hogy nehéz volna annyi fajtát összeszedni, bár egy újabb F4-napról én még mindig nem mondtam le. De az, hogy Farek egy egész hétre való anyagot összehozzon jó előre, fizikai képtelenség.
--- Idézet vége ---
Úgy érted hogy az F4-nek nincsen semmi minisorozata vagy egyrészes története vagy valami hasonló?
Azt hittem az F4 is annyira híres mint a pókember. Ezek szerint tévedtem.
Ha pedig a fizika szerint lehetetlen kérdezzük meg a matematikát.
Szerintem ha Farek nagyon-nagyon-nagyon akarná megtudná csinálni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése