HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (71/272) > >>

keildavid:
A mi lett volna, ha...? Hulk világa történet tényleg nagyon jó. Az első rövid történetben Caiera élte túl, Hulk pedig meghalt. Hááát ennek a történet első oldala olyan mintha, spoileres lenne. De mégsem az. A Hulk háborúja még az messze van. Valamikor egy-két év múlva meglátjuk. Mert az egyik része mintha kapcsolódik a Civil Warhoz. Meg ráadásul jó hosszú a Hulk háborúja történet. Láttam a comicvine weboldalon. De ez egy másik történet.
A második pedig az szerintem a legjobb volt. Hogy Hulk egy békés bolygó került volna. Hmmmm...ez tényleg nagyszerű volt. Bár az volt egy kicsit fura, hogy az a nadrág amit viselt, az egy gladiátorfélének látszott, mint a Hulk világában a Sakaar-on. És érdekes módon rádiója is lett neki. Honnan szerezte őket?
Az utolsó oldal amolyan fanartszerű rajznak látszott. Hááát ez egy kicsit furcsa volt.
Nos ezer köszönet dr samson és Sepi a Mi lett volna, ha...? Hulk világa képregényért.
A végén még ennyit írok: tudom, hogy ezek a történetek nem kapcsolódnak párhuzamosan a többi történethez. Ez csak egy elképzelés, hogy másképp alakulna a történetek/események/életek. De azt is bevallom tényleg jó volt ezt elolvasni. Nagyszerű lehetőségeket írt ez az író.

dr samson:

--- Idézet ---Nekem ez jött le a story-ból;valaki nyugtasson meg,hogy nem írtam le hülyeségeket ill., hogy jól értelmeztem a dolgokat!
--- Idézet vége ---
Félig-meddig igen, jól értelmezed. De szerintem lehet ezt többféle képpen is értelmezni ám.  

--- Idézet ---Valahol olvastam régebben (comicvine,azt hiszem),hogy rengeteg Hulk létezik;ezen lények összesége alkotja Banner tudatát?Mert akkor nem irigylem a pszichológusát...
--- Idézet vége ---
Tessék fellapozni a Háború kutyáinak az utolsó két részét. Ott a válasz.  

--- Idézet ---jó volt ez a 3 mi lett volna ha történet. Talán a középső volt a legötletesebb szerintem, ahogy hulk és banner visakodtak egymással.
--- Idézet vége ---
Örülök, ha tetszett. Van egy olyan sejtésem, hogy egész héten ez lesz a legnépszerűbb képregény...

Sepi:
Igen, amit már megint elfelejtettüjnk:
Frissültünk!
Mi Lett Volna, Ha... Hulk Világa

grey gargoyle:
jó volt ez a 3 mi lett volna ha történet. Talán a középső volt a legötletesebb szerintem, ahogy hulk és banner visakodtak egymással.

Magnus:
Heh, a 9. oldalon, ahol Bruce az agyturkászánál van, a pszichodoki a "Mary had a little lamb" c. dalocskát firkálja a füzetébe, ez az angol népdal egy klasszikus blues téma is lett. Stevie Ray Voughan gitárzseni előadásában:
http://www.youtube.com/watch?v=vaX7Y1GQl5w
Egyébként a dal szerepelt a Ponyvaregény filmzenéi között is.

Köszönet a Hulk hétért!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése