HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
talgaby:
Valójában ez az egész a Hulk lányát akarta felvezetni (amúgy jól számolom, ez másfél év alatt a harmadik kölyke? Ez már rosszabb, mint a Summers-vérvonal...), aki a mostani All-New Savage She-Hulkban is szerepelt. Az más kérdés, hogy az a történet is elég gyatra lett...
Farek:
Hívő ember vagyok, hiszek abban, hogy valami lehet még jó is a végére. Éppen ezért kíváncsi voltam, hogy mi jön ki belőle. De igazából valami nagy katartikus befejezést vártam, és reménykedtem, hogy az megadja azt az értelmet, amit eddig nem találtam. Sajnos nem történ meg. Nem vagyok az a típus, aki könnyen feladja, igen ritkán szoktam könyvet, filmet vagy képregényt félbehagyni, nem az én stílusom.
dr samson:
Te magad írtad, hogy sem a rajz (vagy legalább is a csatajelenet nem megfelelőségéből erre lehet következtetni), sem a párbeszédek nem tetszettek. Ami nekem nem tetszik, azt nem olvasom végig, hanem hagyom a fenébe. Vagyis neked sem az utolsó oldalon jutott eszedbe, hogy ez mennyire szar, hanem nyilván minimum már az első pár oldal után.
Farek:
--- Idézetet írta: dr samson ---Erre meg azt tudom mondani, hogy nem kell mindent elolvasni. Én is sok dologba belenézek, nem tetszik a rajz hagyam. De csak azért, hogy elmondhassam, hogy "szar" volt (igen, tényleg sok indoklás volt benne, amikor kijelenteted...), nem olvasok el semmit. Az már más kérdés, hogy van egy kedvenc sorozatam, abban van egy szar rész és azt mondom, hogy szar.
--- Idézet vége ---
Félreértettél. Nem azért olvastam el, hogy csak azért is elmondhassam, hogy szar. Elolvastam, és ez a benyomásom támadt utána, ami előtte nem volt meg. És ezt nem a rajzra értettem, ennél sokkal rosszabb rajzú, de jobb történeteket elolvastam már.
dr samson:
Turkia, hadd kérdezzem már meg, a Bulldózer, mit csinál, amikor tombol? Ő is szanat szét dobál mindent, nem?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése