HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Galamb:
--- Idézet ---Galamb: örülök, ha tetszik! Nekem speciel ez a kedvenc részem az egész Jenkins történetvonalból. szerintem iszonyat megható a vége... crying.gif
--- Idézet vége ---
Igen nagyon megható volt a vége, és főleg az jött be nagyon, hogy ellentétben a többi hasonló jellegű történettel szemben (élükön a Mátrix-szal, de ide veszem kedvenc Superman sztorimat, "Az ember, akinek mindene megvolt"-ot) ebben a sztoriban az "álomvilág" nem volt nyomasztó, sokkal vonzóbb lehetett Bruce számára, mint a való élet, így a férfi még nagyobb hőssé vált a szememben, hogy mégis az útobbit választotta.
A két mi lett volna történet közül a 2. tetszett a legjobban, kedves volt, nem olyan nyomasztó és szomorú, mint az első. Ráadásul ott Sentry és Reed halála tényleg nagyon gáz volt, az meg már szinte röhejes hogy a csaj kb fél perc alatt kiírtotta Marvel hősök 90%-át!
A 3. történet elég sajátságos homorú volt, hogy úgy mondjam, bár én voltam csak ennyire vaksi, hogy először nem vettem észre, hogy ott van, vagy ti raktátok útolag a másik 2-höz?
A "one-shot" történetet "gondolkodás nélkül" olvastam végig, így nekem végülis tetszett, (főleg a végén a sci-fi műfajra való utalás, mintha az író kikacsintott volna az olvasókra, hogy nem kell komolyan venni ezt a történetet), bár miután olvasgattam itt a fórumot én is rájöttem, hogy tényleg van benne pár logikai baki.
turkia:
Bulldi is büszke magára, az igaz. Dícséri magát ész nélkül, na de mennyivel fenyegetőbben teszi ezt...
Nem kiabál, csak mintegy angol úriember modorában kijelenti: "Ez nem árthat nekem." eközben a legnagyobb nyugalommal dönt le egy hegyoldalt... Azé' van stílusa, meg kell hagyni.
dr samson:
Na, legalább nem csak nekem tetszett...
--- Idézet ---"Ez nem árthat nekem, ez nem állít meg, ez nem ÁLLÍTHAT meg...stb"
--- Idézet vége ---
Ergo egy cseppet sem jobb a Hulknál: Hulk itt a legerősebb, Hulk itt a legerősebb, stb...
Nulladikalany:
Nekem tetszett. Érdekes ez a jövőkép, bár nem túl valószínű. Nem bírnám ki nő nélkül, csak férfiakkal körülvéve, hiába ellenségek.
turkia:
dr samson, ez fájt, oda ütsz, ahol a leginkább fáj. Egyébként is: honnan veszed, hogy én kedvelem Bulldózert? Vannak talán apró jelek, amik erre utalnak...?
Nem, nem, Bulldi nem dobál, Ő pusztán szereti többszöri kijelentéssel nyomatékosítani, hogy: "Ez nem árthat nekem, ez nem állít meg, ez nem ÁLLÍTHAT meg...stb"
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése