HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (64/272) > >>

turkia:
Tökéletesen egyetértek Farek. Semmiről nem szólt és hogy is mondjam, köbö ezerszer láttam már Hulkot tankokat dobálni, meg "ostoba, puhány embereket" kiabálni. A nő a végén azért egy filozofikusan mélyenszántó gondolatsorában megemlíti, hogy ő csak magányra vágyott. Ez is ismerős valahonnan, ezeket egy kaptafára írják: tankok az elején, harc az ellenféllel, majd a szívszorító végkifejlet, egy zárókép a Hulkról. Snitt.
 Szóval nem teljesen biztos, hogy ezt valaha az életben elolvasom ismét...

dr samson:

--- Idézet ---Számomra (és mivel a vélemény és kritika egy szubjektív dolog, senkinek nem kell egyetértenie) ez egy semmiről sem szóló, alapvetően a vevők pénztárcájának megkönnyítését célzó történet volt.
--- Idézet vége ---
Ez érdekes, mert a képregények 90-95% csak erről szól. Szóval ennyi erővel ne olvass képregényt.  

--- Idézet ---a történetnek nem volt története (ennél egyszerűbben is hozzájuthatott volna egy jó kis dugáshoz, ráadásul a leírtak alapján még csak az sem volt. Persze tudom, nyilván erős utódot akart, és ehhze kellett Hulk, de ahogy elnéztem, már ő maga sem volt gyönge, szóval mi baj lett volna egy sima terhességgel?);
--- Idézet vége ---
Ha esetleg figyelmesen olvastál volna, rájöhettél volna, hogy a férfiak az ő korában már terméketlenek és szűznemzéssel szaparodnak. És bármennyire is erős Thundra, azért a Hulk génjeivel megerősítve a lánya sokszor erősebb lesz, mint ő.  

--- Idézet ---számomra egy elvesztegetett pár perc volt.
--- Idézet vége ---
Erre meg azt tudom mondani, hogy nem kell mindent elolvasni. Én is sok dologba belenézek, nem tetszik a rajz hagyam. De csak azért, hogy elmondhassam, hogy "szar" volt (igen, tényleg sok indoklás volt benne, amikor kijelenteted...), nem olvasok el semmit. Az már más kérdés, hogy van egy kedvenc sorozatam, abban van egy szar rész és azt mondom, hogy szar.  

Farek:
Gyere csak nyugodtan, szívesen látunk, ha megindoklod. És mivel ez nálam is elmaradt, és hogy jó példával járjak elő, parancsolj:

Számomra (és mivel a vélemény és kritika egy szubjektív dolog, senkinek nem kell egyetértenie) ez egy semmiről sem szóló, alapvetően a vevők pénztárcájának megkönnyítését célzó történet volt. Semmi értelmét nem láttam, amiért ez a történet megszületett. A rajz nekem nem tetszett, - de, mint korábban említettem, ízlések és pofonok -; a történetnek nem volt története (ennél egyszerűbben is hozzájuthatott volna egy jó kis dugáshoz, ráadásul a leírtak alapján még csak az sem volt. Persze tudom, nyilván erős utódot akart, és ehhze kellett Hulk, de ahogy elnéztem, már ő maga sem volt gyönge, szóval mi baj lett volna egy sima terhességgel?); ha legalább a nagy csatajelenetet kicsit látványosabbra és hosszabbra készítették volna, akkor még valamennyire elvitte volna a hátátn, de így, ilyen idióta párbeszédekkel ez számomra egy elvesztegetett pár perc volt.

Ja, és én is kíméletlenül szoktam osztani az Angyaloknak, ha valami baromságot vélek felfedezni, hiába a kedvenc sorozatom, és a "saját gyerekem"...

keildavid:
Nagyszerű volt ez a Hulk képregény. Bár itt Thundra szerepelt a legtöbbször, a Hulk pedig alig. Valahonnan ismerős ez a Thundra nevű nő. Mintha más képregényekben is szerepelt.
Jövő héten visszaáll a szokásos frissítési rendszer? Talán jobb így. Mert a főoldalon lévő szavazáson ezen szavaztak a legtöbben: Jobban tetszenek a vegyes felvágott-hetek.Talán tényleg igaz, hogy úgy jobb. Mert akkor mindennap más-más képregény kerül ki. Így akkor izgalmas is lehet. Nem akartam ezzel rosszat mondani. De ezt ti tudjátok, hogy mi legyen.
Ezer köszönet dr samson és Sepi a Hulk képregényért. További sok sikert kívánok nektek.

dr samson:

--- Idézet ---Azért örülök, hogy vége a hétnek...
--- Idézet vége ---
Ezt még is ki mondta? A hírben csak az van, hogy közeledünk a  végéhez. Még van két teljes nap.

Farek, a te véleményedere, meg senki sem kíváncsi...én sem megyek az Angyalokat szapulni (pedig megtehetném) a másik topikba...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése