HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (57/272) > >>

Asys:
VTominak és Darkness-nek köszönöm a Hulk Smash második,befejező részét!    
Amilyen gyengén indult a story,annyira erős lett a közepétől!Nekem nagyon bejött a vége,valamint a katonák viselkedése!  
Hulk-nak igaza van,mindig bántják őt,holott semmi rosszat nem csinál!(Igaz,néha ráugrik egy-egy rendőrautóra,de hát az smafu!)  
Alaposan gondolkodóba esett a smaragd óriás a végén!  
Nekem tetszett ez a Hulk-hét!  
Hatalmas elismerés a közreműködő honosítóknak;már az is nagy dolog,hogy ilyen szépen ki tudták tölteni a 7 napot egy karakterrel!  
Kaptunk egy kíváló one-shot-ot,egy poénos MK kalandot,egy izgalmas minit,egy érdekes What if?-et,valamint egy kőkemény évkönyvet és egy elgondolkodtató vol.3.-as story-t!

Sepi:

--- Idézetet írta: keildavid ---A Főoldalon azt írtad dr samson, hogy ugyanazt a képet használtad, mint ami a hét elején is van kirakva. De most nem az van, hanem a 02. rész képből.
--- Idézet vége ---
Igen, mivel azóta kicseréltük.

keildavid:
Jó volt ez a befejezés. Egy kicsit fura is volt. Mert itt nemigazából Hulkon volt a hangsúly, hanem a katonákon. Azért jó, hogy ez is befejeződött. Pár hónapja láttam a KTN-en a Hulk Smash 01-et. Akkoriban kíváncsi voltam, hogy lesz-e ennek befejezése. És itt a HZS-n megtörtént. A Főoldalon azt írtad dr samson, hogy ugyanazt a képet használtad, mint ami a hét elején is van kirakva. De most nem az van, hanem a 02. rész képből.
Erről a képregényről lenne egy kérdésem: ez a Hulk mini kapcsolódik a 616-os sorozathoz azaz a Hihetetlen Hulk v3-hoz?
Garth Ennis úgy tudom a Marvelnél a Megtorlót írta.
Ezer köszönet VTomi, Darkness és dr samson a Hulk Smash befejező részért.
Akkor holnaptól a szokásos rendszer lesz. A vegyes felvágott-hetek.

dr samson:
Köszönjük! És akkora  finálé:

[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1815&catid=11&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Hulk Smash 02[/a]

carnage:
Egyetértek, egyetértek az előttem szólottakkal. És hálás köszönet a honosításokért (és nem csak a Hulk-ért), csak így tovább! Nagyon profin csináljátok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése