HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Asys:
Az is tetszett,hogy Hulk mellett az Amazon (is) csak egy szende kiscsajnak tűnt!
grey gargoyle:
Paul jenkins zseniális, nem egy szokványos történet, de mégis ha az ember átlátja, akkor zseniális az egész, a maga egyszerüségében.
dr samson:
--- Idézet ---ki is írta?
--- Idézet vége ---
Na vajon ki... Épp most íródik be az illetőnek a következő története...
--- Idézet ---(Most hirtelen nem jut eszembe, hogy a majmok szoktak-e családon bellül párosodni, de szerintem nem)
--- Idézet vége ---
De bizony.
--- Idézet ---Plusz még azt nem értem, ha Darázs az elején azt mondja, ő vezeti a csapatot, akkor miér Skarlát Boszorkány dirigál?
--- Idézet vége ---
Na ezen én is gondolkodtam jó sokat fordítás közben... Szerintem Jenkins simán elszúrta...
És persze mindenkinek köszönöm a véleményt! Jó látni, hogy valaki örül ennek a Hulk hétnek egyáltalán...
talgaby:
A Hulk-hét keretbe van foglalva. Ebből már ki lehet következtetni, mi jön...
Galamb:
Kösz szépen a kiadványt, tényleg magával ragadó a hangulata, ki is írta? Csak azon elgondolkodtam, hogy Hulk-nak nem kellett volna valahogy megéreznie, hogy Amazon a rokona? (Most hirtelen nem jut eszembe, hogy a majmok szoktak-e családon bellül párosodni, de szerintem nem) Vagy mikor Bruce átváltozik, ennyire megváltozna, hogy a genetikai állományának alapjai is átalakulnának? Plusz még azt nem értem, ha Darázs az elején azt mondja, ő vezeti a csapatot, akkor miér Skarlát Boszorkány dirigál?
Remélem holnap is valami ilyen karibelü dolog jön, mint ez, !
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése