HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
Mikor hogy. Én általában igyekszem mindent egy-két hónappara előre betárazni minimum, de most van több olyan cucc is, ami már réges régen készen áll, de pl csak jövőre fog kikerülni. Meg ugye nem csak rajtam múlik ez, hanem több sorozat esetében a beírókon is. Talgaby és elwood sokszor hosszú hónapokra előre betáraz, a többieknék meg többnyire akkor rakunk ki valamit, ha épp elkészül...
keildavid:
Tudom, hogy nem kell sajnálni ezért. Csak azért mondtam, mert ez rengeteg munka az egész. Néha sokszor nem tudom, hogy hogy ilyen jól sikerül. Itt például most a napi frissítésről beszélek. Már ezt egyszer elmondtam, hogy április óta egy napot se hagytatok ki és mindig kikerült egy-két képregény. Nyilván azért nem kellene sajnálni, mert a fordítást talán pár hónappal előtte elkészítitek. Akkor ezek szerint ti, valahogy így csináljátok?
dr samson:
E hónapban már nem lesz több Hulk. Majd jövő hónapban folytatjuk a megszokott sorozatokat. Most szerdán pótoljuk az elmaradt sci-fi napot, jövő héten DC lesz, a hónap végén meg F4 és valami újdonság. (és nem az újdonság nincs az általad felsoroltak között)
--- Idézet ---Hát ez nem olyan egyszerű, mert ez rengeteg munka lesz számodra.
--- Idézet vége ---
Nem kell ám engem ezért sajnálni... Bár néha már én is elgondolkodom minek vállalok ennyit...
keildavid:
A Hulk képregényekből most mind ki lett rakva. Mi lesz ezután dr samson? A Marvel Kalandok Hulk a hónap elején és a Hihetetlen Hulk v3 a hónap végén szoktad kirakni. Vagyis azt akarom mondani, hogy a hónap vége felén tervezel Hulk képregényt honosítani? Vagy a jövő hónaptól tervezed tovább? Mert úgy tudom rengeteg más képregényeket is honosítasz. Sci-fi(Star Trek és Battlestar Galaktica), DC(Superman, Tini Titánok, Mini Titánok, Ifjak Ligája, Supergirl és Superman/Batman) és Marvel(Hulkból mindenféle a F4 Tom DeFalco-éra, American Dream, Fantasztikus Ötös v2 és hááát... a B2, bár ez még kérdéses, de majd meglátjuk). Hát ez nem olyan egyszerű, mert ez rengeteg munka lesz számodra.
dr samson:
--- Idézet ---ez a Hulk mini kapcsolódik a 616-os sorozathoz azaz a Hihetetlen Hulk v3-hoz?
--- Idézet vége ---
Szerintem nem. Én legalább is nem vettem észre. A bőséges véleményeket pedig most is köszönöm.
És akkor a Hulk hétről: megmondom őszintén az egyik szezem sír, a másik nevet. Egyrészt azért viszonylag sikeresnek értékelem, elég sok vélemény érkezett a fórumra és egy-két olyan ember is megszólalt itt, akit eddig nem, vagy csak alig láttunk a fórumon. Ez mindenképpen pozitívum a szemben. Mind ahogy az is, hogy elég sokan le is töltötték a képregényeket, még ha biztos is vagyok benne, hogy sokan csak a ló nincs, jó a szamár is alapon.
Másrészt: az egyértelműen bebizonyosodott a szavazás alapján, hogy többet ilyen akció nem lesz. Legalább is a részemről biztosan nem, mert az olvasok jelentős része nem értékelte annyira. Arról nem s beszélve, hogy egy másik fórum topikba is érkezett pár olyan hozzászólás néhány, khöm, "hangadódól", ami szintén nem esett jól. De ezen túl léptem, és a lényeg, hogy ez egy egyszer volt Budán kutyavásár jellegű dolog marad. Efy ideig biztosan...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése