HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Amondin:
Igazi karácsonyi meglepetés volt számomra hogy már ilyen hamar olvashattam a kigyógyulás történetét, mivel majdnem kerek egy hónapja írtad hogy akkor kaptad meg eredetiben így olyan február/márciusra vártam őket szóval gratulálok és köszönöm hogy ilyen gyorsan lefordítottad és beírtad ezt a két képregényt Dr Samson. És akkor a képregényekről:
31: Hát meg kell valljam nem igazán értettem hogy a Vezető valójában hogyan is maradt életben de mivel már annyi feltámadás volt a Marvel univerzumban ezért nem is nagyon kell hogy értsem hogy hogyan is támadt fel.Feltámadt és kész lehetne mondani. Érdekes volt hogy gyakorlatilag csak azért hívta oda Hulk-ot hogy Bruce tanúja lehessen a "halálának".
32: Szóval így gyógyult meg kicsit másra számítottam de nem baj így is jó volt a történet. Csak azt nem értem hogy hogyan vehettek DNS mintát Bruce apjától amikor ő már rég meghalt a teste pedig elporladt így nem nagyon tudtak DNS mintát venni tőle (vér nyál stb) talán a csontból vettek de mivel nem vagyok biológus ezért ezt nem mondom biztosra. Reed pedig hozza a formáját el sem tudom képzelni milyen lehet lefordítani azokat amiket mond én még sokszor magyarul sem értem mit mond nemhogy angolul.
dr samson:
Nem kis szenvedések árán, de meg van a mai frissítés...
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2264&catid=11&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Hulk v3 31
Hulk v3 32[/a]
benya11:
Most olvastam el a Hulk Világa What If-et, és meg kell mondjam tetszett. Az első sztori jó volt, de nekem a második történet lett ezekből a sztorikból a kedvencem. Remek történet és irónia egyben, olyan mintha Bruce/Hulk lenne annak a világnak a tényleges istene. Szóval nagyon jó! A harmadik, egyoldalas sem volt rossz, vicces az biztos. Köszönet a honosításért Dr Sámson és Sepi!!
dr samson:
Egyébként ez már nagyon off lesz, de olyan szempontból érdekes amit mondasz, és örülök is neki, mert pont a múltkor került szóba, hogy vajon mennyien olvashatják el a híreket és egyáltalán tudják-e az emberek, hogy miket írunk le oda...
Amondin:
--- Idézetet írta: dr samson ---Egyébként meg nyugi, nem te lennél az első, aki nem olvassa el a főoldali híereket, hanem csak fogja a képregény és viszlát...
--- Idézet vége ---
Ami azt illeti én imádom olvasni a főoldali híreket, van amikor tudom hogy olyan képregény lesz ma amit nem fogok elolvasni de megnézem mit írnak róla.(Volt már olyan hogy valamit nagyon nem akartam elolvasni de elolvastam hogy mit írtak róla a főoldali hírekben így belekezdtem az olvasásába)Meg még borító alapján is volt ilyen hogy nem akartam elolvasni de a borítója megfogott és így kezdtem bele az olvasásába.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése