HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (33/272) > >>

dr samson:
Persze, kérdezni nyugodtan lehet, csak majd későbbi tanulmányaid során rájössz, hogy amit tudsz, azt felesleges megkérdezni...  Egyébként meg nyugi, nem te lennél az első, aki nem olvassa el a főoldali híereket, hanem csak fogja a képregény és viszlát...

Amondin:
Elolvastam a főoldali hírt is csak ez egy amolyan "tudom a választ de azért a biztonság kedvéért megkérdezem" kérdés volt, hátha valamit elnéztem hátha valamit félreértelmeztem hátha... gondolom érted. A jövőben majd igyekszem nem feltenni ilyen kérdéseket de ígérni nem ígérek semmit

dr samson:

--- Idézet ---Kár hogy vége lett de gondolom lesznek helyette mások.
--- Idézet vége ---
Mint az a hírből is kiderül, ha elolvassa valaki.

Amondin:

--- Idézetet írta: dr samson ---Ellenben sajna továbbra is szomorú vagyok, a rendkívül gyér hozzászólási hajlam miatt...
--- Idézet vége ---
Akkor én is írok egyet(nem mintha nem akartam volna írni de ezt nem lehetet kihagyni)
Köszönöm Dr Samsonnak és BuBnak a MK Hulk utolsó részét.
Jó kis befejező rész volt. Förtelmet igen könnyen legyőzték de jók voltak Hulk mondatai Förtelemhez.
A legviccesebb szerintem az volt amikor Hulk közli Rickkel hogy még nem döntötte el hogy amikor azt mondta "Majom" akkor az igaziról vagy Rickről beszélt. Nem mintha lenne külömbség kettejük között.
Na jó Majom egy hangyányival... akarom mondani bolygónyival okosabb Ricknél.
Kár hogy vége lett de gondolom lesznek helyette mások.

dr samson:
Olyan ez, mint a menzás fasírt: addig jó neked, amíg nem tudod, miből van...  Ellenben sajna továbbra is szomorú vagyok, a rendkívül gyér hozzászólási hajlam miatt...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése