HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (31/272) > >>

dr samson:
Te mit kötözködsz, vazze? Igenis szerettek a Ságváriban a 12C-sek, akiket tanítottam most ősszel a gyakorló tanítás alatt...  

--- Idézet ---Biológia tanár? Hát gratulálok előre is nekem a biológia mindig is olyan volt hogy van ami érdekes és van amiről meg jobb ha nem nem tudok.(én inkább a történelemben vagyok otthon).
--- Idézet vége ---

Hát, már megint nagyon offolunk, de a másik szakam a történelem. Hivatalosan majd biológia-történelem szakos tanár lesz...  

Sepi:

--- Idézetet írta: keildavid ---Ja még valamit. biológia tanár leszel Dr Samson? gratulálok és sok sikert kívánok neked!
--- Idézet vége ---
Előre sajnálom azokat a diákokat akiket oktatni fog.  

keildavid:
Ezer köszönet Dr Samson a Hihetetlen Hulk v3 31. és 32. számokért!        Ebben a két részben végre kiderült, hogy Bruce hogyan gyógyult ki a betegségből. A Vezetőről bár nem gondoltam, hogy ő meghalt(a Chronopolison lévő Hulkban nem tűnt annak, csak azt hitték). A 31. számban felbukkant és ahogy látom ő segíteni akart Bruce Bannernek, és oda adja neki azt, amiről kiderült, hogy mi a gyógymódja. És ahogy látom akkor ennyi volt a Vezetőről. És érdekes a 32. számban aztán voltak pár vendégek az F4 és Hangya(Scott Lang). Scott Langről nem gondoltam, hogy ő ilyen jól tudja, hogy mit kell tenni. (Ilyen eseményt eddig a Bosszú Angyalai v1 93. számban láttam. Tudom ott még Henry "Hank" Pym volt a Hangya és a Vízió belsejébe volt, hogy "kigyógyítsa" őt.)
Vissza a Hulkhoz. Azt én se gondoltam, hogy Bruce apjának a csontjaiból vettek ki DNS-mintákat. És ha már Bruce apjáról beszélek. Ezt eddig én nem tudtam, hogy tényleg meghalt. De most hogy itt látom, akkor tényleg igaz.
És jól olvastam. Hogy jövőre a Hulk v3-ból tpb formátumba fogod ezeket folytatni. Ez egy nagyon jó ötlet. Előre is sok sikert kívánok neked a jövő évi Hulk honosításhoz! És tényleg igazad van, hogy az 50. számtól kb. 4-6 részes a történet(a comicvine-en láttam).
Ja még valamit. biológia tanár leszel Dr Samson? gratulálok és sok sikert kívánok neked!

Amondin:
Köszönöm a válaszokat akkor tényleg a csontból vettek azt tudtam hogy a csont nem porlad el de hogy DNS mintát lehet-e venni belőle abban nem voltam biztos. Biológia tanár? Hát gratulálok előre is nekem a biológia mindig is olyan volt hogy van ami érdekes és van amiről meg jobb ha nem nem tudok.(én inkább a történelemben vagyok otthon). Reed szövegeit akkor ezért nem értem sokszor mert nem biztos hogy van értelme ha jól következtettem ki amit mondtatok.

dr samson:

--- Idézet ---mivel majdnem kerek egy hónapja írtad hogy akkor kaptad meg eredetiben így olyan február/márciusra vártam őket szóval gratulálok és köszönöm hogy ilyen gyorsan lefordítottad és beírtad ezt a két képregényt Dr Samson.
--- Idézet vége ---
Nincs mit. Igazából már mindenképp be akartam fejezni idén ezta  sztorit, nem akartam már ezt tovább húzni, mert még így is az 50. számtól számolva valami harminc egynehány szám van hátra, amit meg kellene majd csinálni...

--- Idézet ---Feltámadt és kész lehetne mondani. Érdekes volt hogy gyakorlatilag csak azért hívta oda Hulk-ot hogy Bruce tanúja lehessen a "halálának".
--- Idézet vége ---
Hát tényleg nem sok értelme volt az biztos. Egyébként, én ahogy levettem fordítás közben, azt hiszi, hogy a mindenható, vagy a jó ég tufja ki támasztotta őt fel, vagy csak úgy lett, mert lennie kellett. A halála meg persze most is erősen relatív fogalalom, de ezzel már nem árulok el nagy titkot szerintem...  

--- Idézet ---talán a csontból vettek de mivel nem vagyok biológus ezért ezt nem mondom biztosra.
--- Idézet vége ---
Én viszont az vagyok (jobban mondva biológia tanár leszek nemsokára), és azért a csontok nem porladnak el olyan gyorsan...  

--- Idézet ---Reed pedig hozza a formáját el sem tudom képzelni milyen lehet lefordítani azokat amiket mond én még sokszor magyarul sem értem mit mond nemhogy angolul.
--- Idézet vége ---
Ahogy talgaby mondta egyszer: áltudományos szövegeket nem nehéz tudományosnak látszóan fordítani...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése