HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
turkia:
Öhhh, eredetit nézve...akkor nem tudom, mit értesz eredeti alatt. Az erőtér-nem kelllevegő-megállíthatatlan B-re gondolok, az a régi, vagy az új?
Van valami Trion Juggernaut, akinek az ereje úgy olvastam az ezerszerese Bulldi kezdeti erejének, mert a 3 isten/démon együttes ereje az övé. Egy ilyen erő mondjuk egy ütéssel kettétörné a Földet, na és Őt már a Szupi-Hulk páros sem állítaná meg. De mondom, ezt csak valahol olvastam.
A Dokinak nagyon tetszik ez a Bulldózer topik ötlete, ez életképes lenne... :)
(egyébként szerintem a Marvel szándékosan nem ad egyértelmű, mindent leíró választ erre a B kontra H esetre, ezzel is korbácsolva a megszállott rajongók milliárdjait, de a Fókusz, vagy a Mokka szerintem hamarosan sms szavazást indít ebben a kérdésben)
dr samson:
--- Idézet ---Dokitól szeretném megkérdezni, hogy a WW Hulk (kicsit V V Anikó, stb jut az eszembe ) honosítása előtt miért kell megvárni a Polgárháborút?
--- Idézet vége ---
Egyrészt mindig érdekes, hogy ezeknél a kérdéseknél hány doki lesz hirtelen a fórumon... másrészt bár már válaszoltak előttem, de azért megjegyezném, hogy eddig ezt is csak kb tízszer írtuk le a fórum különböző részein, már mint azt, hogy miért nem megy ki addig... ;) És mivel még minsig én vagyok az egyetlen, aki pontosan tudja, hogy mikor és hogyam akarja megjelentetni a sztorit, ezért elárulom (csak azért mert jó kedvemben vagyok), hogy jövő év végén fog kimenni az előzménye, vagyis igazából 2012-re van betervezve a történet...
És miután ez nem Buldózer topik, minden további vele kapcsolatos megnyilvánulást kéretik NEM ide írni, vannak erre jobb topikok is! ;)
Sepi:
--- Idézetet írta: turkia - 2010. Február 03., 15:26:40 ---Mi bajod Bulldival, szerinted nem hihető??? :D Azt akarod mondani, hogy Te még nem láttál kamionnal hadakozó 3 méteres pasast???
--- Idézet vége ---
De láttam, csak ott mindig a kamion nyert. ;)
De egyébként a leírásod alapján a jellemek tökéletesek a szuperhősök esetében is. ;)
--- Idézet ---Ezeket tartom eredetinek, a későbbiek túltápolások az én szememben
--- Idézet vége ---
Akkor ha az eredetieket nézzük, akkor pláne kispályás a Bulldózer. Azt bármelyik szuperhőscsapat (de Hulk mindenképpen) bármikor legyőzi.
turkia:
Az eredeti képregényben közöltek szerint Hulknak szüksége van oxigénre és kijelentik, vákuumban nem sokáig maradna életben, továbbá egy nukleáris töltet végezne vele. Ezeket tartom eredetinek, a későbbiek túltápolások az én szememben, mint a Transformers G2. Nimródról (nagyon szimpatikus név!) nem tudok nyilatkozni, valahol hallottam róla, de nem ismerem.
Szerintem iszonyú kevesen tudnák legyőzni, Szupi, Molekula, Főnix a "mágiával", stb. De a 95%-ot LENYOMNÁ. Pont.
Mi bajod Bulldival, szerinted nem hihető??? :D Azt akarod mondani, hogy Te még nem láttál kamionnal hadakozó 3 méteres pasast???
(egyébkánt a jellemükre írtam, hogy hihetők, tehát elsősorban nem gyilkosságszámba menő bűnöket simán elkövetnek a saját boldogulásuk érdekében)
Sepi:
Bulldózert a Marvel világnak kb a fele letudná nyomni, pont azért, amit mondtam, mert igazából az egyetlen fegyvere az ereje. De ahogy zozi példájából is látszik, akinek van valamilyen szintű pszichikai ereje, az kapásból ki tudja ütni úgy Bulldózert, hogy még a nevére sem fog emlékezni. Az erő dologban persze van igazság, én sem állítottam az ellenkezőjét, mert az tény, hogy sok karakternek valóban csak annyi a tudása, hogy hihetetlen ereje van, ők általában a gőzgépek, amiből minden szuperhőscsapatba kell egy (annó pont ezért rakták Bulldózert is az Excaliburba, mert kellett oda is egy erőgép). Csakhogy a puszta erő nem pótolja az észbeli dolgokat, és pont emiatt tudták kismilliószor legyőzni Bulldózert, mert megtalálták azt a pontot, ahol a hatalmas erejét ki tudják kerülni, és azt ellene fordítani. És sok esetben pont emiatt győzik le Hulkot is, meg a többi hasonszőrű erőgépeket. És ez így van rendjén.
Amúgy az űrbéli példádra mondom, hogy pl Hulk is nem egyszer volt az űrben mindenféle felszerelés nélkül, és semmi baja nem volt. ;) Amúgy Bulldi nem sérthetetlen, legalábbis nekem rémlik olyan sztori, ahol megtudták sebesíteni, sőt, elég csak a régi magyarul megjelent X-Men sztorit elolvasni, ahol a jövőből érkező robot, Nimród is majdnem kicsinálta, és sok esélye nem lett volna ellene, ha éppen nincs ott az X-Men.
--- Idézet ---Igen, a negatív karakter a mániám, mert szerintem azok hihető alakok
--- Idézet vége ---
Hát ez nagyon kevés karakterre mondható el, de pl Bulldózerre semmiképpen. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése