HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (22/272) > >>

Amondin:

--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Február 03., 15:45:32 ---másrészt bár már válaszoltak előttem, de azért megjegyezném, hogy eddig ezt is csak kb tízszer írtuk le a fórum különböző részein, már mint azt, hogy miért nem megy ki addig... ;) És mivel még minsig én vagyok az egyetlen, aki pontosan tudja, hogy mikor és hogyam akarja megjelentetni a sztorit, ezért elárulom (csak azért mert jó kedvemben vagyok), hogy jövő év végén fog kimenni az előzménye, vagyis igazából 2012-re van betervezve a történet...

--- Idézet vége ---
Lehet hogy ki kéne írnotok a főoldalra vagy a topic alá hogy WWH 2012 előtt nem várható így talán már más nem fogja megkérdezni, mert már tényleg jó párszor el lett mondva, persze ezért nem hibáztathatók azok akik akkor éppen nem olvasták de képzelem milyen érzés lehet tizedszerre is ugyanazt leírni.

turkia:
Nem ajnározom senkit, csak a szerintem igaz tényeket írtam le. De végeztem, nem kell aggódni.

dr samson:
Nem pihentetni kell, hanem tudomásul kell venni, hogy minden témának meg van a maga helye és a Buldózeres ajnározásodnak nem itt van a helye, hanem vannak erre jobb topikok is...

turkia:
Na jó, asszem ideje kicsit pihentetni a témát. :)

dr samson:
Na jó, mivel egyeseknek úgy látszik mocskosul nehéz a felfogása, ezért még egyszer: EZ NEM BULDÓZER TOPIK, MINDEN TOVÁBBI BULDÓZERREL KAPCSOLATOS DOLGOT KÉRETIK A MARVEL ÉS DC SPOILERES SÖRÖZÖBE, VAGY A CSEVEJ-CSENÖLBE ÍRNI!!!!!!!!!!!!!
Nem igaz, hogy ezt nem lehet megérteni....

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése