HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (24/272) > >>

turkia:
Xavier (és hasonlók) ellen levédi magát a sisakkal. Pesze, Molekula is találat, Szupit (ezt említettem is) csak példálózva írtam.

zozi56:

--- Idézetet írta: turkia - 2010. Február 03., 14:50:11 ---Akivel szemben nem lenne esélye, az mondjuk (fáj kimondani, de ebből is látszik, hogy objektív szemszögből nézem) Superman. A gyorsaságával egy másodperc alatt kidobná az űrbe, ez ellen pedig B. tehetetlen lenne.

--- Idézet vége ---
Molekulaember? Őrszem? Emma Frost? Xavier?

turkia:
Köszi, Talgaby. Sepi jól rátapintott a negatív szereplők iránti elkötelezettségemre.  :) Na azért arről is tudnék szólni, hogy amennyiben B-nek csak az ereje van, akkor ez köbö a Marvel szereplőinek a felére igaz. (Lény, Amazon, Hulk, Tigriscápa, Góliát, estébé. ) Másrészről szerintem nem pusztán az ereje a fegyvere, ott van az állóképesség, a fáradhatatlanság, sérthetetlenség, a ki nem merülő erő, arról nem beszélve, hogy kivágod a világűrbe 10 évre, Ő még mindig ott lesz és várja a visszatérést. A többiek (Hulk is) nagyon hamar elpusztulnának itt és ez valóban tény. Akárkit kidobna egy kézitusa során és meghalna. Ha nem terem ott mondjuk Nyíl úr egy repülő kockával, hogy megmentse a delikvenst.
Igen, a negatív karakter a mániám, mert szerintem azok hihető alakok, de elfogultságtól mentesen mondom, a valóságban Bulldi a 90%-ot lenyomná, köztük Hulkot is. Akivel szemben nem lenne esélye, az mondjuk (fáj kimondani, de ebből is látszik, hogy objektív szemszögből nézem) Superman. A gyorsaságával egy másodperc alatt kidobná az űrbe, ez ellen pedig B. tehetetlen lenne.

Szóval szerintem azzal a kijelentéssel, hogy B-nek csak az ereje van, óvatosan kell bánni, mivel akkor szinte mindenkinek csak ez az egy fegyvere van. Nem lehetne úgy legyőzni, mint azt beállítják, mert lemorzsolna mindenkit (jóformán) és szép lassan menne előre. A félisten-szerűséget meg azért írtam, mert az, hogy nincs szüksége semmire (szó szerint), talán örökké élhetne(nem tudom, hogy öregszik-e a szervezete, szerintem nem), fizikailag kb sérthetetlen, erőtere van, azért eléggé kuriózum és olyanná teszi, mint Szauront. Nem olyan mágiája van neki sem, mint pl Yvorl-nak, tehát csimbumcirkusz, de azért mágia, akkor is, ha nem olyan színpadias.

talgaby:

--- Idézet ---Bulldi is szerepel benne és talán valamilyen varázslat általlegyengített formában... erre gondolom azért volt szükség, hogykiegyenlítettek legyenek az esélyek a ződerőssel... 
--- Idézet vége ---
Ühüm, a gond csak az, hogy akkor már három vagy négy éve abban a formában volt, tökéletesen más indok miatt (ami két szóban összefoglalható: Chuck Austen) és ez még honosításban is olvasható. X-Men v2 a cotán és majd ha kikerül az allcomicsra is, a FaNa által honosított New Excalibur-részek.

Sepi:
Első sorban elmondom, hogy ezek a sorok spoiler-veszélyesek azoknak, akik még nem olvasták a World War Hulkot. Így aki inkább honosításban akarja megtudni, ne olvassa tovább a hozzászólást.

Meg azt is kiemelném, hogy a WWH alatti időkben Bulldózer már jó ideje a jók oldalán állt. Hulk hatalmas ereje pedig teljesen logikusan volt felépítve Pak által. Az egy dolog persze, hogy bizonyos szempontokat figyelembe véve nem volt reális még a Marvel univerzumhoz képest sem, de teljesen jól építette fel Pak, azzal, hogy a dühét most az elvesztett szerelme iránti fájdalom táplálja, és hogy ezért akar bosszút állni, és ebben senki sem állíthatja meg. Ezt példázta nagyon jól az X-Men elleni harca is, amiben az összes X benne volt, Bulldózerrel az oldalukon, mégsem tudták megállítani fizikai erővel. És tudom, hogy neked gyengéid a negatív szereplők, de azért Bulldózert félisten szintre emelni, bocsáss meg, de túl nagy merészség. Nagy ereje van, de ez nála is pusztán fizikai jellegű, semmi egyébben nem hasonlítható egy istenszerű lényhez. Nem véletlen, hogy még a hőskorban is viszonylag könnyedén letudták őt győzni az X-ek. Mert csak az ereje az ami van, minden másban jócskán a többi szuperember (most direkt nem a hős szót használtam) mögött kullog, és ezért tudták őt mindig is legyőzni, nem azért mert ő a rossz, és buknia kell, hanem mert egyszerűen a nagy erőn kívül semmi más nincs nála, és az más kérdés, hogy ez az erő mágikus vagy nem, nem végtelen, és legyőzhető, megállítható. Persze volt idő, amikor őt is próbálták kicsit jobban tuningolni, de azóta már inkább visszaállt nála is a régi állapot, sőt, ha jól tudom, akkor a WWH óta elő sem került.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése