Megatron egyrészt robot formában a T-Rex álkapcsaival is tud fogni, másrészt egyes részekben lehet látni, hogy a jobb karján a farok az csak ráborul a kezére, sőt, olyan is volt, hogy le is vette róla, és teljesen látható volt a kézfej, öt ujjal, stb.
A következetességgel szerintem nem volt semmi baj. Csak ismételni tudom magam: ha egy tíz perces/fél napos út lényeges a történet szempontjából, akkor meg kell mutatni. Ha egy két napos túra nem az, akkor nem kell.
Duck Tales csak egy példa volt arra, hogy nem kell jelentéktelen dolgokon fennakadni. Superman arca se lesz tele kilapult bogarakkal, ha gyorsan repül, nem úgy, mint egy kocsi szélvédője. Az összes szuperhős a 2.-3. története után tolókocsiban kéne hogy üljön, mert minden csontja 77-szer összetört, az izületeik meg tropára mentek, stb. Ha venném a fáradtságot, bármelyik szuperhősről be tudnám bizonyítani, hogy logikátlan, ostoba és marhaság, amit tesz. Így a modern "hősmítosz"-nak szerintem itt semmi helye nincs, max. utánzatról, meg szórakoztatóipari termékekről lehet beszélni. Egy hősre fel lehet nézni, lehet becsülni. Aki felnéz bármelyik szuperhősre, és elmúlt 10-12 éves, azt kiröhögöm. Ettől még lehet kedvelni ezt a világot, én is így vagyok ezzel, sőt, végtelenül elnéző vagyok pl. a TF egyik-másik butábbnál butább történetével, amíg szórakoztat. De ne vegyük azért túl komolyan.