Ezer köszönet a befejező részhez! Leszámítva azt hogy nekem nem jött be a lelkizős Mogorva, meg tényleg ellentmondásban volt a két rajzoló egymással (mikor a végén volt a "váltás" hirtelen mindenkiről eltűntek a sebek, Sokkoló lövege is kiegyenesedett pl.), összességében nagyon ütős történet volt! Mogorva végre jól helybenhagyta a "vén egyszeműt", plusz Skorponok is magkapta a magáét. Ultra Magnusz tud időzíteni rendesen, pont úgy érkezik hogy semmi dolga ne maradjon Szerintem a végén nem kellett volna szerepeltetni Optimusz Fővezért, mert ez felvet egy olyan kérdést hogy hol a jó büdös sunyiban voltak ők, miért nem szálltak be a küzdelembe? Kár, mert imádok minden olyan jelenetet amiben Fővezér és Mogorva együtt harcol... Soki és Skorpi csatájában volt pár apró ismerős jelenet, beszólás ("egy fókuszált ionlövés még a te páncélzatodon is áthatol"), ez tök olyan volt mint a Marvel féle harcban...
Hát lezárult ez a történet is... Remélem még nem fogytatok ki!
További sikeres munkát!
+++
Hoppá mit vettem most észre!
A Pusztításban eredetileg Acélfej is eltűnt, valami roncstelepen veszett nyoma ha jól emlékszem! Az AHM-ben feltűnik de azt hittem majd az MD-ben magyarázzák meg a visszatérését. Erre itt is csak úgy előkerül az utolsó oldalakon, épen és egészségesen. Ami nembaj, mert Acélfejet is bírom, de erről az írók is megfeledkeztek úgy látszik! Ha már itt tartunk azon a roncstelepen Keréknek is nyoma veszett vagy legalábbis a Fejmesterek elkapták, nemde?