Turkia: abban a részben volt, amikor a Joek és a Kobrák amerikai focit játszottak tankokkal és Hentes őrmester volt a labda.

És igen, a világ egyik legkeresettebb bűnözője egyedül elmegy egy éjszakai klubba, komolyan wtf?!

De voltak jó pillanatok is. Például, amikor Metal-head elmeséli a többieknek, hogy mielőtt csatlakozott volna a Kobrákhoz egy állatkertben dolgozott, de kirugták medve etetésért. Igen, megetette őket a cápákkal.

A játékok terén számomra 1987-ben történt egy elég éles váltás, ami után már nem igazán adtak ki jó Kobra figurákat. Crystalball, Raptor és Big Boa csak pár karakter, akiknél komolyan nem értem, hogy egyáltalán miért léteznek. És, aki jól nézett ki azt befestették rózsaszínre (pl.: S.A.W. viper). Nagyon sok Kobra figura volt rózsaszín és ez a trend a Transformers játékokra is átterjedt (pl.: Misfire, aki a Barbie űrhajója is lehetne). De szerencsére volt pár nagyon jó kivétel is, mint például a Night viper a Crimson guard Immortal és a Alley Viper (bár ő a rikító színei miatt kicsit necces, de azért még szódával elmegy kategória).
És igen, a Parancsnok magyarul sokkal jobb, mint az eredeti. Szívem szerint készítenék egy kis összeállítást róla a külföldi Joe fanoknak, de már annyiszor megütöttem a bokámat a youtube-al, hogy inkább temettem az ötletet.