HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
Vevő vagyok a Csatakra is! Sőt, talán eddig ez tetszik a legjobban.
A neten a Wikipédián azt hiszem van egy hivatalos névmutató, de ott csak a semices nevek szerepelnek. Én összeírtam egy nagy táblázatba semicben és a Hzs-n felmerült neveket, azokat is jelölve, aminek több változata van. Kicsit összevissza, a G1-es játékok táblázatával indul, és utána a képregényekben megjelent, játékkal nem rendelkező nevekkel folytatódik, jelölve a többnevűségeket is. Ha kitalálunk rá egy jó rendszert, és van kedvetek, felkerülhet a HZS tudástárba. Csak aztán majd folyamatosan frissíteni kell :D
Illetve Nimrod84 jelezte, és úgy látom, igaza van, hogy a TF '84 00 nem került fel igazából sehova. Ha ez ügyben tud valaki segíteni - igazából nem tudom, hova tegyük, talán a minisorozatokhoz? Kapjon saját fület?
grey gargoyle:
Thunder Clashnál nekem is tetszik az Égi Háború.
Micho:
Van a neten egy "hivatalos" TF (magyar-angol) képregényes névmutató? Mielőtt bedobjuk az ötletet, le tudnánk ellenőrizni, hogy szabad-e még.
Salak helyett nekem első blikkre Csatak jutott eszembe, ami kicsit alliterál a magyar eredetire, és talán illik a dinobotos nevek közé is.
Aldarion:
Én továbbra is preferálnám az Égiháborút, mert jó alternatíva a Mennydörgésre - ha anno Thunderwing nem ezen a néven lett volna ismert, én biztos, hogy ezt adtam volna Thunder Clashnek -, de tény, hogy a döntés nem az én kezemben van, a Salak alternatíva helyett viszont simán támogatom a Skúlót, abból én sem éreztem túl meggyőzőnek a saját variációmat, csak amolyan munkaverzióként használtam, hátha találok valami jobbat mire odáig érek a beírással.
Intruder:
Ohh Skúló! Én pont így hívom a kis G2-es robimat. :)
(Persze tudom, hogy már neki is van magyar neve, mert szerepelt már régen az IDW-ben, azt hiszem Skeraként.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése