HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (191/1241) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: elwood - 2020. Április 25., 14:39:01 ---Vevő vagyok a Csatakra is! Sőt, talán eddig ez tetszik a legjobban.
--- Idézet vége ---

Tied  :D

--- Idézet ---A neten a Wikipédián azt hiszem van egy hivatalos névmutató, de ott csak a semices nevek szerepelnek. Én összeírtam egy nagy táblázatba semicben és a Hzs-n felmerült neveket, azokat is jelölve, aminek több változata van.
--- Idézet vége ---

Jól hangzik, mehet majd a Tudástárba, a frissítés nem gond... csak szólj, ha kész, és megnézzük, milyen formában mehetne fel.

--- Idézet ---

Illetve Nimrod84 jelezte, és úgy látom, igaza van, hogy a TF '84 00 nem került fel igazából sehova. Ha ez ügyben tud valaki segíteni - igazából nem tudom, hova tegyük, talán a minisorozatokhoz? Kapjon saját fület?
--- Idézet vége ---

Első körben a minikhez tettem volna, de Aldarion beragadt (?) a mini letöltőoldalának szerkesztőjébe, így addig nem nyúlnék hozzá, míg fel nem szabadul (Aldarion, nézd már meg, köszi).

Aldarion:

--- Idézetet írta: elwood - 2020. Április 25., 14:39:01 ---Illetve Nimrod84 jelezte, és úgy látom, igaza van, hogy a TF '84 00 nem került fel igazából sehova. Ha ez ügyben tud valaki segíteni - igazából nem tudom, hova tegyük, talán a minisorozatokhoz? Kapjon saját fület?

--- Idézet vége ---
Az IDW alatt annoi nyitottunk külön kategóriát a Regennek, de a terjedelme ott indokolta. Tudom, hogy szisztematikailag nem illik oda, de szerintem egyszerűbb lenne berakni a Marvel G1 elejére.

elwood:
Vevő vagyok a Csatakra is! Sőt, talán eddig ez tetszik a legjobban.

A neten a Wikipédián azt hiszem van egy hivatalos névmutató, de ott csak a semices nevek szerepelnek. Én összeírtam egy nagy táblázatba semicben és a Hzs-n felmerült neveket, azokat is jelölve, aminek több változata van. Kicsit összevissza, a G1-es játékok táblázatával indul, és utána a képregényekben megjelent, játékkal nem rendelkező nevekkel folytatódik, jelölve a többnevűségeket is. Ha kitalálunk rá egy jó rendszert, és van kedvetek, felkerülhet a HZS tudástárba. Csak aztán majd folyamatosan frissíteni kell :D

Illetve Nimrod84 jelezte, és úgy látom, igaza van, hogy a TF '84 00 nem került fel igazából sehova. Ha ez ügyben tud valaki segíteni - igazából nem tudom, hova tegyük, talán a minisorozatokhoz? Kapjon saját fület?

grey gargoyle:
Thunder Clashnál nekem is tetszik az Égi Háború.

Micho:
Van a neten egy "hivatalos" TF (magyar-angol) képregényes névmutató? Mielőtt bedobjuk az ötletet, le tudnánk ellenőrizni, hogy szabad-e még.

Salak helyett nekem első blikkre Csatak jutott eszembe, ami kicsit alliterál a magyar eredetire, és talán illik a dinobotos nevek közé is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése