HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (190/1241) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: Micho - 2020. Április 25., 15:03:46 ---Első körben a minikhez tettem volna, de Aldarion beragadt (?) a mini letöltőoldalának szerkesztőjébe, így addig nem nyúlnék hozzá, míg fel nem szabadul (Aldarion, nézd már meg, köszi).

--- Idézet vége ---
Megnéztem, bár nem is tudom mikor piszkáltam utoljára. Próbáld meg újra.

Micho:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Április 25., 16:28:26 ---Uhh a régi semices biókat én is nagyon szerettem. :)

--- Idézet vége ---

Jók voltak... főleg a mottók...  ;D

Intruder:

--- Idézetet írta: daniel86 - 2020. Április 25., 15:33:22 ---Az Égi Háború se rossz, de ilyen név egy robinak aki kamionná alakul?  :nemtudom:

--- Idézet vége ---
Roadgrabber egy repcsivé, G2 Jetstorm meg egy dűne futó járgánnyá alakul. Néha előfordulnak ilyen anomáliák. ;) :D

--- Idézetet írta: roberto - 2020. Április 25., 16:14:23 ---Amit még hiányolok, az a robotok karakter leírása, ami anno a Semices füzetekben szerepelt. A kérdés az, a füzetekben lévő jellemzések minden robotot érintettek vagy volt, aki kimaradt?

--- Idézet vége ---
Uhh a régi semices biókat én is nagyon szerettem. :)

roberto:
Amit még hiányolok, az a robotok karakter leírása, ami anno a Semices füzetekben szerepelt. A kérdés az, a füzetekben lévő jellemzések minden robotot érintettek vagy volt, aki kimaradt?

daniel86:
No ez a Thunder Clash nem piti figura  :D. Most olvastam a szócikkét a tfwikin. (Már amennyit ki tudtam hámozni a fordítóval.)
Az én szívem a Vihardörgés felé húz, bár eléggé áthallásos. ( Mennydörgés/Viharhozó). Az Égi Háború se rossz, de ilyen név egy robinak aki kamionná alakul?  :nemtudom:
Ilyenkor örülök, hogy nem én honosítok  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése