HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (186/1241) > >>

Intruder:
Még mindig Furman Arszis/Jhiaxus-os ötlete ideáig a legjobb a fembotok létezésének a megmagyarázására egy nemtelen fajnál.

KiD:

--- Idézetet írta: elwood - 2020. Május 02., 14:39:35 ---Én erről csak utólag olvastam, hogy végül Furman bocsánatot kért. Volt nagy feud? Üzengetés? Public shaming? Bullying? Battle? (Ide jönne egy popcorn zabáló smiley, de olyanunk nincs.)

--- Idézet vége ---

Emlékeimre hagyatkozom csak itt, de nagyjából pontos lesz, mert Furmannek konkrétan én szóltam...  :D (lásd lejjebb)

Scott nyilatkozott valamit a Windblade kapcsán, nyers fordításban az volt a lényege, hogy mekkora gáz, ahogy a fembotok az IDW univerzumban eddig ábrázolva voltak (értsd: Arszi valamiféle bizarr kísérlet eredményeként lett nő, mintha az valami rossz dolog lenne). Akkoriban ment a Regen, Furman oldalán aktív fórumozás ment, belinkeltem neki a cikket és megkérdeztem, mit szól hozzá. Elolvasta és valami olyasmit válaszolt, hogy joga van a véleményéhez, de lehetne elég profi ahhoz, hogy megtartja magának... Utána erről kifejtette a gondolatait hosszabban és élesebben is, talán Scott is válaszolt rá(?) bevallom, erre már nem emlékszem, aztán házon belül elboronálták a dolgokat, Furman nyilvánosan bocsánatot kért, mintha azt is írta volna, hogy tőle meg Scott kért elnézést(?), de lehet, hogy nem, ezt már nem tudom. Emlékszem, Furman a tfw-n próbálta védeni az igazát valamelyik fórumban, de a többség nagyon lehurrogta szegényt, de hát ugye tudjuk, hogy a leghangosabbak a leghülyébbek. Aztán végül elengedte a sztorit, Scott meg inkább nem nyilatkozta azt a továbbiakban, hogy gáz, ahogy a fembotokat kezelték korábban, általában azt mondta helyette, hogy olyan jó, hogy a Transformereket nem nemük határozza meg legfőképp.  :D

elwood:

--- Idézetet írta: KiD - 2020. Május 02., 12:49:34 ---A legjobb az volt, mikor Mairghread Scott és Simon Furman összekaptak a fembotokon.

--- Idézet vége ---
Én erről csak utólag olvastam, hogy végül Furman bocsánatot kért. Volt nagy feud? Üzengetés? Public shaming? Bullying? Battle? (Ide jönne egy popcorn zabáló smiley, de olyanunk nincs.)

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Május 02., 10:50:38 ---Azt tudtátok, hogy a harmadik évaddal vége a Cyberverse sorozatnak?

--- Idézet vége ---
Igen sajna, de valahol várható volt. Végül is a Unicron-trilógia óta 3 évadokat élnek meg a sorozatok. Kivéve a Rescue Botsot, amit nem is értek, nem is nézem, de szigorúan véve most a Rescue Bots Academy megy, ami más formátum, és nagyrészt más alkotók is csinálják, úgy tudom.

--- Idézet ---És a Fembotokra reagálva, én még mindig nem értem, hogy miért rakták be őket a G1 sorozatba, ha egyszer nem készűltek játékok belőlük. Mert ugye az egész rajzfilm csak azért volt, hogy játékokat adjanak el velük. :headscratch:

--- Idézet vége ---
Azért nem csak azért volt. Illetve szerepelt benne így is egy tucat játék. A femmebotok ugyanolyan epizódszereplőnek indultak, mint az összes többi, vagyfél tucat tudós, tenger alatti király, középkori hercegnő, gazdag örököslány, beképzelt autóversenyző, kisemmizett arab herceg, trófeagyűjtő, földön kívüli forradalmár vagy óriásgyerek, űrmaffiózó. Egy részben szerepeltek, oszt annyi, jövő hétre el is felejtik. Gondolták akkor.

KiD:
A legjobb az volt, mikor Mairghread Scott és Simon Furman összekaptak a fembotokon.

Intruder:
Kiégtem azokon a hozzászólásokon. :omg: Főleg azon, hogy miért beszélnek angolul a robotok. Mondjuk igaza van. Az én szememet is szúrta, hogy az oroszok angolul beszéltek egymásközt a Vadászat a Vörös Októberre-ben. :hehe:
Azt tudtátok, hogy a harmadik évaddal vége a Cyberverse sorozatnak? Így a Rescue Bot (ami már így is a legtöbb epizóddal rendelkező TF széria) már a harmadik testvér sorozatát élte túl.
És a Fembotokra reagálva, én még mindig nem értem, hogy miért rakták be őket a G1 sorozatba, ha egyszer nem készűltek játékok belőlük. Mert ugye az egész rajzfilm csak azért volt, hogy játékokat adjanak el velük. :headscratch:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése