HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (185/1242) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Május 04., 11:51:40 ---Azt azért megnézném, hogy egy Beast Wars filmben hogyan helyeznek el reklámokat. :rolleyes:

--- Idézet vége ---

Én már a Beast Wars filmben élőszereplők részt se értem. :D Gyanítom, az inkább szintén animáció lenne...

Intruder:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2020. Május 04., 12:01:40 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Május 04., 11:51:40 ---Azt azért megnézném, hogy egy Beast Wars filmben hogyan helyeznek el reklámokat. :rolleyes:

--- Idézet vége ---
Ha nem Bay viszi, akkor remélhetőleg sehogy, ez ugyanis - legalábbis emlékezetem szerint - Bay egyik védjegye.

--- Idézet vége ---
Pontosan. ;)

Aldarion:

--- Idézet vége ---
Ha nem Bay viszi, akkor remélhetőleg sehogy, ez ugyanis - legalábbis emlékezetem szerint - Bay egyik védjegye.

Intruder:
Azt azért megnézném, hogy egy Beast Wars filmben hogyan helyeznek el reklámokat. :rolleyes:

elwood:
És bocs, hogy felülposztolom magam, de más a téma a fények és csillogás világából:
A júniusra várható netflixes Transformers-rajzfilmsorozat, és múlt héten belengetett, a Kibertron múltjában játszódó rajzos mozifilm mellé a Paramount kiadta a következő élő szereplős Transformers-mozifilm bemutatójának dátumát: 2022. június 24.
Még nem dőlt el, miről fog szólni, egy Beast Wars-szkripten és egy Űrdongó-univerzumbeli forgatókönyvön is dolgoznak, hogy melyik valósul meg, esetleg a későbbiekben mindkettő, az még a jövő zenéje.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése