HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (184/1241) > >>

roberto:
A maga korában a Beast Wars -láttam belőle pár részt- a rajzfilmek csúcsát jelentette technikai megvalósításban (mindent CGI segítségével csináltak), de az alakváltós rajongótábor nem lelkesedett a sorozatért, miután járművek helyett állati altmódot kaptak a robotok. Ezt a készítők azzal magyarázták, ők egy külön sci-fi univerzumot akarnak felépíteni ezekből.

Intruder:

--- Idézetet írta: KiD - 2020. Május 04., 14:34:11 ---Én már a Beast Wars filmben élőszereplők részt se értem. :D Gyanítom, az inkább szintén animáció lenne...

--- Idézet vége ---
Ja, mint az új Oroszlán Király.  :lol:

KiD:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Május 04., 11:51:40 ---Azt azért megnézném, hogy egy Beast Wars filmben hogyan helyeznek el reklámokat. :rolleyes:

--- Idézet vége ---

Én már a Beast Wars filmben élőszereplők részt se értem. :D Gyanítom, az inkább szintén animáció lenne...

Intruder:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2020. Május 04., 12:01:40 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Május 04., 11:51:40 ---Azt azért megnézném, hogy egy Beast Wars filmben hogyan helyeznek el reklámokat. :rolleyes:

--- Idézet vége ---
Ha nem Bay viszi, akkor remélhetőleg sehogy, ez ugyanis - legalábbis emlékezetem szerint - Bay egyik védjegye.

--- Idézet vége ---
Pontosan. ;)

Aldarion:

--- Idézet vége ---
Ha nem Bay viszi, akkor remélhetőleg sehogy, ez ugyanis - legalábbis emlékezetem szerint - Bay egyik védjegye.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése