HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (183/1241) > >>

roberto:
Gondolom, a Bayformers-ről van most szó... Eléggé átdolgozták Racsnit és szerintem Jazz-t is.
Ha álcákat veszem, durván átszabták-csak a legismertebbeket említve- Megatront (szerencsétlen úgy festett, mintha valamelyik Alien filmből lépett volna elő  :hehe:) és Üstököst (nem tudom, mely típusú vadászgép az altmódja, de hogy nem Raptor, az biztos).

Aldarion:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2020. Május 04., 17:21:10 ---Mondjuk annyit tegyünk hozzá az égész védelmében, hogy autó márka reklámok nélkül elég fura lett volna megcsinálni ezeket a filmeket.

--- Idézet vége ---
Nem is ezzel volt a fő baj, hanem azzal, hogy a reklám jegyében átdolgozták a karakterek altmódját, mert épp nem egy tűzpiros furgont akart eladni a General Motors, hanem egy fekete pickupot, így úgy voltak vele, hogy teherautó-teherautó, tehát jó lesz Acélfejnek... A többiről nem beszélve. Az a szomorú, hogy olyannyira sablonosak a karakter jellemek, hogy ha nem mondanák ki a neveiket, akkor sokszor azt sem tudnád, hogy épp ki van benne az aktuális moziban...

roberto:
Ha az átlag magyar meg akarná nézni ezt a Beast Wars-t, megteheti valahol, valamelyik oldalon?

elwood:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Május 04., 15:13:47 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2020. Május 04., 14:34:11 ---Én már a Beast Wars filmben élőszereplők részt se értem. :D Gyanítom, az inkább szintén animáció lenne...

--- Idézet vége ---
Ja, mint az új Oroszlán Király.  :lol:

--- Idézet vége ---
Ott a pont, ezen gondolkodtam én is, de ha választani lehet, inkább a Dzsungel könyve legyen az irány :) Amúgy meg a Beast Warsnál is kérdés, hogy milyen korban játszódik a történet... Mert ha valamiért úgy adódik, hogy napjainkban, akkor jöhetnek az emberek és a reklámok is.

--- Idézetet írta: roberto - 2020. Május 04., 15:37:49 ---A maga korában a Beast Wars -láttam belőle pár részt- a rajzfilmek csúcsát jelentette technikai megvalósításban (mindent CGI segítségével csináltak), de az alakváltós rajongótábor nem lelkesedett a sorozatért, miután járművek helyett állati altmódot kaptak a robotok. Ezt a készítők azzal magyarázták, ők egy külön sci-fi univerzumot akarnak felépíteni ezekből.

--- Idézet vége ---
Azért ahogy haladt előre a sorozat, és az alkotók odafigyeltek a rajongókra, úgy sokasodtak a G1-es utalások, ezért (is) időközben eléggé átalakult a BW megítélése. Mára már szerintem az ortodox G1 hívők kisebbségbe szorultak a fandomon belül, annyi jó karaktert és fontos koncepciót adott a BW a közösbe, hogy mára már a többség megbarátkozott vele/szereti/rajongja/jobbnak tarjta, mint az eredetit.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Május 04., 12:15:29 ---

--- Idézet vége ---
Megnéztem a videót.
Mondjuk annyit tegyünk hozzá az égész védelmében, hogy autó márka reklámok nélkül elég fura lett volna megcsinálni ezeket a filmeket.
A személyes véleményem meg az, hogy engem ezek nem zavartak fimnézés közben. Nem azokra figyelek, ha egy ilyen filmet nézek. Pl az hogy e by-t említik a filmben inkább reálisabbá tette a jeleneteket hogy nyíltan beszéltek róla, mi az aktuális oldal. Én továbbra is szeretem a tf 1-3 részét, a többiről meg inkább ne is beszéljünk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése