HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (182/1242) > >>

elwood:
Na igen, a Beast Machines-hez nekem is kellett a DVD-felirat, néha annyira nem értettem, amit mondanak - nem nyelvtanilag, hanem elharaptak szavakat, meg furcsán ejtették őket. Ha pü-ben küldesz egy e-mail címet, akkor átdobom. (Fel akartam tetetni feliratos oldalra, de nem nagyon reagáltak. Nyilván az aktuálisabb sorozatokra koncentrálnak.)

Más: TFUK fordításban a 125. résznél tartok, ahol a GI Joe brit inkarnációja, az Action Force szerepel, néhány Joe-val, aki korábban nem kapott magyar nevet, legalábbis a TF vs GI Joe történetekben nem.
Ilyen Bazooka, Airtight, Barbecue, Dusty, Heavy Metal. Megvallom őszintén, nem voltam nagy joe-s, és amikor a régi Joe-történeteket fordítottam, a neten sem volt hozzáférés pl. a régi magyar rajzfilmszinkronhoz, ezért akkor a neveket saját kútfőből fordítottam. Most már ez másképp van, ha jó látom, Flintet nem fordították le, Scarlettből viszont Piroska lett, Destro Romboló volt, Dr. Mindbender Dr. Agyaturján (mozifilm)... szóval nem tudom, mi legyen, esetleg tudja valaki szerepeltek-e ezek a figurák a magyar rajzfilmben, van-e valamilyen bevett nevük már, vagy csak menjek a magam feje után...

Intruder:

--- Idézetet írta: elwood - 2020. Május 04., 21:20:10 ---Nagyon helyes! Ha viszont letorrentezed a Beast Wars/Beast Machinest, akkor adok hozzá magyar feliratot. :)

--- Idézet vége ---
Te jó ég! Van hozzá felirat? :woot: Az nekem jól jönne, főleg a Beast Machines-hoz. ;)

HeirToGrievous:
Hely hiányában nem nagyon szoktam nagyobb fájlokat letölteni.
Be kéne már újítani egy jobb gépet, vagy egy külső merevlemezt, de kéne egy új teló meg egy Nintendo Switch is. :rolleyes:

De ha már lesz hozzá helyem, akkor majd szólok. :bravo:

elwood:
Nagyon helyes! Ha viszont letorrentezed a Beast Wars/Beast Machinest, akkor adok hozzá magyar feliratot. :)

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: elwood - 2020. Május 04., 20:36:56 ---A briteknél 15 éve jött ki a DVD, amerikában 6 éve utoljára. De ugye ki néz ma még DVD-t?

--- Idézet vége ---

Én szoktam. Ha pedig nem jelenik meg valami Blu-Rayen csak DVD-n, akkor még venni is.  :-[

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése