HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (179/1241) > >>

grey gargoyle:
Megnéztem a 87-es egész estés rajzfilmet. De lényegében fölöslgesen, mert a joe-k 90%-nak a neve nem is volt lefordítva benne. Akiket kerestél, azokat nem említették.
Mindbendert itt doktor Agyformálónak először, aztán később meg Agyalakítónak hívják.
Az első széria a 24. részig van megcsinálva magyarul, és letölthető. És a harmadik szériának lett leszinkronizálva még néhány része, ami videán fent van. én ennyit találtam.

elwood:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Május 05., 17:12:49 ---Mert emlékszem rád. ;) 17 éve elküldted nekem CD-n a komplett BW/BM, G1 sorozatot.

--- Idézet vége ---
Ilyeneket csináltam? Az nem is én voltam :D Mikre emlékszel...

--- Idézetet írta: KiD - 2020. Május 05., 17:27:49 ---De az a biztos, ha tartasz egy G.I.Joe marathont.  :P

--- Idézet vége ---
Most SuperStore-t és az új Rick'n'Morty-t akartam nézni, de majd biztos ez is lesz.
Igen, Roadblock Torlasz volt a mozirajzfilmben, és Barikád a rockos verzióban.
De azért bámulatos ez a sokat szidott magyar szinkron. Kb. 5-en egész élvezhetően kihozzák egy epizód kb. 20 fős stábját.

KiD:
Az a Lady Jane Lady Jaye lesz. Sajnos, akiket fejből soroltam volna, azok nagyrészt szerepelnek nálad.

Zartan - Zartan
Sólyom Tábornok - General Hawk
Kígyószem - Snake Eyes
Ász - Ace
Bludd Őrnagy - Major Bludd
Zarana - Zarana?
Rácsos - Captain Grid-Iron
Snow Serpent - Hókígyó
Rock & Roll - Rock 'n Roll

Talán Storm Shadow maradt Viharárny, de lehet, hogy csak az új, filmes fordítás miatt mondom... Tomax és Xamot is mintha maradtak volna ezeken a neveken... Nekem rémlik Torlasz/Úttorlasz is, gondolom Roadblock.

De az a biztos, ha tartasz egy G.I.Joe marathont.  :P

Intruder:

--- Idézetet írta: elwood - 2020. Május 05., 16:57:59 ---Ja, ott. Ott igen. Hogy te milyen sokat tudsz :D

--- Idézet vége ---
Mert emlékszem rád. ;) 17 éve elküldted nekem CD-n a komplett BW/BM, G1 sorozatot. 

elwood:
Ja, ott. Ott igen. Hogy te milyen sokat tudsz :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése