HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2020. Május 05., 15:53:04 ---Ööö, melyik facebookos csoportunkban?
--- Idézet vége ---
Hát a Transformers gyűjtők közössége. Tudtommal Te is tag vagy.
elwood:
Ööö, melyik facebookos csoportunkban? Vagy csoportotokban? Hogy hívják a nevét?
Ja igen, így hogy Urban Cobras Strike Force, így könnyű! :D Meg szerintem Tota12-nek is írok, hátha.
Az indán itt található inkább csak a DiC-es évad: https://indavideo.hu/video/GiJoeHunDic-03
Ezeket a neveket gyűjtöttem eddig:
Joe-k:
Bika- Bullhorn
Gazda - Mutt
Flash/ (Jampec?) - Flash
Hentes őrmester - Stg. Slaughter
Herceg - Duke
Snowjob - Hóember
Késes - Ambush
Lady Jane - Lady Jane
Nyomkövető - Pathfinder
Lesipuskás - Stalker
Pilóta - Airborne
Súgó - Low-Light
Szimat - Scoop
Kobrák:
Alvipera - Alley Viper
Bárónő - Baroness
Csörgőkígyó - Copperhead
Fanyűvő - Gnawgahyde
Fémpofa - Metalhead
Kobra parancsnok - Cobra Commander
Romboló - Destro
Vipera - Serpentor
Intruder:
Én csak casual fan vagyok, vagy ahogy Torrente fia is mondta "csak szimpatizáns". :lol:
Szerintem az urbancobras oldalt jegyző Brent Resner lenne a Te embered elwood. Őt megtalálod a fészbukos TF csoportunkban is. Jó srác, biztosra veszem, hogy szivesen segítene neked ebben. De, ha akarod végig nézem a neten fennlévő részeket magyarul és összeírom, hogy ki kicsoda. Most per pillanat úgy sincs más sorozat a látómezőmben, ami lekötne.
KiD:
Egy párat tudok fejből, amúgy nekem is vissza kéne nézni a részeket. De küldhetsz egy listát, az is több, mint a semmi.
HeirToGrievous:
Ha meg tudnád szerezni a G.I.Joe rajzfilmsorozathoz készült feliratot, és azokban rákeresnél a nevekre, majd azok alapján a szinkronos részekre, akkor szerintem könnyebb dolgod lenne, mert így akkor legalább nem kellene feleslegesen megnézned több órányi anyagot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése