HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (178/1242) > >>

Intruder:
Én még mindig értetlenűl állok a tény előtt, hogy a képregény mennyivel túlélte a rajzfilmsorozatot. Még javában Perlin rajzolta, amikor utóbbit már elkaszálták a tv-ben.
Mogorva, a TF világ Rozsomákja. Az írók valamiért szeretik boxzsáknak használni szegényt, mindig elveri valaki. Furman igazi badass karakter csinált belőle, főleg miután érintkezett a nukleonnal. Ordassal is micsoda rivalizálást rendeztek. :D
Elwood: átjött a felirat, köszi! :)

turkia:
Egyetértek. Milyen sötét, de vagány! Aztán kijózanodás. Nem tudom, a Spawn hogy lett a képregényvilág Böszméje, de én senkivel nem beszéltem, akinek ez élete sorozata, mint nekem a TF G1. Igazad van, nagyon érdekesek voltak az ember-robot kalandjai. Érdekesség, hogy Budiansky az embereknek előszeretettel adta a Jake nevet, asszem ez többször előfordul. De jó az a Koponya sztori is! Az a kari is beszédhibás, mint Mogorva és mindkettő átmenet a 2 oldal között. Kopi lehetne Autobot és Mogorva Álca is. Valóban,  a Mátrix-hajsza helyenként egész jó, Mennydörgés és Mogorva   
 kedvenc robik a 2 fő Álcavezér mellett.

Ti hogy látjátok ezt a Mogorva a 2. legerősebb Autobot-dolgot? Mert Mega és Soki pl egy-egy ütéssel leteríti a komplett Dinobot osztagot, ami hát nem túl hízelgő.

elwood:
Annyival árnyalnám a képet, hogy Furman is írt akciódús történeteket, mint a Mátrix-hajsza végkifejlete, vagy az Unikron elleni csata, Budianksynak pedig tényleg voltak jó történetei, pl. az egész Teremtő Mátrix arc vagy a Vissza a Kibertronra c. kétrészes, de az ilyen ember-robot one shotoknak is megvolt a maga bája, mint amilyen Szán, Megatron vagy később Koponyáé volt.
Spawn, te jó isten! Az első 75 szám megvolt (minisorozatokkal), imádtam, milyen komor, milyen dark, a 23 éve vett póló még most sem kopott ki, olyan ritkán hordott és féltve őrzött darab volt. Most nemrég meg visszaolvastam, és nem bírtam komolyan venni, nem jött vissza az a feeling. Greg Capullo rajzai pedig sokkal jobban tetszettek idővel, McFarlane eléggé belelustult a végére.

turkia:
Megrendelem Kínából az 1984-es Dinobot játékok gyerekkoromból hiányzó tagjait. Van egy retro kiadás, tökre egyező az eredetivel, még a csomagolás is '80-as hangulatú.
Mennyire szerettem a Bob Budiansky-féle G1-et! A Semic-éra közepétől előfizető lettem és emlékszem, átverve éreztem magam, mikor jött a váltás az amerikai 55. szám után. Nem elég, hogy a történet nem jó, még a rajzok is rosszak!? 😁 Felnőtt fejjel is ez a véleményem, csak elgondolkodtam, hogy milyen érdekes, hogy Furmannak nyilván teljesen másra jár az agya, mint az enyém, mert tényleg egyetlen ötlete sem tetszett Zarak jófiúsítását és a szuper Lord Mennydörgés karakterét leszámítva. Vannak olyan emberek, akikkel tényleg akár ugyanazzal a dologgal kapcsolatban teljesen más következtetésre jutunk. Ezt most nem feltétlenül pejoratív töltetűnek szánom, pusztán megjegyzem. "Nekem ez mindegy." Hogy a Hellboy halálangyalát idézzem. 😀

Jöttek a sötét, komor, árnyaltnak SZÁNT sztorik, amik nekem szimplán unalmasak voltak. Egy kisautóvá alakuló robot nekem ne kezdjen moralizálni oldalakon keresztül. Arra ott volt a Spawn. Sóhaj. Jó kis csatát vártam, meg óriásrobotokat, színlelőket, a TF egyik csúcsát alkotó Mesterlövész sztorit (na így kell jól árnyalni karaktereket, Megatronnak van becsülete, nem pedig agyatlan mészáros és 3. személyben beszél magáról WOW), helyette jött a kibertroni alvilág, meg a Neo-Lovagok. 😁
De már úgy voltam vele, mint a Spawn-nal. Elkezdtem gyűjteni és "muszáj" volt venni. 😊 Spawn. Öcsém. Mcfarlane. Nyomdaállapotban van az összes, mert kb a Fenyő gyilkosság óta ki sem nyitottam. Na de ma előpakolom a G1-et, az itthon nem közölt pár számot meg a Zsákon megnyitom.  :worship:

elwood:
Egyrészt menő, másrészt volt a TF sorozaton belül Pontiac Trans Am is. Csakhogy Windcharger/Széllovas és Tailgate/Hátsó Ajtó olyan nagy kerekekkel jöttek ki, mint egy bigfoot. Az meg nem adott volna a felhasználó élményhez. Azért megnézném, kapott-e kis retoolt, pl. piros futófényt az orrára. Aztán át lehet festeni majd K.A.R.R.-rá is. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése