HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (178/1241) > >>

turkia:
Megrendelem Kínából az 1984-es Dinobot játékok gyerekkoromból hiányzó tagjait. Van egy retro kiadás, tökre egyező az eredetivel, még a csomagolás is '80-as hangulatú.
Mennyire szerettem a Bob Budiansky-féle G1-et! A Semic-éra közepétől előfizető lettem és emlékszem, átverve éreztem magam, mikor jött a váltás az amerikai 55. szám után. Nem elég, hogy a történet nem jó, még a rajzok is rosszak!? 😁 Felnőtt fejjel is ez a véleményem, csak elgondolkodtam, hogy milyen érdekes, hogy Furmannak nyilván teljesen másra jár az agya, mint az enyém, mert tényleg egyetlen ötlete sem tetszett Zarak jófiúsítását és a szuper Lord Mennydörgés karakterét leszámítva. Vannak olyan emberek, akikkel tényleg akár ugyanazzal a dologgal kapcsolatban teljesen más következtetésre jutunk. Ezt most nem feltétlenül pejoratív töltetűnek szánom, pusztán megjegyzem. "Nekem ez mindegy." Hogy a Hellboy halálangyalát idézzem. 😀

Jöttek a sötét, komor, árnyaltnak SZÁNT sztorik, amik nekem szimplán unalmasak voltak. Egy kisautóvá alakuló robot nekem ne kezdjen moralizálni oldalakon keresztül. Arra ott volt a Spawn. Sóhaj. Jó kis csatát vártam, meg óriásrobotokat, színlelőket, a TF egyik csúcsát alkotó Mesterlövész sztorit (na így kell jól árnyalni karaktereket, Megatronnak van becsülete, nem pedig agyatlan mészáros és 3. személyben beszél magáról WOW), helyette jött a kibertroni alvilág, meg a Neo-Lovagok. 😁
De már úgy voltam vele, mint a Spawn-nal. Elkezdtem gyűjteni és "muszáj" volt venni. 😊 Spawn. Öcsém. Mcfarlane. Nyomdaállapotban van az összes, mert kb a Fenyő gyilkosság óta ki sem nyitottam. Na de ma előpakolom a G1-et, az itthon nem közölt pár számot meg a Zsákon megnyitom.  :worship:

elwood:
Egyrészt menő, másrészt volt a TF sorozaton belül Pontiac Trans Am is. Csakhogy Windcharger/Széllovas és Tailgate/Hátsó Ajtó olyan nagy kerekekkel jöttek ki, mint egy bigfoot. Az meg nem adott volna a felhasználó élményhez. Azért megnézném, kapott-e kis retoolt, pl. piros futófényt az orrára. Aztán át lehet festeni majd K.A.R.R.-rá is. :)

KiD:

--- Idézetet írta: Micho - 2020. Május 06., 19:08:28 ---https://tformers.com/transformers-x-knight-rider-aubobot-warrior-kitt-custom/36985/news.html

--- Idézet vége ---

:woot:

Micho:
https://tformers.com/transformers-x-knight-rider-aubobot-warrior-kitt-custom/36985/news.html

elwood:
Nagyon köszi, grey gargoye!
Ez a következetlen fordítók előnye: egyből több névjavaslatot is kapunk egy filmen belül. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése