HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
--- Idézetet írta: turkia - 2020. Május 07., 13:26:32 ---Mogorva is az volt azzal a kicsit punk-hoplitát idéző sisakban, de valahol elgóródott a páncélja.
--- Idézet vége ---
Mintha ezt megmagyarázta volna valaki később, hogy Mennydörgés, annyira elverte őket azon a bolygón, ahol az az alien szerű szörny volt, hogy a páncél mentette meg az életüket. Viszont a felszerelés annyira károsodott, hogy nem lehetett megjavítani, szóval kidobták. Ezért nem láttuk később Jazz, Űrdongó és Mogorva páncélját.
Btw Mennydörgés micsoda egy vadállat volt. Szintén egy alig ismert figura, akit Furman tett naggyá.
turkia:
Meg szerintem tartalmasabb lett, mint az egész játék-sorozat. Bár a retro stego, tric, meg pteranodon már jöhetne a postán! ;)
Érdekes, hogy csak 4 részesre tervezték. Durva!
Na látod, pont erről beszélek, szuper példát hoztál fel. Ordas. Amolyan másodvonalas erőben ( még színlelőként is csak erős közepes szerintem) és Mogorva vele harcol és úgy emlékszem, bár vagy 10 éve nem olvastam, szóval nem tuti, de kell pár ütés, míg leveri. Szóval neki ilyen utcai bunyó, meg diszkóbalhé sikerei voltak.
Azt is sajnáltam, hogy a színlelők extra képességei nem lettek jobban kibontva. Jobban tolerálták a támadásokat, talán némi extra fizikai erő. Mogorva is az volt azzal a kicsit punk-hoplitát idéző sisakban, de valahol elgóródott a páncélja. Legalábbis a nukleonhoz már a ruha nélkül ment. :headscratch:
Intruder:
Én még mindig értetlenűl állok a tény előtt, hogy a képregény mennyivel túlélte a rajzfilmsorozatot. Még javában Perlin rajzolta, amikor utóbbit már elkaszálták a tv-ben.
Mogorva, a TF világ Rozsomákja. Az írók valamiért szeretik boxzsáknak használni szegényt, mindig elveri valaki. Furman igazi badass karakter csinált belőle, főleg miután érintkezett a nukleonnal. Ordassal is micsoda rivalizálást rendeztek. :D
Elwood: átjött a felirat, köszi! :)
turkia:
Egyetértek. Milyen sötét, de vagány! Aztán kijózanodás. Nem tudom, a Spawn hogy lett a képregényvilág Böszméje, de én senkivel nem beszéltem, akinek ez élete sorozata, mint nekem a TF G1. Igazad van, nagyon érdekesek voltak az ember-robot kalandjai. Érdekesség, hogy Budiansky az embereknek előszeretettel adta a Jake nevet, asszem ez többször előfordul. De jó az a Koponya sztori is! Az a kari is beszédhibás, mint Mogorva és mindkettő átmenet a 2 oldal között. Kopi lehetne Autobot és Mogorva Álca is. Valóban, a Mátrix-hajsza helyenként egész jó, Mennydörgés és Mogorva
kedvenc robik a 2 fő Álcavezér mellett.
Ti hogy látjátok ezt a Mogorva a 2. legerősebb Autobot-dolgot? Mert Mega és Soki pl egy-egy ütéssel leteríti a komplett Dinobot osztagot, ami hát nem túl hízelgő.
elwood:
Annyival árnyalnám a képet, hogy Furman is írt akciódús történeteket, mint a Mátrix-hajsza végkifejlete, vagy az Unikron elleni csata, Budianksynak pedig tényleg voltak jó történetei, pl. az egész Teremtő Mátrix arc vagy a Vissza a Kibertronra c. kétrészes, de az ilyen ember-robot one shotoknak is megvolt a maga bája, mint amilyen Szán, Megatron vagy később Koponyáé volt.
Spawn, te jó isten! Az első 75 szám megvolt (minisorozatokkal), imádtam, milyen komor, milyen dark, a 23 éve vett póló még most sem kopott ki, olyan ritkán hordott és féltve őrzött darab volt. Most nemrég meg visszaolvastam, és nem bírtam komolyan venni, nem jött vissza az a feeling. Greg Capullo rajzai pedig sokkal jobban tetszettek idővel, McFarlane eléggé belelustult a végére.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése