HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
turkia:
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Május 07., 23:16:06 ---Off topic: megnéztem pár epizódot a Sunbow-s részekből
Ripcord - Kajak(os) [jó név egy ejtőernyősnek]
Cutter - Favágó (ő tengerész btw)
Shipwreck- Hajós András
Torch- Lángos (sajtos-tejfölös)
--- Idézet vége ---
:bravo:
Jó gárda csinálhatta egyébként, mert képesek voltak páran leszinkronizálni a részeket. Akkoriban alja szinkronnak tűnt a hagyományosan kiemelkedő és sokszor eredeti nyelvet meghaladó minőségű magyar szinkronok között, de újabban felhígult a szakma. Most már normál minőségűnek menne el. Volt egy rész videókazira felvéve. Jutubon asszem ott figyel. Kígyóember, mikor a Parancsnok beöltözik szuperhősnek. :cool: Megnéztem tavaly és durva volt, hogy mivel anno biztos láttam vagy tizenöt-húsz alkalommal, komplett mondatokra szó szerint emlékeztem. Szívet melengető volt.
Intruder:
Off topic: megnéztem pár epizódot a Sunbow-s részekből. Idáig ennyi nevet írtam össze:
Junkyard - Tróger
Flint - Delta
Breaker - Kobak
Ripcord - Kajak(os) [jó név egy ejtőernyősnek]
Timber - Rideg/Ordas
Freedom - Vascsőr
Flash - Flash
Sparks - Sparks
Airborne - Pilóta
Spirit - Fantom
Firefly - Szentjánosbogár/Bombázó
Cutter - Favágó (ő tengerész btw)
Shipwreck- Hajós András
Buzzer- Bicsek
Ripper- Borotva
Torch- Lángos (sajtos-tejfölös)
Covergirl- Cica (sexist 100)
Recondo- Szimat
Dusty- Borosta
Weasel- Menyét
Roadblock- Úthenger
Stormshadow - Villám
Thunder- Mennydörgés
És egy észrevétel: van egy Mainframe nevű Joe, akinek létezik egy Autobot névrokona az Elveszett fény fedélzetén. Ő itt a Marveles G.I. Joe vs. Transformers miniben Főközpontként lett honosítva, de a robi már Szerver néven fut. Talán jobb lenne a katonának is az utóbbi név.
Még egy észrevétel: emlékszik még valaki a Megavideo-ra, amit az fbi lekapcsolt? 10 éve ott néztem a Joe sorozatot és sokkal több rész volt oda feltöltve, mint erre a rozoga indára..
KiD:
--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2020. Május 07., 18:15:36 ---
--- Idézetet írta: turkia - 2020. Május 07., 12:24:41 ---De jó az a Koponya sztori is!
--- Idézet vége ---
Ez melyik számtól olvasható? Ő nem dereng, de most kíváncsi lettem.
--- Idézet vége ---
http://halozsak.hu/osszes-kepregeny/508-transformers/tf-marvel/transformers-elso-generacio-marvel/1391-transformers-marvel-g1-45
SuperSkrull:
--- Idézetet írta: turkia - 2020. Május 07., 12:24:41 ---De jó az a Koponya sztori is!
--- Idézet vége ---
Ez melyik számtól olvasható? Ő nem dereng, de most kíváncsi lettem.
turkia:
Ez ésszerű magyarázat mindjuk. A G1 így is nyit, hogy egy csoport -az Álcák- felkeltek. Logikus, hogy legtöbb esetben a hatalom fellengzővé tesz, így a legerősebbek egyben a leggonoszabbak is. Optimusz ennek fényében egy kereszteslovag, mert szerény maradt annak ellenére, hogy az első, vagy második legerősebb robot. A többi autobot a G1 szerint kezdetben járművé alakul (míg az Álcák fegyverré, repülővé), ez is jelzi, hogy ők inkább csak a békés tömeg. Mogorva meg egy átlagtól erősebb robi.
Az Álcák ereje mindenesetre szerintem a következő: 1. Megatron (elvileg Furman Galvatronja majd megelőzi, de őt képtelen vagyok komolyan számításba venni) 2. Sokkoló 3. Lord Mennydörgés/Skorponok 4. Lord Straxus 5. Triptikon és egyéb (miután a Dinobotok megverték, nem érdemel jobb helyet). Innentől meg kesze-kusza, gondolom, Bruticus és tsai
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése