HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (175/1241) > >>

Intruder:
turkia: Így igaz. :) Régen még csodákra voltak képesek szinkronizáláskor. Most meg a fejlettebb felszereléssel meg csak "szalon szinkronra" futja. :/ Persze ehhez még kellett az is, hogy az elmúlt 30 évben rengeteg kiváló színészt vesztettünk el, akik annó hatalmas pluszt adtak a magyar változathoz. Példának okán Kránitz Lajos, mint Jockey Ewing  a Dallasban és Al Pacino örökös magyarhangja: Végvári Tamás valami isteni volt.
És, ami az emlékeket illeti. Most pár Joe epizódban volt pár jelenet, amire tisztán emlékeztem, de sose jutott volna eszembe, ha nem néztem volna meg azt a részt. Ilyenkor elgondolkodok azon, hogy vajon mennyi emlék van eltemetve a fejemben, ami arra vár, hogy valami külső inger a felszínre hozza...

grey gargoyle: akkor itt az ideje, hogy felcsapjak kalóznak a torrent tengeren. ;)

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Május 07., 23:16:06 ---Torch- Lángos (sajtos-tejfölös)
Covergirl- Cica (sexist 100)

--- Idézet vége ---
  :hehe: :lol:
Indán biztos hogy nincs fent az első széria összes szinkronizált része, de azok torrentről letölthetőek.

turkia:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Május 07., 23:16:06 ---Off topic: megnéztem pár epizódot a Sunbow-s részekből
Ripcord - Kajak(os) [jó név egy ejtőernyősnek]
Cutter - Favágó (ő tengerész btw)
Shipwreck- Hajós András
Torch- Lángos (sajtos-tejfölös)

--- Idézet vége ---

:bravo:
Jó gárda csinálhatta egyébként, mert képesek voltak páran leszinkronizálni a részeket. Akkoriban alja szinkronnak tűnt a hagyományosan kiemelkedő és sokszor eredeti nyelvet meghaladó minőségű magyar szinkronok között, de újabban felhígult a szakma. Most már normál minőségűnek menne el. Volt egy rész videókazira felvéve. Jutubon asszem ott figyel. Kígyóember, mikor a Parancsnok beöltözik szuperhősnek.  :cool: Megnéztem tavaly és durva volt, hogy mivel anno biztos láttam vagy tizenöt-húsz alkalommal, komplett mondatokra szó szerint emlékeztem. Szívet melengető volt.

Intruder:
Off topic: megnéztem pár epizódot a Sunbow-s részekből. Idáig ennyi nevet írtam össze:
Junkyard - Tróger
Flint - Delta
Breaker - Kobak
Ripcord - Kajak(os) [jó név egy ejtőernyősnek]
Timber - Rideg/Ordas
Freedom - Vascsőr
Flash - Flash
Sparks - Sparks
Airborne - Pilóta
Spirit - Fantom
Firefly - Szentjánosbogár/Bombázó
Cutter - Favágó (ő tengerész btw)
Shipwreck- Hajós András
Buzzer- Bicsek
Ripper- Borotva
Torch- Lángos (sajtos-tejfölös)
Covergirl- Cica (sexist 100)
Recondo- Szimat
Dusty- Borosta
Weasel- Menyét
Roadblock- Úthenger
Stormshadow - Villám
Thunder- Mennydörgés
És egy észrevétel: van egy Mainframe nevű Joe, akinek létezik egy Autobot névrokona az Elveszett fény fedélzetén. Ő itt a Marveles G.I. Joe vs. Transformers miniben Főközpontként lett honosítva, de a robi már Szerver néven fut. Talán jobb lenne a katonának is az utóbbi név.
Még egy észrevétel: emlékszik még valaki a Megavideo-ra, amit az fbi lekapcsolt? 10 éve ott néztem a Joe sorozatot és sokkal több rész volt oda feltöltve, mint erre a rozoga indára..

KiD:

--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2020. Május 07., 18:15:36 ---
--- Idézetet írta: turkia - 2020. Május 07., 12:24:41 ---De jó az a Koponya sztori is!

--- Idézet vége ---

Ez melyik számtól olvasható? Ő nem dereng, de most kíváncsi lettem.

--- Idézet vége ---

http://halozsak.hu/osszes-kepregeny/508-transformers/tf-marvel/transformers-elso-generacio-marvel/1391-transformers-marvel-g1-45

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése