HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (174/1241) > >>

grey gargoyle:
Végigolvastam a UK 31-32 számot. Egész jó volt, köszönet a honsoításért. Rohamnak mi a története ez után? Merthogy nem semisült meg, de akkor hová tűnt?

Aldarion:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Május 08., 19:07:03 ---
--- Idézetet írta: elwood - 2020. Május 08., 17:19:57 ---Még annyit, hogy Mainframe hol szerepelt Szerverként? Mert én az MTMTE-ban a Nagygép névvel találkoztam, de a Szerver jobban tetszik :)

--- Idézet vége ---
Többek, mint aminek látszanak 1. füzet 26. lap. Rodimusz jelentést kért tőle, hogy mi robbant fel az Elveszett fény indulásakor.

--- Idézet vége ---
Hoppá, ezt jó hogy kiszúrtad, mert a Szervert kapta végleges névnek, a "Nagygép" csak amolyan munkanév volt anno, de ezek szerint trehány voltam. Ezt majd javítani kéne valamikor.

Intruder:

--- Idézetet írta: elwood - 2020. Május 08., 17:19:57 ---Még annyit, hogy Mainframe hol szerepelt Szerverként? Mert én az MTMTE-ban a Nagygép névvel találkoztam, de a Szerver jobban tetszik :)

--- Idézet vége ---
Többek, mint aminek látszanak 1. füzet 26. lap. Rodimusz jelentést kért tőle, hogy mi robbant fel az Elveszett fény indulásakor.

--- Idézetet írta: elwood - 2020. Május 08., 17:19:57 ---aztán ott volt a veterán Elekes Pál (Kobra parancsnokként szerintem 10/10),

--- Idézet vége ---
Szeretem Chris Latta-t, de tény, hogy a Parancsnok magyarul milliószor jobb, plusz a hangtorzítás is nagyon menő. :) Vicces is, hogy akkor is gépies a hangja, amikor csak a kendő maszk van rajta. :lol:

Firefly a Rock moziban Tűzbogár volt. Szóval most már lehet miből választani. :D
És a "fly"-ról eszembe jutott, amikor az Energon sorozatban a dragonfly-t sárkánylégynek fordították. :badteeth:

turkia:
Te jó ég! Mennyi elment klasszis! Elekes Pál, Nagy Attila (ős-Vader, talán legjobb. Ez a két tehetség minden idők leggonoszabb hangjait tudta adni. Nagy Attila Vader alakításába alig futni már bele egy eredeti kópián!!)
 Kránitz Lajos, Gruber Hugó és főleg az én személyes kedvencem,
 Sinkovits "Aki érkezett, az mondjon jó napot!" Imre. LEHENGERLŐ. Embert még olyan bölcs és delejező hanggal nem hallottam beszélni.
Reviczky Gábor és Vass Gábor még tagjai az élő óriásoknak.

Más: reggel nem tudtam visszaaludni, eszembe jutott Megatron. 😊
Azon gondolkodtam, a szuperhősöknél kardinális kérdés az erő tonnában kifejezve. A robiknál ez elsikkadt. Támpont a testsúlyuk lehet.
10 méteres testmagassággal számoltam, a test térfogatát több hasábra bontva számoltam. Anyagsűrűségnek találomra egy kis sűrűségű és magas szilárdságú fémet -titánt- választottam, bár nyilván vmi ismeretlen fémből van. Szóval össz 5800 dm3-rel ez 26 tonna kerekítve? De nyilván nem tömör a teste, szóval könnyebb lehet. 20 talán. Jogász vagyok, szóval a matekom kikezdhetetlenségére ne vegyetek mérget, egy műszaki arc utánam számolhatna. Ha persze érdekel valakit ez a hülyeség. ;D

Szóval az ereje reálisan ehhez a testsúlyhoz igazodna. 75 tonna megmozgatása ésszerű lehet.

elwood:
Azért itt is kezdő ipari tanulóként olyanok szinkronizálták a G.I. Joe rajzfilmsorozatot, mint László Zsolt, Stohl András, Kautzky Armand, Détár Enikő vagy Csankó Zoltán, aztán ott volt a veterán Elekes Pál (Kobra parancsnokként szerintem 10/10), az akkor középgenerációból Jakab Csaba, Némedi Mari, Ujréti László. Az hogy átlag 7 fő leszinkronizált mindenkit, Némedi Mari pl. egy részen belül 4-5 csajt is, úgy, hogy volt, ahogy egymással beszélgetett 3, arra azt kell mondanom, le a kalappal!

Intruder, nagyon köszi az összeírást, Firefly volt még Robbantó is, illetve Dusty Poros, igaz az már a DiC-sorozatban.

Én is mozitam az emúlt pár napban, néhány az én gyűjtésem:
Airborne - Száguldó (DiC)
Airwave - Légmadár (DiC)
Blowtorch - Profi(?)
Copperhead - Hüllőfej is volt Csörgőkígyó mellett.
Doc - Doki
Dusty és Sandstorm - Poros és Homokvihar (DiC)
Gung Ho - Gung Ho
Heavy Duty - Nehéz súlyú (DiC)
Rampart - Sánc (DiC)
Rock'n'Roll - Rock'n'Roll
Skydive - Villám (DiC)
Stalker - Vadász (Bimbum???)
Sub-Zero - Fagyos (DiC-ből)
Tollbooth - Vadember (???)
Torpedo - Torpedo
Zartan -Zartan
Zarana - Zarana (DiC)
Viperavezér - Night Creeper Leader (DiC)
Wild Bill - Vad Bill
Xamot és Tomax is saját néven futott.

A Dreadnokok voltak Rettenthetetlenek és Zartan-csoport is.
A Yo, Joe! volt Hé, Joe-k!, Hurrá, Joe-k! és G.I. Joe-k!

A kedvencem:
Professzor Attila (aki amúgy egy feka csaj) - Alamusszi professzor

Még annyit, hogy Mainframe hol szerepelt Szerverként? Mert én az MTMTE-ban a Nagygép névvel találkoztam, de a Szerver jobban tetszik :) A GI Joe-s nevek visszamenőleges átírásáig még nem jutottam el, de majd megfontolom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése