HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
grey gargoyle:
Nekem azért rémlik olyasmi, hogy Hatlövet, és Overlord elismerte megatron erejét méltónak, vagy legalábbis egyetlenként olyanvalakit, aki parancsolhat neki. De nem tudom már hol volt.
A Biztonsági gátló meg olyan dolog, hogy megatron se legyőzhetetlen, és egy olyan valakit aki egy szinten van vele már legyőzheti, szóval kellehet ebben az esetben is biztonsági protokoll. Ha erősebb, akkor persze még inkább.
A Marveles érában kifejezetten úgy indítottak, hogy Optimusz az egyetlen méltó ellenfele. De egy ereje teljében lévő megatron bárhogy is nézzük, szerintem nem lenne könnyű falat egy Overlordnak vagy egy Hatlövetnek se.
Intruder:
Ha erősebb, vagy egy szinten lett volna velük, akkor nem ültetett volna beléjük biztonsági gátlókat pl.: Hatlövet és Overlord.
Costa gondolom csak azért csinálta annyira OP-re Megát, hogy legyen esélye a titán méretű Deceptigod ellen. Persze nem bízott semmit a véletlenre és adott még neki a semmiből egy Apex páncélt. De, hogy azt megelőzően a Földön miért kegyelmezett meg Optinak és adta meg magát az Autobotoknak azt még mindig nem tudom. :-\
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Szeptember 13., 18:51:40 ---Hmmm Megatron vajon miért nem készített magából hatos fázisú robotot? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Honnan jött ez az elgondolás? :)
Miért csinálna magából hatos fázisút (már ha egyáltalán lehetne), ha amúgy is ő a legerősebb?
KiD:
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Szeptember 13., 18:51:40 ---Hmmm Megatron vajon miért nem készített magából hatos fázisú robotot? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Ahogy Optimusz pariban volt Hatlövettel, gondolom ő is tudta magáról, hogy pariban van velük, akkor meg mit nyert volna vele?
(Bár ahogy Sokkoló átalakította a Costa érában az szerintem überelte a hatos fázist.)
Intruder:
Hmmm Megatron vajon miért nem készített magából hatos fázisú robotot? :headscratch:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése